Goalgetter je napisao/la:Aferim Krul-u. Nedaj Bonyu da zabije.
Bony sokovi, "casa vise, bubreg manje"
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Goalgetter je napisao/la:Aferim Krul-u. Nedaj Bonyu da zabije.
Sheyi je napisao/la:Nek se zna ko okreće antenu, a ko viče dobra![]()
bosnas_ je napisao/la:Dzeko veceras bio maestralan,perfektna utakmica! svaka cast Zmaju! mislim da ce gotovo sigurno poceti i protiv Barce,jer Aguero i Dzeko igraju strasno u napadu,stvarno ih je milina gledati!Dzeko je stvarno igracina! ovaj Bony mi ne ulijeva nekakvo povjerenje,ne znam,ali mislim da ce on biti jos jedna fula Citya.....
I've never seen Dzeko play as well as that. His goal was fucking superb, his overall play was outstanding and his workrate was unreal. Does my head in cos we know he's capable of this but usually doesn't produce, but well done today son.
Standardno.NoName je napisao/la:Grize ovaj boni
to je to sva sustinaChinaglia je napisao/la:ukratko, ovo je sva mudrost kad je Edin u pitanju, imao je nekoliko ovakvih mečeva u Cityju, al' problem je što su takvi mečevi rjetkost, u većini mečeva ne trči, ne bori se, zbog toga i navuče bijes navijača na sebe! nama to ne smeta, al' budimo iskreni, da smo navijači Cityja, vjerovatno bi nam smetalo! ne mogu da ga skontam, kad igra ovako, fantastičan je, a kad je u formi, u top 5 golgetera na svijetu, bez sumnje! zbog toga i kažem: e moj Edine![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], eldo, guillermo, napapijri1987 i 46 gostiju.