Ama ja vidim da si ti beznadezan slucaj, ali eto - nesto sam dobre volje. Jedna stvar je reci svoje misljenje na pristojan i kulturan nacin uz puno uvazavanje jedne BOSANSKE LEGENDE. Ake ne to, onda makar funkcije koju obnasa a ona se zove selektor BOSNE I HERCEGOVINE. Covjece, ima "million" stvari koje bi ja drugacije uradio nego Susic, ali ko mi garantuje da bi to onda bilo ono pravo. Trebalo je gatati pa staviti Mravca ili Pandzu kojeg je dobar dio nazivao panjem, kocem, sirovinom...krivili ga za poraz protiv Portugala u Zenici iako je cova sasvim solidno odigrao. I sta, zar i Pandza nije mogao igrati rukom...Pa jedan od vasih istomisljenika ga stavi u BiH najgori tim svih vremena!!!!! Eto ja bi stavio malog Subasica da mi igra od pocetka, ali ko mi garantuje da ne bi preko njega primili par golova, da ne bi prosao kao Mikelini, da ga ne bi prerano potrosili. Ja bi uzeo rizik, Susic nece, zvao ga je, vidio procjenio. Pa valjda nije tolika ovca, igrao je za razliku od vecine nas profesionalni fudbal, bio i trener. Pa Alispahic. PO MENI, igrac kojeg bi odmah ubacio da se malo "obucava" uz Rahimica, a onda mu dao punu odgovornost i zahvalio Elviru. Medjutim problem je sto smo mi kao stoka, agresivni, sujetni, brezobrazni...pa eto ako nije po nasem, a cesto se radi o nijansama, onda smo u stanju vrijedjati, napadati, omalovazavati. U kvalifikacijama i nije tako crno, kao sto rekoh cak smo u povoljnijoj situaciji od glavnog konkurenta jer su oni remizirali sa Albancima kod kuce...istina imaju i Bjelorusi iz potaje ali i oni su kiksali protiv jednog Luksemburga. Tek se zakuhava i vidjecemo sta ce biti. Imam osjecaj da bi ti i takvi kao ti "brdo para" dali (kad bi imali) da kiksamo, da izgubimo priliku da se borimo za odlazak na EP, samo zbog toga da bi mogli reci ..."e reko sam ja". OK je Katar, nikada i nisam trazio opravdanja, katastrofalno se odigralo, ali sto pomenu Katar, kad sam ti odgovorio za Francusku...Bjelorusi uvalili jedan, a vile ih pronosale da ne prime nekoliko, mogli smo tako i mi...da je onaj jedan jedini udarac zavrsio u golu, a Francuzi omasili ono sto su masali protiv Bjelorusa. Generalno gledano, rezultati ocekivani ako izuzmemo nerjeseno protiv Katara i pobjede protvi Gane, igra nije Bog zna sta, stavise slaba sto je po meni uzrokovala i losa forma glavnih igraca, a vjerovatno i neke promasene Susiceve zamisli. Medjutim iako je rezultat relativno nepovoljan, protiv Albanije se moglo nazreti, da ta igra ipak pocinje dobijati nekakve konture da se stvari pocinju slagati. Medjutim kada te usere, usere te bas ono pravo...u medjuvremenu forma onih od kojih ocekujemo naj vise jos se i pogorsala: Vedo je izgubio mjesto u ekupi, Misimovic takodje, Spahic povrijedjen, Zec taman krenuo pa povreda. Pjanic po starom, bas nejma nafake u zadnje vrijeme...pocne utakmicu, igra veliki dio...gubi 4:0, izadje i onda njegov tim da 3 gola... A u k....To daje opravdanje onom majmuncini sto ga drzi na klupi. Sve u svemu, ako ste navijaci reprezentacije BiH, ako ste iskreni i odani Bosanci i Hercegovci, a uz to jos i ljubitelji fudbala, onda vas treba biti sramota za bljuvotine koje prosipate po jednom Safetu Saji Sarajliji Susicu. ODBI BAGRO!!!!!!!Željovac je napisao/la:Ti si nabrojao sjajne individualce koji su samo protiv nas izgledali kao tim.Saban je napisao/la:Sto jes, sa ovim moram da se slozim i priznam da ni meni nije jasno kako se to moglo dogoditi. Oni sa tim krepalim Benzamom i drugim levatima iz Chelzija, Arsenala, Juventusa, Liverpula, Mancestera...a mi jarane sa nasim strasnim, pokretnim kao cigra okretnim, Misimovicem, pa malim Pjanicem koji rastura klupu Liona, pa starim vukom, iskusnim Rahimicem koji je, jelte otporan na mecavu posto zivi i trenira u Rusiji, ah kad se tek Lula iz Bojsa pojavio, muda su se tresla Meloudi i Benzami. A tek kad smo zaprijetili sa Medjedunjaninom, onako pokretnim i uspravnim, pa Ibisevicem iz Hofenhajma... e vec je tada cijeli svijet ocekivao laganicu, no medjutim Susic je postavio glupu taktiku, umjesto da gleda Izeta pa ukomponuje baklavu.Željovac je napisao/la:Meni još nije jasno da neko podržava Sušića. Djeluje fin i pošten, ali treba samo pogledati jednu utakmicu reprezentacije koju je vodio i da ti sve bude jasno. Ne znam kako razmišljate, ali samo pogledajte snimak protiv Francuske. Onako ni Farska ostrva ne bi razmontirali predvođeni umrlim Benzemom.![]()
PS - Bagami cu poceti da vjerujem, ali bas zaozbiljno, da ste vi ludi, tj. nenormalni.U Parizu protiv Bjelorusije je bila druga priča. Pa teže su ribare iz Luksemburga uzeli kući nego nas u gostima.
