Slažem se.Ući u prvenstvo sa 3 štopera od kojih je jedan(Musić) potanak,bilo bi neozbiljno.Pa i i onaj Morris je više za prve rezerve.Oni možda misle Hasanovića prekomandovati na štopera ,bojim se da je kasno.Taj štoper mora biti dominantan poput Kojića ili Kostića.BosanacGorstak je napisao/la:Treba nam kapitalac u odbrani.De Light jos uvijek vaga,uleti Azmire
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
tuzlacity2017
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
- BosanacGorstak
- Kontakt:
tuzlacity2017 je napisao/la:Slažem se.Ući u prvenstvo sa 3 štopera od kojih je jedan(Musić) potanak,bilo bi neozbiljno.Pa i i onaj Morris je više za prve rezerve.Oni možda misle Hasanovića prekomandovati na štopera ,bojim se da je kasno.Taj štoper mora biti dominantan poput Kojića ili Kostića.BosanacGorstak je napisao/la:Treba nam kapitalac u odbrani.De Light jos uvijek vaga,uleti Azmire
Kad imas sigurnu i jaku odbranu,to ulijeva ogromnu sigurnost i napadacima ali i cijelom timu.Dzaba ti kad ti zabijes 5 golova a na drugoj strani primis 6.I napadaci gube motiv samim tim.Imamo odlicno poslozenu ekipu u napadu,siguran sam da ce se davati golovi,ali u nekim teskim tekmama ce jedan gol biti prevaga i tu nam je jako bitno ko ce drzati zadnju liniju otpora.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Što se tiče stopera Kojić i Moris su tu al pored njih dvojice trebamo ne još jednog već dvojicu. Od Hasanovića i Huse koji se pokušavaju staviti na te pozicije teško će ići jer stoperi često dobijaju kartone a nedo bog može naleteti i neka povreda.BosanacGorstak je napisao/la:tuzlacity2017 je napisao/la:Slažem se.Ući u prvenstvo sa 3 štopera od kojih je jedan(Musić) potanak,bilo bi neozbiljno.Pa i i onaj Morris je više za prve rezerve.Oni možda misle Hasanovića prekomandovati na štopera ,bojim se da je kasno.Taj štoper mora biti dominantan poput Kojića ili Kostića.BosanacGorstak je napisao/la:Treba nam kapitalac u odbrani.De Light jos uvijek vaga,uleti Azmire![]()
![]()
Kad imas sigurnu i jaku odbranu,to ulijeva ogromnu sigurnost i napadacima ali i cijelom timu.Dzaba ti kad ti zabijes 5 golova a na drugoj strani primis 6.I napadaci gube motiv samim tim.Imamo odlicno poslozenu ekipu u napadu,siguran sam da ce se davati golovi,ali u nekim teskim tekmama ce jedan gol biti prevaga i tu nam je jako bitno ko ce drzati zadnju liniju otpora.
Kakbi su ovo novi navijaci?
Vas trojica po 3 profila... eh to je već neštAAA paša, rodjak, bajo
<3
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Bgm sve vise Tuzlaka prelazi u plave boje. Za 3 godine ce na Tusnju biti poskidane crvene stolice sa tribina i postavit ce se plave sa natpisom Tuzla City, ne trebam ni govoriti da ce TC u prosjeku gledati 5 milja, a Slobodu 16 navijaca i rodbina od igraca.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- Zenicanin988
- Kontakt:
Wandelanoite je napisao/la:Bgm sve vise Tuzlaka prelazi u plave boje. Za 3 godine ce na Tusnju biti poskidane crvene stolice sa tribina i postavit ce se plave sa natpisom Tuzla City, ne trebam ni govoriti da ce TC u prosjeku gledati 5 milja, a Slobodu 16 navijaca i rodbina od igraca.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Pozdrav za sve navijače i simpatizere Tuzla Cityja.Pratim vas na forumu već neko vrijeme a evo i registrovah se da malo diskutujemo.Gotovo redovan sam i na Tušnju na utakmicama.Poseban pozdrav za tuzlacity2017 ,Gorštaka i ostale stare navijače.Samo naprijed momci-radite dobar posao.
Pametno. Treba nas vise svakako za dobrobit kluba koji je za par godina prosao put od zadnje do PL zahvaljujuci jednoj osobi koja izdvaja svoj novac sto ce reci nismo na budzetu.CityCity je napisao/la:Pozdrav za sve navijače i simpatizere Tuzla Cityja.Pratim vas na forumu već neko vrijeme a evo i registrovah se da malo diskutujemo.Gotovo redovan sam i na Tušnju na utakmicama.Poseban pozdrav za tuzlacity2017 ,Gorštaka i ostale stare navijače.Samo naprijed momci-radite dobar posao.
plati porez sisoja!!!!tuzla1983 je napisao/la:
Pametno. Treba nas vise svakako za dobrobit kluba koji je za par godina prosao put od zadnje do PL zahvaljujuci jednoj osobi koja izdvaja svoj novac sto ce reci nismo na budzetu.CityCity je napisao/la:Pozdrav za sve navijače i simpatizere Tuzla Cityja.Pratim vas na forumu već neko vrijeme a evo i registrovah se da malo diskutujemo.Gotovo redovan sam i na Tušnju na utakmicama.Poseban pozdrav za tuzlacity2017 ,Gorštaka i ostale stare navijače.Samo naprijed momci-radite dobar posao.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
plati porez sisoja!!!

