Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Dufresne
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Dufresne » 05 feb 2013, 22:56

adriano_leite je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:
Pitam te opet, jel posto nije htio da dodje u Ljubljanu razlog da odustanemo od njega...
Ja sam rekao, ako to nije u stanju, sta vise ocekivati od njega? Ovo je mogao shvatiti kao priliku da pogleda repku BiH koju toliko voli.

Ja ne znam jel ja pisem na spanskom ili sta? Ako ovo balavce nije htjelo da dodje sad u Ljubljanu, jel to razlog da odustanemo od tog balavceta?

Da ili ne?
Pravda za Papeta!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 feb 2013, 22:57

Dufresne je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Nego citam komentare po portalima, kako sad svi sada hvale Seada Hajrovica sto je dosao, da nije kao brat. Koliko ljudi malo upotrebljavaju ono malo mozga sto im se u glavi sakriva. Sad je on kao drugog misljenja od brata i nije izdajnik (a ne zato sto nema obaveze kao ovaj), a ovaj drugi jeste, sad ce dva brata ici na to da ne igraju u istoj repci. Koje gluposti.
Koliko covjek mora biti glup, pa to je nevjerovatno!
Stvarno, koliko covjek moze biti glup!
Međutim, dan nakon razgovora, Hajrović je Džeki poslao SMS poruku u kojoj mu se zahvalio na vremenu, otkrivajući kako je on ipak izabrao Švicarsku, umjesto BiH, piše na zvaničnoj web-stranici našeg reprezentativca.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 feb 2013, 22:59

Kuko je napisao/la:"To je veliki problem koji se u budućnosti ne bi trebao dešavati. Trebamo puno ranije razmišljati o tim stvarima i ne treba uvijek kriviti igrače. Ne smijemo se dovoditi u situaciju da se pojavimo tek kad neka reprezentacija pozove nekog igrača. Pored Seferovića i Hajrovića ima još naših igrača koje trebamo pratiti u drugim zemljama", kaže Elvir Bolić

Bola je dobar prijatelj sa Sejom Halilovicem, koji je preko medija trazio ozbiljan razgovor (ne preko telefona) s nekim iz saveza, a jos ga nije dobio. Ne spominje ovo Bola slucajno..
sigurno bi imali još jednog Haruna da je Bola ostao na funkciji na kojoj je bio :cry:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 05 feb 2013, 23:00

Dufresne je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:
Pitam te opet, jel posto nije htio da dodje u Ljubljanu razlog da odustanemo od njega...
Ja sam rekao, ako to nije u stanju, sta vise ocekivati od njega? Ovo je mogao shvatiti kao priliku da pogleda repku BiH koju toliko voli.

Ja ne znam jel ja pisem na spanskom ili sta? Ako ovo balavce nije htjelo da dodje sad u Ljubljanu, jel to razlog da odustanemo od tog balavceta?

Da ili ne?
Ja ne znam na kojem ja pisem, ti kao da ne kontas sta sam napisao. Naravno da nije razlog, ali kazem, sta ocekivati od njega, kad nece sada da gleda tekmu voljene repke?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 05 feb 2013, 23:02

calcio je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Nego citam komentare po portalima, kako sad svi sada hvale Seada Hajrovica sto je dosao, da nije kao brat. Koliko ljudi malo upotrebljavaju ono malo mozga sto im se u glavi sakriva. Sad je on kao drugog misljenja od brata i nije izdajnik (a ne zato sto nema obaveze kao ovaj), a ovaj drugi jeste, sad ce dva brata ici na to da ne igraju u istoj repci. Koje gluposti.
Koliko covjek mora biti glup, pa to je nevjerovatno!
Stvarno, koliko covjek moze biti glup!
Međutim, dan nakon razgovora, Hajrović je Džeki poslao SMS poruku u kojoj mu se zahvalio na vremenu, otkrivajući kako je on ipak izabrao Švicarsku, umjesto BiH, piše na zvaničnoj web-stranici našeg reprezentativca.
Ali s druge strane, Izetov mladji brat Sead (koji je inace predstavlja svjetliju stranu brace Hajrovic), ipak pod nerazjasnjenim okolnostima odluci da prihvati i zaigra za BiH...Proglasen je za najveceg patriotu bh dijasporu, dok je omrazeni Izet ostao u Svicarskoj....

Ma dosta mi je moje lafine, a ne tudje... :evil:
Pravda za Papeta!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 05 feb 2013, 23:05

Pitam te opet, jel posto nije htio da dodje u Ljubljanu razlog da odustanemo od njega...[/quote]
Ja sam rekao, ako to nije u stanju, sta vise ocekivati od njega? Ovo je mogao shvatiti kao priliku da pogleda repku BiH koju toliko voli.[/quote]

Da ili ne?[/quote]
Ja ne znam na kojem ja pisem, ti kao da ne kontas sta sam napisao. Naravno da nije razlog, ali kazem, sta ocekivati od njega, kad nece sada da gleda tekmu voljene repke?[/quote]

Pa da se sutra vrati u Zagreb i mora pravdati onom retardusu Mamicu, sta je uradio! Mi pricamo o djetetu od 16 godina, halo... Ti bi sigurno se digo usred priprema Dinama i otisao na tu utakmicu! Pa da je dosao, pa znas sta bi mu sutra bilo u Zagrebu!

Nemoj biti naivan...
Pravda za Papeta!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 feb 2013, 23:11

Ma ocekuju da mali Halilovic bude 100% zreo, a sto Susic nije ni 50%, to nije problem. :D

Nego evo komentara za Seada.
- Sead Hajrović jedini koji je ispao covjek! Momak je sebi vec otvorio vrata repke jer je jedini koji je dosao.

