FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jun 2015, 01:33

Ne moraju biti ta djeca, biti ce neka druga za par godina pa treba odradit pametnije samo. Potpisat ih na 4-5 godina i gotovo..

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 22 jun 2015, 10:30

svako ima svoje misljenje i povjerenje u nekog od igraca , ali ruku na srce ovaj Borogovac je imao svoje sanse , pokusavao je na sve strane i mislim da ce on samo ostati vjecni talenat .

Ono sto mene brine su dusmani koje sloboda ima u menagerskim vodama i sudeci po svemu , nama je teze dovesti igraca od svih ostalih ekipa , za slobodu je jedna cijena a za sve ostale druga . Mogli ste naslutiti po zdadnjim zmirovim izjavama da imamo odredjene probleme s menagerima i pojacanjima , ali da necmo dopustiti da nas niko ucjenjuje po cijenu toga da udjemo sa ovom ekipom u prvenstvo .

mene cudi zasto predsjednik ne pokusa sa nekim brazilcima , senegalcima , kameruncima itd ... mislim damozemo dovesti kvlitetne igrace za puno manje para .

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 22 jun 2015, 10:59

Chinaglia je napisao/la:pohvalite mi post, da nisam džaba ovoliko kucao :zviz:
Evo pohvaljujem ti post....samo procitaj jos jednom moj post.....pa niko nije valjda lud da neko razyebe ovu ekipu za radi "nase djece".....napisao sam prije da treba svima dati sansu...normalno u okolnostima koje su moguce... znam koji su ciljevi i sa cim ce mo otprilike raspolagati u nastupajucoj sezoni....samo ne volim nicije omalovazavanje nekoga i evo sad odgovorno tvrdim ce mo imati najjacu ekipu u PL, ukljucujuci igrace, trenere, i ljude koji ce se brinuti da Sloboda bude u samom vrhu. Ponavljam jos jednom sto sam napisao....ova omladinska skola je sve drugo, samo ne nasa, a nadam se da ce se i to u skorije vrijeme srediti sa potpisom reprograma i odblokiranjem racuna.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 22 jun 2015, 11:30

Da razimiramo buducnost naseg kluba ovisi od potpisivanja reprograma o kojem se toliko prica. Na cemu se sad zavrsilo u vezi njega, jel on kroz Zlatnu kariku biva regulisan ili ce se ponovo morati za stol sa gradskim celnicima ? Nekako u moru solucija izgubio sam trag na cemu se zavrsi.

Temelj svakog fudbalskog kluba je njegov omladinski pogon bez kojeg nema zdravog poslovanja.
Proslo je pola godine samo a klub je ucinio nevjerovatan korak, transa grada ka klubu je povecana na 300.000 KM godisnje, novi Statut je usvojen sa amandmanima kakve imaju samo najveci, potvrdjen je Upravni odbor, dobili smo Nadzorni odbor, novog Predsjednika skupstine koji je predstavnik Grada Tuzle u vrhovnom tijelu i da ne nabrajam dalje po ko zna koji put.
Iduci korak je taj reprogram, al da se prvo osvrnem na prvu Skupstinu u Junu mjesecu; projekat Zlatna karika u planu ima i reprogram, a svako ko je bio na toj doticnoj skupstini mogao je cuti Predsjednika Husica koji je u jednom momentu izrevoltiran kaza parafriziram " projekat Zlatna karika ce biti ostvarena sa gradom ili bez grada da vam to odmah kazem "-
Omladinski pogon Sloboda 1919 i FK Sloboda moraju ponovo biti jedno tijelo a mislim da je to iduci logicni korak ka normalizaciji kluba i ovu tacku do iduce Skupstine maksimalno izlobirati.
samo Sloboda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 jun 2015, 11:59

merak

poslat je zvanican zahtjev za reprogram.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 jun 2015, 12:49

RUDARSKA2 je napisao/la:svako ima svoje misljenje i povjerenje u nekog od igraca , ali ruku na srce ovaj Borogovac je imao svoje sanse , pokusavao je na sve strane i mislim da ce on samo ostati vjecni talenat .

Ono sto mene brine su dusmani koje sloboda ima u menagerskim vodama i sudeci po svemu , nama je teze dovesti igraca od svih ostalih ekipa , za slobodu je jedna cijena a za sve ostale druga . Mogli ste naslutiti po zdadnjim zmirovim izjavama da imamo odredjene probleme s menagerima i pojacanjima , ali da necmo dopustiti da nas niko ucjenjuje po cijenu toga da udjemo sa ovom ekipom u prvenstvo .

mene cudi zasto predsjednik ne pokusa sa nekim brazilcima , senegalcima , kameruncima itd ... mislim damozemo dovesti kvlitetne igrace za puno manje para .
Ne mozemo dovodit strane igrace zbog blokiranog racuna...receno je to na jednoj od skupstina...zato je vrlo bitno da cim prije potpisemo reprogram sa poreskom i tek onda cemo prodisat punim plucima
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

TzBulevar87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 22 jun 2015, 12:53

solinas je napisao/la:merak

poslat je zvanican zahtjev za reprogram.
Haman si za mustuluka :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 jun 2015, 12:54

ma nisam..i meni je drugi prenio.sad cekamo dopis da vidimo sta kako,koliko na koliko godina..

