Sport i TV
Re: Sport i TV
BH Telecom da puši qurac.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nesto nerealno zvuci 22miliona a bhtelekom i unitedmedia nudili samo 8 i 7
Zato što su ponudili 15, a ne 22.QUARTERBACK je napisao/la: ↑18 jul 2020, 11:46nesto nerealno zvuci 22miliona a bhtelekom i unitedmedia nudili samo 8 i 7
https://****/vijest/faktor-u-posje ... -bih/91009 (faktor)
-
- Kontakt:
AVNOJ je napisao/la: ↑16 jul 2020, 15:48FACE TV ce raditi produkciju za Moja tv vjerovatno uz Makija i onog sa hajta ne mogu da sjetim imena sto je radio par prenosa. Arena ce dobiti malo vise tekmi i BHRT.
Uglavnom sve utakmice svakog kola ce ici u prenosu.
One glavne nazalost ce ici na Moja tv.
Bar je sad tako ima jos do 01.08. Vidjet cemo dug je to period za nase uslove.
Loši izvori

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Samo ce se zamijeniti uloge od prosle godinebombaysaphire je napisao/la: ↑18 jul 2020, 12:08AVNOJ je napisao/la: ↑16 jul 2020, 15:48FACE TV ce raditi produkciju za Moja tv vjerovatno uz Makija i onog sa hajta ne mogu da sjetim imena sto je radio par prenosa. Arena ce dobiti malo vise tekmi i BHRT.
Loši izvori![]()

Ici ce jedna barem na mojoj tv
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ne znam stvarno kakav je interes da Telecom uzima tu jednu utakmicu?! Sa politikom kakva je u telecomu slobodno mogu ugasit oba kanala.irfo je napisao/la: ↑18 jul 2020, 12:18Samo ce se zamijeniti uloge od prosle godinebombaysaphire je napisao/la: ↑18 jul 2020, 12:08AVNOJ je napisao/la: ↑16 jul 2020, 15:48
FACE TV ce raditi produkciju za Moja tv vjerovatno uz Makija i onog sa hajta ne mogu da sjetim imena sto je radio par prenosa. Arena ce dobiti malo vise tekmi i BHRT.
Loši izvori![]()
![]()
Max Allegri
-
- Kontakt:
Možda ovo poboljša kvalitet lige i konačno neka ekipa ode u grupnu fazu Lige Evrope ili čak Lige Šampiona 

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.

Jel ovo Senadova ekskluziva za Makija

-
- Kontakt:
I u prošlom periodu arena je prenosila 1 ili 2 tekme po kolu, sad mijenjaju uloge. BH Telecom će za to nešto platiti, a svi mi možemo biti prezadovoljni ako sve tekme budu u prijenosu. Realno mene nijedna liga na svijetu ne interesuje ko ovaj naš cirkusirfo je napisao/la: ↑18 jul 2020, 12:18Samo ce se zamijeniti uloge od prosle godinebombaysaphire je napisao/la: ↑18 jul 2020, 12:08AVNOJ je napisao/la: ↑16 jul 2020, 15:48
FACE TV ce raditi produkciju za Moja tv vjerovatno uz Makija i onog sa hajta ne mogu da sjetim imena sto je radio par prenosa. Arena ce dobiti malo vise tekmi i BHRT.
Loši izvori![]()
![]()

6 tekmi sedmicno bi bilo perverzijaBosnausrcu9 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 15:52I u prošlom periodu arena je prenosila 1 ili 2 tekme po kolu, sad mijenjaju uloge. BH Telecom će za to nešto platiti, a svi mi možemo biti prezadovoljni ako sve tekme budu u prijenosu. Realno mene nijedna liga na svijetu ne interesuje ko ovaj naš cirkus![]()

Najbolje bi bilo isključiti BHRT.
Većina utakmica na Areni HD, a preostale na MojaTV HD

Većina utakmica na Areni HD, a preostale na MojaTV HD

pa nisu ludi da konkurentima prodaju dio svojih prava ima arena dovoljno kanala bht moze mojatv kanale ugasiti sto se tiče domace lige
-
- Kontakt:
I Telekom je prodavao isto svoja,tj javno je bilo ponudjeno one tekme koje oni nece da prenose.Zadnje dvije godine,prvu nije niko uzeo,ovu zadnju je Arena uzela bila taj dio nevjerujem ni Areni da je u interesu raditi Krupa-Olimpik? Ne rade ni Ling Long Srbije lige sve prenose.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Olimpik sigurno ide na Moja TV nažalost te utakmice slabo koga interesuju
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Međusobne utakmice Olimpika, Radnika, Mladosti, Krupe, Sloge SH, i manje više Širokog slabo su gledane. To je realnost...
Arena inače u SLS radi samo večite i ponekad još neku utakmicu.miky_hz je napisao/la: ↑18 jul 2020, 17:26I Telekom je prodavao isto svoja,tj javno je bilo ponudjeno one tekme koje oni nece da prenose.Zadnje dvije godine,prvu nije niko uzeo,ovu zadnju je Arena uzela bila taj dio nevjerujem ni Areni da je u interesu raditi Krupa-Olimpik? Ne rade ni Ling Long Srbije lige sve prenose.
Sve su bile u prijenosu jedino onih par kola kad se nastavila liga

al mora se priznati da BHT strasno dobro radi maraton dva grada

Iznenadjujuce vrhunska produkcija

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.