Kad se budemo branili moramo svi u odbranu, a kad budemo napadali svi u napad jer jedan je Hase!ramiral je napisao/la:Ovako :
Begović
Lulić Jahić Spahić Salihović
Rahimić Medunjanin
Pjanić Misimović
Džeko Ibišević
Sa velikim radijusom kretanja naših bekova u ovom slučaju i udvajanjem Ronalda i Nanija uz pomoć Rahime, Pjanića i Medunjanina.
Pjanić može kvalitetno odigrati isto onako kao na onoj poziciji koju igra u Romi, samo je pitanje povrede lože za koju se nadamo da će biti sanirana.
U ovoj konstelaciji snaga treba nam posjed, i kad izgubimo loptu da probamo opet je osvojiti čim prije. Natjerati Cristinu i Nanija da ulaze u sredinu, onemogućiti im da prave dar mar po krilima.
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Džuma pomjerena sat ranije zbog utakmiceANTIFA ! je napisao/la:u kolko je dzuma danas ?
- Principatus
- Kontakt:
18 minuta Ivica Osim o barazu.
Evo djecurlijo pogledajte i ucite:
http://tvsa.ba/ba/vijesti/video_ivica_o ... portugalom" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo djecurlijo pogledajte i ucite:
http://tvsa.ba/ba/vijesti/video_ivica_o ... portugalom" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 11 nov 2011, 10:38, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
I vama kockasti zelim srecu i pobjedu...naprijed Vatreni, naprijed komsije !
Naprijed Crnogorci !
NAPRIJED BOSNO !
Naprijed Crnogorci !
NAPRIJED BOSNO !
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
-
maverick_tz
- Kontakt:
hajmo zeničani dragi,kako je u gradu ? kvaril kiša ugođaj ? 
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Emir ZENICA je napisao/la:I vama kockasti zelim srecu i pobjedu...naprijed Vatreni, naprijed komsije !
Naprijed Crnogorci !
NAPRIJED BOSNO !
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
- zubanovic89
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; ne znam je li vec neko ovo stavio ali sramota stvarno

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
!Emir ZENICA je napisao/la:I vama kockasti zelim srecu i pobjedu...naprijed Vatreni, naprijed komsije !
Naprijed Crnogorci !
NAPRIJED BOSNO !
100% sportski i krajnje opušten potpis
A šta je on ovde rekao što već neznamo molim te ?Principatus je napisao/la:Evo djecurlijo pogledajte i ucite:
U novi boj ...
Jos malo hohohohohoh
- Principatus
- Kontakt:
Mnogo, mnogo toga.hz033 je napisao/la:A šta je on ovde rekao što već neznamo molim te ?Principatus je napisao/la:Evo djecurlijo pogledajte i ucite:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ovi cigani se samo zale, jeste da je teren los i da se nije uspjelo sanirati sta je trebalo ali nije ni tako lose da se ne moze igrati.
Ne bi me cudilo da u zadnji tren odluce da nece igrati, brine me sve ovo - sinoc sam opet sanjao Webba.
Ne bi me cudilo da u zadnji tren odluce da nece igrati, brine me sve ovo - sinoc sam opet sanjao Webba.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Tako je, meni su najvece gluposti ono Bosna i Turska braca i sl.bordo_Sarajevo je napisao/la:Emir ZENICA je napisao/la:I vama kockasti zelim srecu i pobjedu...naprijed Vatreni, naprijed komsije !
Naprijed Crnogorci !
NAPRIJED BOSNO !
Nikad nam oni ne mogu bit veca "braca" od Hrvata
Al pusti i tooo, samo hocu veceras da cujem:
"ZEMLJO TISUCLJETNA NA VJERNOST TI SE KUNEM...."
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Ko ih .....! Ako to odluce onda nama ide pobjeda 3-0 i onda se mogu pusiti!Elegant je napisao/la:Ovi cigani se samo zale, jeste da je teren los i da se nije uspjelo sanirati sta je trebalo ali nije ni tako lose da se ne moze igrati.
Ma lolPrincipatus je napisao/la:Mnogo, mnogo toga.hz033 je napisao/la:A šta je on ovde rekao što već neznamo molim te ?Principatus je napisao/la:Evo djecurlijo pogledajte i ucite:
U novi boj ...
JURIŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hajmo EDINEEEEE za naciju za ovaj NAROD!!!!!!
Hajmo EDINEEEEE za naciju za ovaj NAROD!!!!!!
stvarno neznam kako cu veceras odgledat tekmu ovakve tekme je bolje negledat jer je velika mogucnost od infrakta
al sto se mora i nije tesko pogotovo ako igra jedna i jedina .
[youtube][/youtube]
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Da ga hoće joj nano, da ga hoće joj nanice, da ga hoće zabit Džekson joj nano naniceeee
Euforijaaaaaa
Euforijaaaaaa
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
ma normala, nama nijedna drzava nece biti veci prijatelj kao sto ce susjedna Hrvatskaclassic je napisao/la:Tako je, meni su najvece gluposti ono Bosna i Turska braca i sl.bordo_Sarajevo je napisao/la:Emir ZENICA je napisao/la:I vama kockasti zelim srecu i pobjedu...naprijed Vatreni, naprijed komsije !
Naprijed Crnogorci !
NAPRIJED BOSNO !
Nikad nam oni ne mogu bit veca "braca" od Hrvata![]()
Al pusti i tooo, samo hocu veceras da cujem:
"ZEMLJO TISUCLJETNA NA VJERNOST TI SE KUNEM...."
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.