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 22 jun 2015, 13:29

joksimovic je napisao/la:
ASD je napisao/la:
Skver je napisao/la:Semir Borogovac
[youtube][/youtube]
Ovo je skolovan fudbaler, potpisujem se....
Gdje god se pokusao ugurati u nasoj Ligi nije uspio pa sad igra u amaterskim ligama Njemacke.
Kako vidim nisam ja ovo pisao prijatelju moj

http://www.bhstring.net/tuzlauslikama/t ... p?id=37191

Momku koji nije imao menadžera se davalo 700 maraka,dok evo sad vidiš kolike su ugovore imali Gavarić,Jogunčić,Zoletić,Mujkić.....Niko ispod 40,000
Nije sebi htio dozvoliti da ga neko ¨toliko ponižava

Volio bih da nam Sloboda 72 "nađe sa naše stare stranice gdje je bilo napisano.citiram,"Nije nam jasno zašto Borogovac nije pozvan u reprezentaciju"
i dalje "Nije sigurno zato što mu otac nema dubok džep,

P.S Znači prijatlju dobio si odgovor,Za sve treba lova,a ako si navijač Slobode morao si vidjeti i znati da je taj momak jedini sa Husejnovićem potrpisao
profesionalni ugovor ni manje ni više nego na preporuku Soka,da je taj momak bio fenomen 24 gola i preko 30 asistencija,nikad to neću zaboraviti,

P,S Igrati u amaterskoj ligi Njemačke je bolje nego u Premijer ligi BiH,ako nisi znao,ali šta se može bolje je gledati u ovoj napaćenoj zemlji mendžerske igrače,sponzorske igrače.........nego kvalitet Zato danas igraju bogati,a siromašn igledaju,dok je nekad bilo obrnuto,
Ako ga zbog nedostatka menadzera nece u SLobodi, zasto ga onda nigdje nece?

Igrati u 5.ligi Njemacke nije sigurno bolje nego u BiH Premijer Ligi.

ASD
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ASD » 22 jun 2015, 13:32

merak je napisao/la: Nisam mislio da se ubaci pet juniora u pocetni sastav al tu ima jako dobrih momaka kojima se treba dati prilika kao sto se dala golmanu Piricu koji ima 18 godina, brani za reprezentaciju U21 ima jos dvije godine ugovora i sigurno ce biti prvi na kojem ce se uzeti novac i zacepiti neka finansijska rupa.
Barem jednog po sezoni izbaciti u prvi plan

Edit: nama ove sezone cilj je opstanak a za tako nesto mislim da ima.prostora za tako nesto

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Piric ima solidnog iskustva, mi pricamo o davanju sansi igracima bez iskustva, a to je zasada teret klubu.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 jun 2015, 13:42

golmani : Piric (Brezicanin/Muminovic)

odbrana: ???? (Todorovic)- Mehmedagic (Salihovic/A.Mujkic)- Kostic (Moranjkic)- Ivetic (Efendic)

vezni red: ??? (A.Hodzic)- Ordagic(Saric)

???(M.Mujic)- Zeba (???)- Mehidic (Colovic ako ostane)

napad: Ahmetovic (Krpic)

pa imamo mi vise nego mladu ekipu, boldirani su jos uvijek relativno mladi igraci, a crveni su u-21.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 jun 2015, 13:48

to je to, još tri igrača za početni sastav i još dva igrača za klupu :salut:

to je što je neophodno, a volio bih još jednog stopera umjesto Mehmedagića :zviz:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 jun 2015, 14:00

chinaglia

djesi ti braca...dok su svi nagadjali sta je sa ordagica,lijepo sam ti poslao na pp da cemo ga KUPITI...i sta bi...
ima vas par ovdje,barem vas ja smatram ozbiljnijim forumasima,
smirite se,dolazi jos najmanje 3 igraca...bicemo top ekipa,sa svima cemo biti u gostima bara bara,tj mozemo se nositi sa svakim...
mi moramo prebroditi djecije bolesti,tj gubljenje bodova kuci..
prozivka je u srijedu..bice novih lica,bice ih mozda i na pripremama...samo lakapo..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 jun 2015, 14:18

ne znam o čemu govoriš :zviz:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 jun 2015, 14:20

Chinaglia je napisao/la:ne znam o čemu govoriš :zviz:
:evil: :o sto me izofira.dobices vise info,ali iz :guz:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 jun 2015, 14:28

:urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 jun 2015, 14:30

solinas je napisao/la:
halali brate, predobra fora da bih propustio :urnebes:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 22 jun 2015, 14:31

Chinaglia je napisao/la:
solinas je napisao/la:
halali brate, predobra fora da bih propustio :urnebes:
:problem: :shifty:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 jun 2015, 14:50

šta mislite hoće l' babuka potegnut' za kapitalcima iz Južne Amerike, Afrike, kad se odblokira račun :zviz:

nešto kontam da bi lakše bilo dovest' takve kapitalce, nego ove domaće, sa prostora ex-Yu :think:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []