A ovo koliko se ovde neki navijaci Milana loze na 4. mjesto... To je postalo degutantno. Jutros lik pise vise bih volio da Milan osvoji 4. mjesto nego da uzme Ligu Evrope. Znaci da se roknes kad ovo procitas.
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Koji penal mu se ponisti? Nepostojeci? Dok nije bilo VAR-a Juventusu su onakvi penali prolazili redovno. I sad kad ima VAR provuce se pokoji nepostojeci. Normalno da cu kao navijac Milana hejtat Juventus kad ste uzeli 9 titula zaredom, a u tih 9 sezona 90 posto pobjeda s golom razlike. Doduse i mi smo sad tako krenuli 
A ovo koliko se ovde neki navijaci Milana loze na 4. mjesto... To je postalo degutantno. Jutros lik pise vise bih volio da Milan osvoji 4. mjesto nego da uzme Ligu Evrope. Znaci da se roknes kad ovo procitas.
Hejtamo zato sto je neko osvajao 9 godina za redom?
Znaci ipak su kompleksi u pitanju.
Pricati o juventusu i namjestanju nekakvom je bas degutantno, ako imalo pri tome pratis ligu, pa juventusu se nista nije sviralo in favour vec bog sami zna koliko dugo.
A ako se referises na neku proslost, a pri tome si navijac milana, i prozivas juventus za namjestanje...e jbg onda...licemjerno do zla boga.
Izguglaj malo o milanovoj proslosti, predlazem.
Znaci ipak su kompleksi u pitanju.
Pricati o juventusu i namjestanju nekakvom je bas degutantno, ako imalo pri tome pratis ligu, pa juventusu se nista nije sviralo in favour vec bog sami zna koliko dugo.
A ako se referises na neku proslost, a pri tome si navijac milana, i prozivas juventus za namjestanje...e jbg onda...licemjerno do zla boga.
Izguglaj malo o milanovoj proslosti, predlazem.
Genoa i Juventus imaju trideset transfera u proteklih nekoliko godina. Možda će neko i posumnjati u namještanje ali vjerujem da toga nije bilo. Juventus je jednostavno očajan ove sezone, a trener im igra fudbal koji je izumro ima dvadeset godina.
Šta očekivati od ekipe u kojoj De Sciglio ima prostor za igranje. Nekad veliki potencijal, danas prosječan igrač koji je uspio skupiti čak 40 utakmica i za Italiju.
Šta očekivati od ekipe u kojoj De Sciglio ima prostor za igranje. Nekad veliki potencijal, danas prosječan igrač koji je uspio skupiti čak 40 utakmica i za Italiju.
Naravno da su kompleksi. Vi 36 skudeta mi 18. Pa niste vi toliko bolji od nas. Ja necu nikad zaboravit utakmicu Juve Milan, mislim da je prva sezona kad se VAR uveo, nabacuje neko nas s desne strane, vas bek kliza kroz 16, ruka u nebesima, igra tom rukom, sudija gleda VAR, kaze nije penal. Pa normalno da cu vas hejtat. Jok eto nego cy bit realan i rec zasluzili ste, ulozili ste vise para u ekipu, vise ste trcali... Vi ste na sudu presudjeni kao varalice, uzete vam dvije titule i ja bih vas kao rival trebo realno gledat. Ne kazem ja da sam objektivan, priznam ja i komplekse, ali vas hejtam do neba. Koliko volim Milan toliko hejtam Juventus. Ako ces iskreno, tako mislim. Ne morma nista bit u pravu ali to je moj stav.
Sta kaze strucnjak, nisu imali nekog da malo uspori igru 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Posteno druze, svaka ti dala.Ruicosta je napisao/la: ↑06 maj 2022, 23:50Naravno da su kompleksi. Vi 36 skudeta mi 18. Pa niste vi toliko bolji od nas. Ja necu nikad zaboravit utakmicu Juve Milan, mislim da je prva sezona kad se VAR uveo, nabacuje neko nas s desne strane, vas bek kliza kroz 16, ruka u nebesima, igra tom rukom, sudija gleda VAR, kaze nije penal. Pa normalno da cu vas hejtat. Jok eto nego cy bit realan i rec zasluzili ste, ulozili ste vise para u ekipu, vise ste trcali... Vi ste na sudu presudjeni kao varalice, uzete vam dvije titule i ja bih vas kao rival trebo realno gledat. Ne kazem ja da sam objektivan, priznam ja i komplekse, ali vas hejtam do neba. Koliko volim Milan toliko hejtam Juventus. Ako ces iskreno, tako mislim. Ne morma nista bit u pravu ali to je moj stav.
Obicno takve stavove sam navikao od navijaca intera, ali eto lijepo je cuti i da medju milanezima ima vas

