FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

alan_kardec
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la alan_kardec » 05 avg 2014, 16:04

braoolyo je napisao/la:Falji i gazda mu Zahavi se malo proširili sa Partizana i na nas.
jesu to uzeli pod svoje nekog našeg omladinca koji je igrao na ovom ep ili to spominješ zbog dolaska novog lijevog beka Antića koji je doveden iz Rada?

na probi nekakav Senegalac.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 05 avg 2014, 22:30

alan_kardec je napisao/la: na probi nekakav Senegalac.
Mamadu M’Bođi. :) Stoper , kazu da je igrao za U20 reprezentaciju Senegala . Ali nije on nikakvo pojacanje , bar niko to ne uzima za ozbiljno, znas i sam kakvih smo sve afrikanaca imali. ;) On ce da trenira sa prvim timom "pa ako bude nesto"...

Onaj koji jeste pojacanje je Nikola Antic, levi bek. Iza sebe 3 sezone u JSL .

I naravno ista prica sa licenciranjem nista se jos ne zna, juce UEFA danas FSS. :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 avg 2014, 22:52

imamo još nešto malo vremena da izmirimo dugove, čini mi se 4-5 dana, ako ne uspijemo, svi ovi silni igrači koje smo doveli, neće biti licencirani I glabamo ga lagano. Kod nas ne može bez drame.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 05 avg 2014, 22:55

alan_kardec je napisao/la:imamo još nešto malo vremena da izmirimo dugove, čini mi se 4-5 dana, ako ne uspijemo, svi ovi silni igrači koje smo doveli, neće biti licencirani I glabamo ga lagano. Kod nas ne može bez drame.
Nema od toga nista , Zvezda nema pare . Ocekujem neku "kombinaciju" ili u protivnom dzaba nam sva pojacanja.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 avg 2014, 23:01

ma opet neki dogovor o otplaćivanju na rate, a sve mi se čini da ni od toga nema ništa. :lol:
Nego, sad mi nešto pade na pamet, platismo li mi ikad Borcu za Lazovića, Slobodi za Maksimovića I Kasalicu?
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 09 avg 2014, 02:51

Krece prvenstvo , novajlije ne igraju 1. kolo, sastav da nagadjam u ove kasne sate ne mogu i necu. Nadamo se pobedi i nadamo se da 1. kolo nece biti kao prethodnih nekoliko i raspored je konacno promenjen ! Utakmica pocinje u 19 i 30, rival je Radnicki Nis.

CRVENA ZVEZDA

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 09 avg 2014, 03:32

http://www.****.com/vesti/dvost ... evra/82247" onclick="window.open(this.href);return false;

Ta prepostena organizacija u narodu poznata kao UEFA jos jednom pokazuje svoje pravo lice. Da Zvezda u izbacivanju ne bude usamljena. ;)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 avg 2014, 20:23

Milijaš ce biti zlatna kopacka :mrgreen:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 avg 2014, 21:41

Da li je moguce da sam dozivio da u Zvezdi u isto vrijeme na terenu gledam 3-4 klinca od 17-18 god iz nase omladinske skole??! :shock: :tokralju:

Mali Ristić u 2 poteza pokaza da je za klasu bolji igrac od raspalog Savićevića!

Bravo za Lalatovica, neka forsira ovu djecu, pa taman zavrsili 5-ti na tabeli... ;)
slika
slika
slika
:thumbup:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 10 avg 2014, 16:57

Crvena Zvezda- Radnicki Nis 2:0

Zadovoljavajuca igra sa bar 15 izglednih sansi koje Rakic nije mogao ( ili znao :hmmmmm: ) da iskoristi. Nislije ne znam ni da li su sutnule na gol, polovinu terena su presli par puta, udaraca na gol verovatno nula . Sto rece @ marconato, zaista je neponovljiv osecaj da posle citave decenije na terenu gledamo zvezdinu decu ! To je ono o cemu smo ovde na forumu pisali svih ovih godina i cemu smo se nadali, da igraci iz nase skole budu nosioci igre institucije koja se zove CRVENA ZVEZDA .

Sa ova dva pogotka juce Nenad Milijas je na vecnoj listi strelaca naseg kluba dostigao Dragana Stojkovica Piksija i deli 17. mesto na navedenoj.

slika

Godine sam Mnoge S' tobom Proveo , Tu sam Sa Severne Strane , Tebe uvek bodrio !

