Konkurencija na stoperskoj poziciji je odlicna, Škahić, Moranjkić, Mehmedagić, Kostić, Salihović i A.Mujkić
Mogli bi se Sale i Mujkić u Slogu poslati nek se kale dole
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma znaš ti na šta ja mislim...shaman7 je napisao/la:Znači ispadamo i mi i vi ?NKMramor je napisao/la: Vidimo se dogodine u federalnoj... Opet...
Dobro, sta ce mo za Bajica, dali smo kaparu, hocemol ga uzeti ili sta da radimo?...to za stadion....Ma vodi ih Azmir gore da u miru popricajusolinas je napisao/la:Skver
Bilbija moze i na krilo..po potrebi.moze na veznog.
Zato GA hocu.
Sloboda72
Pitao sam bolan za Stadion..i kakvi branjenje tuzle u Simon hanu..pa nije ovo 92 da KO babo mi trcim na krizane Gore..CCC.
Za titulu ti halalim haha
pa ti ko da neznas da nas narod ne bi mjenjao kukanje nizasta na svijetumerak je napisao/la:Sta je ba ovo potpisemo dva igraca za dan ne mozemo sastaviti deset postova na pdf-u a kad je kuknjava po nekoliko stranica ne mozes pofatati.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa nema,oni sto traze izvjestaje od Azmira se povukli haman pa mirnomerak je napisao/la:Sta je ba ovo potpisemo dva igraca za dan ne mozemo sastaviti deset postova na pdf-u a kad je kuknjava po nekoliko stranica ne mozes pofatati.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
tako je rudarskaRUDARSKA2 je napisao/la:treba otici u velikom broju na prozivku gore .... pozovite drugove potrpajte se u auta i idemo pozdraviti dobar rad kluba , nadam se da ce i fukare uraditi istu stvar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.