Cim vas rival hejta, tim vam priznaje kvalitet. Sto ne hejtam Napoli, Romu, Laziodinoo je napisao/la: ↑07 maj 2022, 00:05Posteno druze, svaka ti dala.Ruicosta je napisao/la: ↑06 maj 2022, 23:50Naravno da su kompleksi. Vi 36 skudeta mi 18. Pa niste vi toliko bolji od nas. Ja necu nikad zaboravit utakmicu Juve Milan, mislim da je prva sezona kad se VAR uveo, nabacuje neko nas s desne strane, vas bek kliza kroz 16, ruka u nebesima, igra tom rukom, sudija gleda VAR, kaze nije penal. Pa normalno da cu vas hejtat. Jok eto nego cy bit realan i rec zasluzili ste, ulozili ste vise para u ekipu, vise ste trcali... Vi ste na sudu presudjeni kao varalice, uzete vam dvije titule i ja bih vas kao rival trebo realno gledat. Ne kazem ja da sam objektivan, priznam ja i komplekse, ali vas hejtam do neba. Koliko volim Milan toliko hejtam Juventus. Ako ces iskreno, tako mislim. Ne morma nista bit u pravu ali to je moj stav.
Obicno takve stavove sam navikao od navijaca intera, ali eto lijepo je cuti i da medju milanezima ima vas![]()
- Romagnoli13
- Kontakt:
Neće valjda Genoa opet uspjeti da se izvuče. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Priznao sam ti da si posten, dosta za vecerasRuicosta je napisao/la: ↑07 maj 2022, 00:11Cim vas rival hejta, tim vam priznaje kvalitet. Sto ne hejtam Napoli, Romu, Laziodinoo je napisao/la: ↑07 maj 2022, 00:05Posteno druze, svaka ti dala.Ruicosta je napisao/la: ↑06 maj 2022, 23:50Naravno da su kompleksi. Vi 36 skudeta mi 18. Pa niste vi toliko bolji od nas. Ja necu nikad zaboravit utakmicu Juve Milan, mislim da je prva sezona kad se VAR uveo, nabacuje neko nas s desne strane, vas bek kliza kroz 16, ruka u nebesima, igra tom rukom, sudija gleda VAR, kaze nije penal. Pa normalno da cu vas hejtat. Jok eto nego cy bit realan i rec zasluzili ste, ulozili ste vise para u ekipu, vise ste trcali... Vi ste na sudu presudjeni kao varalice, uzete vam dvije titule i ja bih vas kao rival trebo realno gledat. Ne kazem ja da sam objektivan, priznam ja i komplekse, ali vas hejtam do neba. Koliko volim Milan toliko hejtam Juventus. Ako ces iskreno, tako mislim. Ne morma nista bit u pravu ali to je moj stav.
Obicno takve stavove sam navikao od navijaca intera, ali eto lijepo je cuti i da medju milanezima ima vas![]()
![]()

Sad kad vam pioli ujebe titulu, predlazem da vratite maxa zbog lige sampiona, jbg, on je dobio barcu u svoje vrijeme, ako se dobro sjecam...kako se zvao onaj crnjo u napadu sto zabi barci onomad?
Niang
trio SABANI ( Shaarawy, Baloteli, Niang ) 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pioli je cilj ispunio, tako da on je svoje obavio odlično. 
Sjećam se da je Niang tad igrao u napadu i pogodio stativu iz čiste šanse na Nou Campu, i umjesto 2-1, u sekundi je bilo 3-0

Sjećam se da je Niang tad igrao u napadu i pogodio stativu iz čiste šanse na Nou Campu, i umjesto 2-1, u sekundi je bilo 3-0

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Hvala ti na Maxu, donio nam je zadnju titulu ali radije da nas vodi Brochi nego on. Nikad ga gotivio nisam. U Londonu 2014. (taman on napustio Milan) doruckujem u hotelu, sto iza mene uzasna galama, neka djeca na talijanskom se svadjaju, placu, okrenem se kad Max sa zenom i dvoje ili troje djece. Nisam ga ni pozdravio, ni trazio da se slikam. Sad mi je bas drago sto nisam. Rijetko odvratan lik.
Ja se sjecam one kradje protiv Barce cini mi se nekad 12/13, tako nesto. Nosimo se mi s njima, ali ne da sudija. Svira njima nepostojeci penal, nama ne svira cist. Dotad mi je Barca bila drugi klub, od tada je hejtam maksimalno.Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 maj 2022, 00:17Pioli je cilj ispunio, tako da on je svoje obavio odlično.
Sjećam se da je Niang tad igrao u napadu i pogodio stativu iz čiste šanse na Nou Campu, i umjesto 2-1, u sekundi je bilo 3-0![]()
@milanist, @romagnoli13...da i da
i za nianga i za tu sansu.
Uvezo bi to max opet

Uvezo bi to max opet

- OldFashioned
- Kontakt:
Zastario, tvrdoglav trener sa moronskim nogometom. Daleko mu kuća..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Kakav kiks Monze, ko će ući u Seria A od ekipa koje se bore za playoff?
Može li Benevento iznenaditi sve iz drugog plana?
Može li Benevento iznenaditi sve iz drugog plana?
-
- Kontakt:
A čuj Juventus očajan, a šta je to Genoa ?Neutral je napisao/la: ↑06 maj 2022, 23:46Genoa i Juventus imaju trideset transfera u proteklih nekoliko godina. Možda će neko i posumnjati u namještanje ali vjerujem da toga nije bilo. Juventus je jednostavno očajan ove sezone, a trener im igra fudbal koji je izumro ima dvadeset godina.

Sve se zna unaprijed i većina utakmica se dogovara.
Mi i naše lige smo oličenje poštenja za ove evropljanje i njihove predstave po terenima.
ljudi ovo sinoc vam je dokaz zasto Seria A nece nikad vise biti top 3 lige Evrope
ofirnije od onog sinoc su samo nasi lokalni izbori
zadnjih 10 minuta ljudi izgubili 15 lopti,samo sto ovi debili iz genoe nisu mogli postici ranije gol,mene je sramota sta sam juce gledao,da se covjek zapita cemu sve ovo kad i najveci ovako namjestaju
sta da onda mi ocekujemo na balkanu
ofirnije od onog sinoc su samo nasi lokalni izbori
zadnjih 10 minuta ljudi izgubili 15 lopti,samo sto ovi debili iz genoe nisu mogli postici ranije gol,mene je sramota sta sam juce gledao,da se covjek zapita cemu sve ovo kad i najveci ovako namjestaju
sta da onda mi ocekujemo na balkanu
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
A dobro, treba malo i zakuvati ligu, a ne Đenovu prerano deportovati 

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.