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 10 avg 2014, 17:51

Nisam bio u mogućnosti da odgledam čitav meč, gledao sam nešto malo drugo poluvrijeme. Svakako da raduje ubacivanje klinaca, žao mi samo što Jović odmah po ulasku u igru ne zabi gol u debiju na Marakani.
Kad smo kod naše djece, nisam upratio jel neko ovdje pisao, ali mi nemamo nikakav ugovor sa Vukašinom Jovanovićem, dečkom koji je ostavio odličan utisak na nedavnom u-19 ep. :facepalm:

Milijaš navodno blizu odlaska :cry:, a čelnici kluba žele da ga ubijede da odbije ponudu Manise. Istina, odlazak toliko puta osporavanog kapitena, bio bi veliki gubitak za tim, ali je pitanje koliko je od strane čelnih ljudi kluba, korektno da ga ubijeđuju da ostane, nakon svih silnih dugovanja prema njemu, nakon što je dio duga oprostio, a sad ima ponudu Turaka sa, vjerujem, mnogo boljim finansijskim uslovima. Ako ode, nek mu je sa srećom i hvala mu za sve.
Veliki Cigan, mnogo je dao Zvezdi.
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 10 avg 2014, 18:03

@ Alane da nisi mozda primetio 90. minutni presing ? :) Neverovatno nesto kad smo mi u pitanju, to nisam video vise od 10 godina. A kad sam napisao da ovi nisu presli pola oni stvarno nisu presli pola :mrgreen: jedino na pocetku utakmice kad je kiksirao neko od nasih, ne znam ko tacno, pola tribine se za glavu uhvatilo. :mrgreen:

Zaboravio sam da pohvalim Pavicevica koji je igrao i odbranu a i zadnjeg veznog kad treba :mrgreen: covek je 50 puta izneo loptu uz precizno dodavanje uglavnom do Lazovica koji je napravio nekoliko vrhunskih slaloma po odbrani Nislija i onda asistencija do Rakica koji je odigrao na nivou nekog ko nije dobacio dalje od termina u balonu. :facepalm:

A u nasem sastavu ako se ne varam u jednom trenutku je bilo 7 igraca koji su mladji od 22 godine. I naravno pohvale Mazicu za sudjenje :thumbup: .

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 10 avg 2014, 18:18

Ma upratio sam da Radnički ne može meda sa kašike, ja sam gledao nekih 15 minuta i ne znam jesu li za to vrijeme 4 ili 5 puta pošteno centra prešli. Lalatović je čini se donio dosta pozitivnog u tim.
Ako Milijaš ostane, treba nam još jedan napadač pa da se prošetamo ligom. :kafa:
Terzić je nešto najavljivao pa sad...
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 12 avg 2014, 18:31

Juce je u Splitu u 86. godini preminuo Vladimir Beara legendarni golman Crvene Zvezde ! Za nas klub je odigrao 174 utakmice i osvojio cetiri titule prvaka drzave i dva nacionalna kupa. HVALA NA SVEMU !!!

slika

Jos jedan omladinac potpisao profesionalni ugovor sa Crvenom Zvezdom, rec je o Vukasinu Jovanovicu (19) koji igra na poziciji stopera.

slika

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 12 avg 2014, 21:05

Konacno je uprava koliko toliko shvatila da je u nasim omladincima spas! ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 avg 2014, 01:07

Nenad Milijaš će odigrati još dva meča u dresu Crvene zvezde posle čega se seli u Manisu. Kapiten šampiona Srbije je dogovorio sve sa truskim drugoligašem i od 24. avgusta će se staviti na raspolaganje treneru Ozdešu kako bi bio spreman za prvo prvenstva koje je na programu 30. avgusta.
На % " Црвене $, " је на " ¥ у 19:30, $ & " су ? " $, " ", " " ? за " " ? &, " је на ", ? се " $ ? " $ ?, $ $ % ?.

" ? ", " су црвено-? $ ? у ? $, ? су " $, на & ¥ ' ? ", " се $ ? - $ - он $ $ $ " " уговор.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 avg 2014, 16:32

http://www.****.com/vesti/lalat ... keta/82623" onclick="window.open(this.href);return false;

Glasao za Lazovica!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 avg 2014, 16:53

marconato je napisao/la:Konacno je uprava koliko toliko shvatila da je u nasim omladincima spas! ;)
pa terza zna, znaš da je sa ofk zario i palio uglavnom sa klincima... koje je uvijek dobro prodavao... ovo ne treba da te raduje, jer samo pogledaj u partizan i vidjećeš šta je to donijelo i kome... bravo za klince, ali tu ti zvezda neće sreće okusiti, već razni rukovodici...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 avg 2014, 17:07

DANTES je napisao/la:
marconato je napisao/la:Konacno je uprava koliko toliko shvatila da je u nasim omladincima spas! ;)
pa terza zna, znaš da je sa ofk zario i palio uglavnom sa klincima... koje je uvijek dobro prodavao... ovo ne treba da te raduje, jer samo pogledaj u partizan i vidjećeš šta je to donijelo i kome... bravo za klince, ali tu ti zvezda neće sreće okusiti, već razni rukovodici...
Ja kapiram da je " slucaj Partizan" neponovljiv, za nekoliko godina uzeto 100 miliona eura od transfera a igracima se isplacuje pola plate u par meseci.

Terzic je verovatno prelazno resenje do zakona o privatizaciji sportskih klubova.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 14 avg 2014, 23:24

Tribalian je napisao/la:Terzic je verovatno prelazno resenje do zakona o privatizaciji sportskih klubova.

Da više hoću dočekati da se i taj zakon usvoji, pa nek odmah umrem. :lolno:
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.