Ali eto, ovi neki "Sušićevci po svaku cijenu" savršeno nalaze izgovore za svog gurua. Hoćemo li zajedno nabarajti vedete Katra koje su nas raštimale u sred Sarajeva?! Haj ti prvi. Ja ne mogu da se sjetim nijednog trenutno.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Pustite ba papeta nek odradi posao. Tek su tri tekme odigrane kvalifikacija, vidjecemo nakon rumunije dje smo. Nije ovo da branim Papeta sto sam pitar, fakat nema veze s tim, isto bih pisao da je osim na klupi reprezentacije, ali mislim da su zahtjevi za ostavkom preuranjeni. pa **** te i benitezu treba vremena da se ekipa navikne na njega. To je tako u fudbalu, samo što mi u bosni vazda imamo nerealna očekivanja i malo strpljenja
- miralem444
- Kontakt:
**** vas vise grom i susic sta ste se digli koji qrac protiv covjeka..niko vam ne godi ...kad bi i murinha stavili za selektora opet vam nebi godilo..koji vam je vise vrag u pm..
pustite nek covjek uradi svoj zadatak sudit cemo tek na kraju kvalicikacija kad sve bude na dlanu i pobjede i porazi i sve sve...znaci sta su prije njega selektori napravili ,staa..jesmol otisli na neko veliko takmicenje ?svaka cast ciri i sliskovicu al sta su napravili znate ljudi sta je uspijeh sa repkom da se plasiras na svjecko ili evropsko prvenstvo a to nijedan selektor do sad nije napravio tako da nijedan ovu repku nije vodio sa uspijehom..a bogami svi su imali predobrih igraca u svom sastavu ..tako da manite suplje neke price prostih natpisa..susicu odlazi i to ....HVALA
pustite nek covjek uradi svoj zadatak sudit cemo tek na kraju kvalicikacija kad sve bude na dlanu i pobjede i porazi i sve sve...znaci sta su prije njega selektori napravili ,staa..jesmol otisli na neko veliko takmicenje ?svaka cast ciri i sliskovicu al sta su napravili znate ljudi sta je uspijeh sa repkom da se plasiras na svjecko ili evropsko prvenstvo a to nijedan selektor do sad nije napravio tako da nijedan ovu repku nije vodio sa uspijehom..a bogami svi su imali predobrih igraca u svom sastavu ..tako da manite suplje neke price prostih natpisa..susicu odlazi i to ....HVALA
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
To sto smo ocekivali da se ne brukamo u prijateljskim utakmicama ,primamo 4 gola od jedne Svedske koje posljednih godina nema nigdje,dopustimo da nam jedan Katar bude u najmanju ruku ravnopravan protivnik na nasemu terenu,u kvalifikacijama da nas nece nadigrati jedna Francuska koja dobrih par godina nije nekog onako nadigrala..Nemamo mi na raspolaganu 30 prvoklasnih igraca,to stoji,ali imamo ipak solidan tim koji je morao pokazati vise,ne kazem da je kriv samo Susic,ali svugdje u svijetu trener je prvi na udaru,i Susic je vec izigrao povjerenje velikog broja nacije.Identitet je napisao/la:Pustite ba papeta nek odradi posao. Tek su tri tekme odigrane kvalifikacija, vidjecemo nakon rumunije dje smo. Nije ovo da branim Papeta sto sam pitar, fakat nema veze s tim, isto bih pisao da je osim na klupi reprezentacije, ali mislim da su zahtjevi za ostavkom preuranjeni. pa **** te i benitezu treba vremena da se ekipa navikne na njega. To je tako u fudbalu, samo što mi u bosni vazda imamo nerealna očekivanja i malo strpljenja
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Megamon
- Kontakt:
Odavno nisam bio na ovoj temi a vala i bolje jer nije dobro za zivce
Pape Odlazi
Pape Odlazi
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- miralem444
- Kontakt:
- Probisvjet
- Kontakt:
Vidim da poredis Papeta sa Osimom i Benitezom! To je isto kada bi poredio Vasar u Puracicu i Diznilend!Identitet je napisao/la:Pustite ba papeta nek odradi posao. Tek su tri tekme odigrane kvalifikacija, vidjecemo nakon rumunije dje smo. Nije ovo da branim Papeta sto sam pitar, fakat nema veze s tim, isto bih pisao da je osim na klupi reprezentacije, ali mislim da su zahtjevi za ostavkom preuranjeni. pa **** te i benitezu treba vremena da se ekipa navikne na njega. To je tako u fudbalu, samo što mi u bosni vazda imamo nerealna očekivanja i malo strpljenja
Pape je promasio profesiju, mozda bi bio bolji autolimar, doktor, inzinjer, pekar, travar, zubar...