............................................Neka ti je sretno u budućnosti Aleksandre Milakoviću.
Trener Miljenko Bošnjaković odredio je spisak od 25 putnika koji idu u Švicarsku. Na njemu se nalaze:
Azir Muminović, Nevres Fejzic, Benjamin Čalakovic, Borislav Terzić. Samir Efendić, Budimir Šarčević, Nemanja Zlatković, Darick Kobie Morris, Jovo Kojić, Ermin Musić, Ivan Sesar, Adis Hadžanović, Said Husejinović, Mirsad Hasanović, Huso Karjašević, Nemanja Stjepanović, Vojo Ubiparip, Mirsad Ramić, Ajdin Nukić, Nermin Crnkić, Suad Mujić, Nikola Mitrović, Dženis Beganović, Samir Burić, Nassim Zitouni.
Planirano je da fudbaleri Tuzla Cityja u Švicarskoj ostanu četiri dana. Za 29. juni je zakazan prijateljski duel protiv Xamaxa, a odradit će i četiri treninga. Delegacija se u Tuzlu vraća 30. juna, a već 2. jula putuju u Sloveniju gdje će obaviti finalni dio priprema.
Na žalost jedino nema mjesta za Milakovića.
Obzirom da ima Ugovor do 30.06.2020. najbolje je da ga raskine sporazumno jer se na njega očito ne računa u narednoj sezoni.
ŠTETA DA JEDNA "OHRDINA" KOJA JEDVA DIŠE IMA PREDNOST NAD OVAKVIM IGRAČEM.

............................................Neka ti je sretno u budućnosti Aleksandre Milakoviću.
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 30 jun 2019, 09:05, ukupno mijenjano 5 puta.
Nema ni Spasića koji je bio na probi. Nisam siguran dal će se sa njim potpisati ugovor. Što se tiče Milaka koji je odsustvovao tačno godinu za njega je najbolje rješenje posudba gdje će konstantno igrati jer da ostane i bude klupa ili van rostera to bi ga dodatno diskvalifikovalo. Mislim da klub na njega ozbiljno računa u budućnosti neka ga do zime neka igra.tuzlacity2017 je napisao/la:Fudbaleri Tuzla Cityja danas će, letoM sa tuzlanskog aerodroma, otputovati u Švicarsku gdje će se pripremati za novu sezonu u BHT Premijer ligi BiH.
Trener Miljenko Bošnjaković odredio je spisak od 25 putnika koji idu u Švicarsku. Na njemu se nalaze:
Azir Muminović, Nevres Fejzic, Benjamin Čalakovic, Borislav Terzić. Samir Efendić, Budimir Šarčević, Nemanja Zlatković, Darick Kobie Morris, Jovo Kojić, Ermin Musić, Ivan Sesar, Adis Hadžanović, Said Husejinović, Mirsad Hasanović, Huso Karjašević, Nemanja Stjepanović, Vojo Ubiparip, Mirsad Ramić, Ajdin Nukić, Nermin Crnkić, Suad Mujić, Nikola Mitrović, Dženis Beganović, Samir Burić, Nassim Zitouni.
Planirano je da fudbaleri Tuzla Cityja u Švicarskoj ostanu četiri dana. Za 29. juni je zakazan prijateljski duel protiv Xamaxa, a odradit će i četiri treninga. Delegacija se u Tuzlu vraća 30. juna, a već 2. jula putuju u Sloveniju gdje će obaviti finalni dio priprema.
Na žalost jedino nema mjesta za Milakovića.
Obzirom da ima Ugovor do 30.06.2020. najbolje je da ga raskine sporazumno jer se na njega očito ne računa u narednoj sezoni.
ŠTETA DA JEDNA "OHRDINA" KOJA JEDVA DIŠE IMA PREDNOST NAD OVAKVIM IGRAČEM.
...............
Neka ti je sretno u budućnosti Aleksandre Milakoviću.
- prisonbreak
- Kontakt:
Izgleda Ajdin poslao ponudu i sad je na upravi NebeskoPlavih i igraču (zen‘ćki igraĆu) da odluče sta&kako. Stojčev ukoliko zeli da spasi karijeru, neka potpiše za zen‘ćki Yarakspor.prisonbreak je napisao/la:Dje Stojcev?
? ? <3
- prisonbreak
- Kontakt:
Malo glup momak.dvokorak je napisao/la:Izgleda Ajdin poslao ponudu i sad je na upravi NebeskoPlavih i igraču (zen‘ćki igraĆu) da odluče sta&kako. Stojčev ukoliko zeli da spasi karijeru, neka potpiše za zen‘ćki Yarakspor.prisonbreak je napisao/la:Dje Stojcev?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.