Kapa dole Seade!

- Kapa dole caru! Svak ti cast jer si LJUDINA! Dobro nam doso i dabogda imo bar 100 nastupa za repku!

Poseban biser:

- - Ebo te Zivot.. kakva je sudbina i cudna narav kod nas balkanaca. jedan ce za svicarsku a drugi za Bosnu da igra a ista ih majka rodila.u svakom slucaju sretno ovom sto ce za Bosnu i dobro nam dosao zmaju :)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 05 feb 2013, 23:11

@SeadHajrovic

First evening in ljubljana,amazing atmosphere!! Players much nicer than expected! prijevod... Prvo veće u Ljubljani, fenomenalna atmosfera! Igrači su mnogo prijazniji nego što sam očekivao!

:lol:
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 feb 2013, 23:15

Hajrovic je sigurno mislio, kako ce ga zavezati za stativu i gadjati ga na treningu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 feb 2013, 23:16

Sta bi mu bilo u Zagrebu poslao ga u Lokomotivu da mu tu igra i usput da se posere na minimalno desetak miliona eura a mozda i vise.
Yebe se Mamicu za koga ce ovaj da zaigra.Totalno je do malog.
Sead je odlucio jedno a Izmet drugo,Pa nemali broj puta je brat na brata pucao u bivsim ratovima.Ako vec moramo da objasnimo kako i zasto.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 05 feb 2013, 23:16

Principatus je napisao/la:Ma ocekuju da mali Halilovic bude 100% zreo, a sto Susic nije ni 50%, to nije problem. :D

- Sead Hajrović jedini koji je ispao covjek! Momak je sebi vec otvorio vrata repke jer je jedini koji je dosao.

Kapa dole Seade!

- Kapa dole caru! Svak ti cast jer si LJUDINA! Dobro nam doso i dabogda imo bar 100 nastupa za repku!

Poseban biser:

- - Ebo te Zivot.. kakva je sudbina i cudna narav kod nas balkanaca. jedan ce za svicarsku a drugi za Bosnu da igra a ista ih majka rodila.u svakom slucaju sretno ovom sto ce za Bosnu i dobro nam dosao zmaju :)
i mi se pitamo sto nas ljudi prepoznavaju uglavnom preko viceva o sulji i muji... :evil:
Pravda za Papeta!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 feb 2013, 23:18

Dufresne je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Ma ocekuju da mali Halilovic bude 100% zreo, a sto Susic nije ni 50%, to nije problem. :D

Kapa dole Seade!

Poseban biser:

i mi se pitamo sto nas ljudi prepoznavaju uglavnom preko viceva o sulji i muji... :evil:
Ti si Suljo a @princi je Mujo? Ili je obratno?

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 05 feb 2013, 23:18

harishp je napisao/la:Sta bi mu bilo u Zagrebu poslao ga u Lokomotivu da mu tu igra i usput da se posere na minimalno desetak miliona eura a mozda i vise.
Sead je odlucio jedno a Izmet drugo,Pa nemali broj puta je brat na brata pucao u bivsim ratovima.Ako vec moramo da objasnimo kako i zasto.
da ponovim opet....

" onclick="window.open(this.href);return false;
Pravda za Papeta!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 feb 2013, 23:19

Ja hocu da budem Fata. :D

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 feb 2013, 23:20

Brate dosadan si,fakat si se popeo na glavu.Ti bi iz Berlina sad nesto pametov'o.
1946

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 05 feb 2013, 23:22

Kapa dole Seade!

Poseban biser:

[/quote]

i mi se pitamo sto nas ljudi prepoznavaju uglavnom preko viceva o sulji i muji... :evil:[/quote]

Ti si Suljo a @princi je Mujo? Ili je obratno?[/quote]

Jel ovo najbolje sto mozes ili sta? Zaista sam ostao bez teksta... :roll:
Pravda za Papeta!

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 05 feb 2013, 23:23

harishp je napisao/la:Sta bi mu bilo u Zagrebu poslao ga u Lokomotivu da mu tu igra i usput da se posere na minimalno desetak miliona eura a mozda i vise.
Ljubi ih babo što su nam pametni, sve im moramo crtati. :)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 feb 2013, 23:24

"Bosanska braca Boateng" ! Danas sam se totalno razocarao sto se tice komentara na fb i na forumu,70% ih je mislilo da je ovo onaj Hajrovic sto je izabrao Svicarsku :? Pa ljudi moji,a sve vrsni poznavaoci...Ja bih to nazvao sezonskim navijacima koji repku prate od utakmice do utakmice.Poz za iskrene pratitelje i fanatike nase reprezentacije. :!:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 feb 2013, 23:24

Head je napisao/la: Brate dosadan si,fakat si se popeo na glavu.Ti bi iz Berlina sad nesto pametov'o.
Hehe pa i Salihovic je iz Berlina i Besic pa ti ne smeta kad se znoje u dresu repke haa? :D

Ali sjajan argument, time si sve pobio sto sam ovdje ikad napisao, dali si slucajno advokat?

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 05 feb 2013, 23:25

Sabinho je napisao/la:"Bosanska braca Boateng" ! Danas sam se totalno razocarao sto se tice komentara na fb i na forumu,70% ih je mislilo da je ovo onaj Hajrovic sto je izabrao Svicarsku :? Pa ljudi moji,a sve vrsni poznavaoci...Ja bih to nazvao sezonskim navijacima koji repku prate od utakmice do utakmice.Poz za iskrene pratitelje i fanatike nase reprezentacije. :!:
Ili tokmacima koje ne vide dalje od nosa...
Pravda za Papeta!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 30 gostiju.