PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
-
jasko_juve
- Kontakt:
-
jasko_juve
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Karaon je sprijecen da igra kod sebe ovo kolo neka sranja s netom pa ovaj sto vodi Fiorentinu nek se javi kad mu odgovara tacno da igra taj mec tako da bi karaon doso kod mene odigrat
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
- majestic24
- Kontakt:
hocu ja,ajd pravijasko_juve je napisao/la:jasko_juve je napisao/la:hocel ko??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Moze u 16:00, ako ti odgovaraToxicity je napisao/la:@Juventus0244 kad ćemo kup da odigramo? Javi se
Stipe/Karaon moze od 18-19h da se odigra to 3. kolo
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
U hebote nisam ni ulazio poslije na stranicu, haj jesi sad slobodan nekad?juventus 0244 je napisao/la:Moze u 16:00, ako ti odgovaraToxicity je napisao/la:@Juventus0244 kad ćemo kup da odigramo? Javi se, dok nešto završim!
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
jesi tu?Emir_ZENICA je napisao/la:Dartjan kad cemo mi odigrati ?
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
eu2, rusia, pw zenitEmir_ZENICA je napisao/la:ajde kreiraj !
we love United, we do!
- Goalgetter
- Kontakt:
neyzikreyzi je primljen umjesto CeMa !!
Nezir je redovit igrač, korektan.. dobra odlukaGoalgetter je napisao/la:neyzikreyzi je primljen umjesto CeMa !!
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ne znam vise kako da igram
Daj mi Brotnjo bolje cu igrati nego sa CSKA .
Ligaska utakmica :
Izgubim 1:2 ,protivnik je fer i korektno igrao.Ali sam sa 2 metra prazan gol,ali bukvalno prazan ( golmana iza mog igraca) i igrac nekim svojim karafekama osuta pored gola
Kup utakmica :
Izgubim 1:2,protivnik je fer i korektno igrao.Vodio sam 1:0,protivnik izjednaci na 1:1 i onda "98" minuta primam gol,pa ono bi i PIPLICA odbranio.Hajd primio sam,s centra krecem u napad predjem golmana i opet igrac sa nekim svojim karafekama suta pored gola
Gubim u 90-im ,DOKLE ?
Ligaska utakmica :
Izgubim 1:2 ,protivnik je fer i korektno igrao.Ali sam sa 2 metra prazan gol,ali bukvalno prazan ( golmana iza mog igraca) i igrac nekim svojim karafekama osuta pored gola
Kup utakmica :
Izgubim 1:2,protivnik je fer i korektno igrao.Vodio sam 1:0,protivnik izjednaci na 1:1 i onda "98" minuta primam gol,pa ono bi i PIPLICA odbranio.Hajd primio sam,s centra krecem u napad predjem golmana i opet igrac sa nekim svojim karafekama suta pored gola
Gubim u 90-im ,DOKLE ?
A C A B !
Dok se boje ne rastope

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
brate prva tekma, najrealnije bi bilo 1:1Emir_ZENICA je napisao/la:Ne znam vise kako da igramDaj mi Brotnjo bolje cu igrati nego sa CSKA .
Ligaska utakmica :
Kup utakmica :
Gubim u 90-im ,DOKLE ?
we love United, we do!
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Kolko ja znam pino i baros neigraju za besiktas nego za galatasaray.

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ma jaro ti si pobijedio zasluzeno tu nema price,ljut sam na svoje igrace koji fulaju nemoguce.Ljut na golmana koji brani ODLICNO sve dok ne bude neki hakljav sut,e onda neke svoje parade radi
i naravno primi gol
Sretno u nastavku !
P.S Prodajem utakmice
zainteresovani u inbox 
Sretno u nastavku !
P.S Prodajem utakmice
A C A B !
hihihihi,Emir_ZENICA je napisao/la:Ma jaro ti si pobijedio zasluzeno tu nema price,ljut sam na svoje igrace koji fulaju nemoguce.Ljut na golmana koji brani ODLICNO sve dok ne bude neki hakljav sut,e onda neke svoje parade radii naravno primi gol
![]()
Sretno u nastavku !
P.S Prodajem utakmicezainteresovani u inbox
we love United, we do!
- Donnie Darko
- Kontakt:
znaci tuga, jad, cemer, patetika-.>......... 15000 suteva imam, 4 stative i repcke pogodim, fulam prazan go, protivnik u 115 minuti prvi put osuta u okvir gola i da gol. nakon toga neznam ni ja sta sam pritisno, al sam onesposobio gamepad. znaci ja neznam sta vise da ucinim da moj igrac pogodi gol, prazan madafakin gol, i da moj golman odbrani neki sut. neznam stvarno, tuga, jad, cemer, patetika i vrhunac fudbalske realizacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.