Mogao je izabrati bilo sta samo ne poziv trenera jer nema ni malo mozga za to!
I ne treba ga braniti, sam je fulo profesiju kao i mi mnogi, pa nas niko ne brani!
Zato Pape ne seri i odlazi sto prije!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Do Francuske! Bus je udoban!miralem444 je napisao/la:SAFETE IZDRZIII ......UZ TEBE SMOOOO
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
SUSICU ODLAZI , U ZENICU NE DOLAZI !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Jesu odigrane tek 3 ali ukupno ima 10,te tri su skoro trecina kvalifikacija.Poslije Rumunije ili cemop imat sansi ili smo definitivno ispali,to je problem nema popravnog.Ako kiksamo protiv Rumuna nema potrebe za smjenom selektora.A nismo nerealni imamo jako solidan tim,koji je iza Francuza najjaci u grupi ali nedjeluje nimalo jak???!!!Identitet je napisao/la:Pustite ba papeta nek odradi posao. Tek su tri tekme odigrane kvalifikacija, vidjecemo nakon rumunije dje smo. Nije ovo da branim Papeta sto sam pitar, fakat nema veze s tim, isto bih pisao da je osim na klupi reprezentacije, ali mislim da su zahtjevi za ostavkom preuranjeni. pa **** te i benitezu treba vremena da se ekipa navikne na njega. To je tako u fudbalu, samo što mi u bosni vazda imamo nerealna očekivanja i malo strpljenja
Nije sramota protiv Francuza izgubiti(oni i kad su najraspadnutiji jaki su)ali ne opucat po golu nijednom,staviti Pjanica na zadnjeg veznog protiv "zivotinja" iz Francuske,Vedu na krilo,drzat Misimovica 6-7 utakmica po 90min koji je totalno indisponiran.Protiv Albanaci ici na bod i na kraju cuvati rezultat,staviti Hasagica na gol a lik povrijedjen(ili selektor i golman lazu),uredu za Mravca svakom se moglo desiti.....da ne idemo dalje samo cu reci nemamo igru,nemamo rezultat a imamo solidnu ekipu jacu od svih osim Francuske!!!
RIP SALE VILENJAK
Normalan selektor bi sa ovakvim protivnicima sve pobjede ostvario, a nama malo bodova fali da budemo tu negdje
I za sabana, pogledaj malo prilike sa utakmice Francuza protiv Bjelorusije. Životom garantujem da su više nas vile pronosale, nego Bjeloruse. Francuzi nisu nijednu pravu priliku napravili, a nama su to radili svako dvije minute. Ako je na jednoj strani poštovanje prema Sušiću, a na drugoj dobrobit reprezentacije, uz svo poštovanje za selektora, nije trebao ni dolaziti.
I za sabana, pogledaj malo prilike sa utakmice Francuza protiv Bjelorusije. Životom garantujem da su više nas vile pronosale, nego Bjeloruse. Francuzi nisu nijednu pravu priliku napravili, a nama su to radili svako dvije minute. Ako je na jednoj strani poštovanje prema Sušiću, a na drugoj dobrobit reprezentacije, uz svo poštovanje za selektora, nije trebao ni dolaziti.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
miralem444 je napisao/la:SAFETE IZDRZIII ......UZ TEBE SMOOOO
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Svako ima svog favorita za prvih 11,kod Cire je bilo psovanje zasto ne igra Pjanic,a sad kad igra zasto igra. Protiv Katara nije igrao Ibricic,a kad je usao svi kazu trebao je od pocetka.Protiv Francuske pocne,kazu los je,protiv Albanije ne ulazi u igru kazu sto li ga ne uvodi. Zamanta mi se od ovoga. Raji udovoljiti jedino moze ako promjene pravila pa igramo sa 20 igraca na terenu da svi budu zadovoljni.
