Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Imam ja,Bgm-i i naspavananonimni je napisao/la:ima l' ko budan ?
Danas lagano pocinjemo slavlje
Jel' vi možete otvoriti ovu početnu stranicu sportsport.ba? Znam da sinoć nije moglo, e'o ni jutros ne može kod mene 
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
de nek neko posalje drininom vuku poruku na onaj srpski forum da se okane portalamandraX je napisao/la:Jel' vi možete otvoriti ovu početnu stranicu sportsport.ba? Znam da sinoć nije moglo, e'o ni jutros ne može kod mene
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- majestic24
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Znam da nije tema o kojoj bismo trebali raspravljati na ovom forumu, ali fakat ne razumijem paljenje vjerskih knjiga (osim ukoliko se nisi našao u kojekakvoj sibirskoj zimi i nemaš šta naložiti
). Čemu ovo? Da bi pokazao šta valja ili ne valja na zemaljskoj kugli? Da bi pokazao kako je on veći i bolji čovjek? Da bi pokazao gdje u stvari trebaju biti pripadnici islamske vjeroispovijesti? Inače, ovaj lik je autor knjige "Islam is of the Devil".
Nego, dobio je on kaznu zbog ovog. Platio je 271$.
Ništa širenje vjerske mržnje?! Ništa "ta divna američka demokratija"?!
Sad će se javiti (ne na ovom forumu, da ne bi bilo zabune) neki "fanatik" i napraviti "break".
Naći će se neka budala koja će na ovo reagovati nekim "atentačićem" čisto da se osveti ovom liku (da ne kažem maloumniku). Naravno, tad će stradati oni koji nemaju blage veze s ovim događajem i onda Jones može ustati i ponosno reći "Bijah u pravu". Eh...
Sad će se javiti (ne na ovom forumu, da ne bi bilo zabune) neki "fanatik" i napraviti "break".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nemojte pocinjat' tu pricu molim vas,bezveze ce nam ukinuti chat 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa nisam ja bacio kost, već @Majestic. Ja sam samo iznio svoje mišljenje glede ove teme (a, svakako sam napisao da nije ovome mjesto na sportskom forumu - automatski se ogradih k'o pravi
).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Najbolje bi bilo obrisati ovu i raspravu 
što se ovi izvinjavaju zbog ovog plesa
" onclick="window.open(this.href);return false;
što se ovi izvinjavaju zbog ovog plesa
DRUG NEBI TI PUNCA
Ev i ja taman to čitam, ne znam šta je ovdje krivo :/
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- bistrikboy
- Kontakt:
majestic24 je napisao/la:[youtube][/youtube]

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Jest fino doći u sveučilišnu biblioteku, laganini sa laptopom, ko fol pisat diplomski a u stvari fatat žemske 
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Koliko sam skonto, šta ovi pišu, to se moglo protumačiti kao neko "ismijavanje" Vallecana, podhebavanje i sl...ima logike, gdje ćeš se čovječe na 5:0 ovako radovati i to pred njihovim navijačima...nije da se ovo prvi put dešava (nedo Bogbagrcavi je napisao/la:Najbolje bi bilo obrisati ovu i raspravu
što se ovi izvinjavaju zbog ovog plesa![]()
Sad opet neznam jel' to tačno, al' ovi barca bih tako pišu, da je to razlog...
Pa dobro, ako je bilo ismijavanje publike na stadionu onda je Puyol još veči čovjek koji je to prekinuo.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- bavaraccccc
- Kontakt:
moze preko chromea,graciasPapastathopoulos je napisao/la:ako koristis mozzilu, probaj preko chrome-a uci, trebalo bi raditi...bavaraccccc je napisao/la:Ljudi,mozete li vi uci na stranicu sportsport.ba(mislim na naslovnicu),uvijek neka greska,pise mi "ta stranica vise ne postoji"![]()
@denga ako hoces, mozes sutra dobit instrukcije detaljne na fbznam ja sa maloljetnicama radit
![]()
odo spavat jbt, cemu vakat, tome i vrijeme...
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
- Evolution87
- Kontakt:
Meni ne moze ni preko chrome-a 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ni meni

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.