UEFA je saglasna sa ovim tj. ne odgovaraju za prijateljske tako da
Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Saglasna je pogresan termin. UEFA nije nadlezna. Ne interesuje ih. Kao i to kada bi igrali protiv marsovaca.
Nama su drage pare i ne možemo protiv toga
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Povodom najave prijateljske utakmice između BiH i Rusije reagirali su iz Naše stranke.
Kako su rekli, ako se održi prijateljska utakmica Bosne i Hercegovine i Rusije, bit će to najveći poraz bh. sporta ikad, a pogotovo nogometa.
"Bit ćemo moralni gubitnici. Pozivamo sve iz Fudbalskog saveza BiH, stručnog štaba kao i igrače koji ovu utakmicu smatraju diskreditirajućom za našu zemlju koju predstavljaju da je bojkotuju", kazali su iz Naše stranke.
Pozvali su građanke i građane da je ne gledaju ako se desi, a vjerujemo da će prevladati razum i da utakmica neće biti održana.
"Ako se, pak, odluče da igraju ovu utakmicu, rukovodstvu Nogometnog saveza poručujemo da je to i kraj njihove karijere. Za to ćemo se pobrinuti od oktobra", poručili su iz Naše stranke.
Podsjećamo, Komitet za hitnost Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine danas je na sjednici prihvatio poziv Ruske nogometne federacije za odigravanje prijateljske utakmice između reprezentacija Rusije i BiH.
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
CevapiPrijeUtakmice
- Kontakt:
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Džeko da je kakav kapiten prvi bi se suprotstavio ovome ali naravno da je to nemoguće za očekivati kada je i sam jaran sa ljudima u savezu.
FC Grizzlies
Ma znam,koliko je bio dobar igrac toliko je bio i nikakav lider.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 16:43Džeko da je kakav kapiten prvi bi se suprotstavio ovome ali naravno da je to nemoguće za očekivati kada je i sam jaran sa ljudima u savezu.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
CevapiPrijeUtakmice
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Najbolje bi bilo da igrači kažu ok može, hajmo. Dođu na okupljanje i pred sami polazak da samo kažu ma nema šanse da ovo igramo i nismo ni mislili. Da ne mogu igrati ovi iz Borca i tih klubova.
Mislim ovo je sramota, koriste svaku priliku da nas osramote i ponize.
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Naravno da nije sam Dzeko u reprezentacija, ali njegov glas ce se najvise čuti.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: AA23, Aduka87, Alucard, ANamelessGhoul, aqarius, bhfanatic14, boki86, bordobijeli, Bosanac90, BosnianDragon2024, BosnianRahatluk, Cautinho, CHR, Confiance, costacurta08, Cwirek, DanijelTZ, delko, denza, eaglebvb09, enobarca, FerdinandF, galia95, General505, GoldenLilies, grbavicka1921, Hajdeee, HariTz, HordasFks, Hrammm1921, invincible1921, inzomni, izdzezveubrazil, Jabroni, Jegres, kakarut, KarlMarx, kladionicar30, lakilone, Lavcina, linethreader, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, Mostarska, MrPink, Muumii, N3R3D, Rauber33, rishovski, ronaldo99, s4mke, safun79, Sanfrancisco, Shategabri, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, successminator, tale07, TofiTofita, Toxin, travuljasSs, tuzlanskinacin, unavita, UtdBiH21, Venom, VensanKasel, xinxee, Zaboljesutra, zastitaIdentiteta, zemuntrg i 539 gostiju.