Istina,nismo igrali posebno dobro i realno jedino smo kiksali sa Albanijom,bolje reci nismo imali srece po meni.
Ali,isto tako je istina da su prosle kvalifikacije,na koje se stalno pozivamo,vecina igraca igrala u top formi (Dzeko,Vedo,Miske,Pjanic,Spahic,Sejo..).
Sada je situacija daleko drugacija,sto se vidi i na igri repke,Pjanic je vecinom rezerva,Vedo isto,Dzeko bas ne blista,Miske isto tako.
Ne branim Susica,ali daleko od toga da je jedini i najveci krivac za slabu igru. A pogotovo sto je proglasen drzavnim neprijateljem. Nismo zadnji u grupi nego imamo 2 boda manje od francuza nakon 3 tekme i pitanje je koliko mogu bjelorusi i rumuni,kako vrijeme odmice mi uvijek igramo bolje i vjerujem da mozemo biti drugi.
Zato smanjite tenzije i dajte podrsku ekipi. A pravi zenicani ce podrzati ekipu,ako se mogao slaviti Ciro nakon 2 poraza i 1 pobjede u Zenici,ne vidim razlog da se jednom Papetu priredi docek kao da je drzavni neprijatelj...
Istina,nismo igrali posebno dobro i realno jedino smo kiksali sa Albanijom,bolje reci nismo imali srece po meni.
Ali,isto tako je istina da su prosle kvalifikacije,na koje se stalno pozivamo,vecina igraca igrala u top formi (Dzeko,Vedo,Miske,Pjanic,Spahic,Sejo..).
Sada je situacija daleko drugacija,sto se vidi i na igri repke,Pjanic je vecinom rezerva,Vedo isto,Dzeko bas ne blista,Miske isto tako.
Ne branim Susica,ali daleko od toga da je jedini i najveci krivac za slabu igru. A pogotovo sto je proglasen drzavnim neprijateljem. Nismo zadnji u grupi nego imamo 2 boda manje od francuza nakon 3 tekme i pitanje je koliko mogu bjelorusi i rumuni,kako vrijeme odmice mi uvijek igramo bolje i vjerujem da mozemo biti drugi.
Zato smanjite tenzije i dajte podrsku ekipi. A pravi zenicani ce podrzati ekipu,ako se mogao slaviti Ciro nakon 2 poraza i 1 pobjede u Zenici,ne vidim razlog da se jednom Papetu priredi docek kao da je drzavni neprijatelj...
Ebe se Papetu sto neki zele zlo repci,pa jedva cekaju slijedece poraze.Satro da da ostavku a nijednog normalnog trenera u izboru,koji bi konacno dosao na klupu.Manite mi se zelja,kur-ca graha.
Papara svaki mjesec u padje stavi 5 tauzenki u gornji djep od kosulje.
A kruticari mogo borbene svirati.Nemoramo nigdje otici,vise nijednu utakmicu dobiti.Ionako smo vazda igrali na vruce-hladno.Nek samo sijedi i izvlaci zivce ovim nasim lavovima ,ja udovoljan.
A kruticari mogo borbene svirati.Nemoramo nigdje otici,vise nijednu utakmicu dobiti.Ionako smo vazda igrali na vruce-hladno.Nek samo sijedi i izvlaci zivce ovim nasim lavovima ,ja udovoljan.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
SAFETE IGRACINO - ODLAZI!!!
junoR majstore dolazijunioR je napisao/la:SAFETE IGRACINO - ODLAZI!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
353 stranice ste napisali a Pape jos uvijek selektor 
Konacno si otkrio u cemu uzivas,nije ni cudo sto podrzavas takticara.harishp je napisao/la:Ebe se Papetu sto neki zele zlo repci,pa jedva cekaju slijedece poraze.Satro da da ostavku a nijednog normalnog trenera u izboru,koji bi konacno dosao na klupu.Manite mi se zelja,kur-ca graha.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Pregovori su u toku.aqarius je napisao/la:junioR majstore dolazijunioR je napisao/la:SAFETE IGRACINO - ODLAZI!!!
Pa da ima imalo obraza, ne bi ni doso u Zenicu. Nakon onih izjava kako je bolje igrat van BiH, nego u Zenici, kako sad moze doc u Zenicu i trazit podrsku? Nadam se da ce ga publika docekat zvizducima.avenija je napisao/la:SUSICU ODLAZI , U ZENICU NE DOLAZI !
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.