Muhamed Bešić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la Virtu4l » 30 nov 2014, 19:01

Ajax je napisao/la:Besic puno bolji u drugom poluvremenu. Barry je bio losiji sveukupno sto je isto dobro za Besica.
Da, ali Barry je isto tako bio veoma aktivan, pokušavao je, malo više rizikovao i logično da takva igra donosi određene greške.

Ni blizu partiji protiv Wolfsburga.

U srijedu dočekuju Hull, vjerujem da opet igra od prve minute.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 30 nov 2014, 19:05

Virtu4l je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Besic puno bolji u drugom poluvremenu. Barry je bio losiji sveukupno sto je isto dobro za Besica.
Da, ali Barry je isto tako bio veoma aktivan, pokušavao je, malo više rizikovao i logično da takva igra donosi određene greške.

Ni blizu partiji protiv Wolfsburga.

U srijedu dočekuju Hull, vjerujem da opet igra od prve minute.
Barry ce biti sve losiji i sporiji a Besic sve iskusniji i bolji i to zna Martinez jako dobro. Evertonu fali jedan vrhunski kreator na sredini terena. Sa jednom pravom desetkom bi bili puno jaci. Mozda prodaju Barkleya i za te pare kupe dvojicu, trojicu super igraca.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 30 nov 2014, 19:07

Bravo Besa na nastupu!

Kane supak.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 30 nov 2014, 19:08

Cartman je napisao/la:Vrlo lako mogao napravit penal i dobit crveni, bez ikakve potrebe. Takticki je na vrlo niskom nivou. Sto i ne cudi kad znamo da je igrao u Madjarskoj godinama, liga na nivou nase. Umjesto da uci u Njemackoj, on je bio u Madjarskoj. To ga je kostalo.

Ima potencijala, ali tek od sljedece sezone je on za ozbiljnog nogometa.
Mislim da si malo prestrog :D malo vise
Unica grande amore

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 30 nov 2014, 19:09

Ma odigrao je lik odlicno. Uzivancija ga gledati :kralj:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 30 nov 2014, 19:19

odlican u drugom poluvremenu. jedina mrlja je kad je loptu izgubio kaneu, ali ga je odlicno sustigao i rijesio problem.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 nov 2014, 19:20

AllAbout je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Vrlo lako mogao napravit penal i dobit crveni, bez ikakve potrebe. Takticki je na vrlo niskom nivou. Sto i ne cudi kad znamo da je igrao u Madjarskoj godinama, liga na nivou nase. Umjesto da uci u Njemackoj, on je bio u Madjarskoj. To ga je kostalo.

Ima potencijala, ali tek od sljedece sezone je on za ozbiljnog nogometa.
Mislim da si malo prestrog :D malo vise
Ma malo prcam. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 nov 2014, 19:22

Generalno gledajuci bio je dobar. Da ima mnogo toga za popraviti, ima, ali vrijeme je na njegovoj strani, idealan klub i trener za razvijanje mladog igraca tako da nimalo ne sumnjam da ce vec iduce sezone stasati u pravog igraca.
Opet, treba blago gledati na neke pogreske jer su sve plod adaptacije na novu sredinu, pa i jedan iskusni Beri odigra lose pa jos skrivi pobjedonosni gol.

Za besica ne vjerujem da pocinje iducu jer se vraca i McC tako da sad ima dvojicu zdravih prvotimaca koji su u ovom momentu ipak daleko ispred Mumeta. Steta, a ja konto da ne'a ovog Berija do nove godine kad prc... :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 30 nov 2014, 19:23

Bešic s obzirom da je prvu godinu u Engleskoj ,i par utakmica koliko je odigrao do sada sasvim solidan.
Ne vidim potrebu momka da kudimo ili pjevamo mu hvalospjeve kad skontaš iz koje je lige došao ,i koliko godina ima.
Meni je bitno da se on trudi ,i da radi svaki dan da bude bolji .... potencijal ima tako da ostalo ce sve doci na svoje...
Ostalo je sve do njega :thumbup: :kafa:
Arsenal All The Way !

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 30 nov 2014, 20:19

Barcod je napisao/la:Bešic s obzirom da je prvu godinu u Engleskoj ,i par utakmica koliko je odigrao do sada sasvim solidan.
Ne vidim potrebu momka da kudimo ili pjevamo mu hvalospjeve kad skontaš iz koje je lige došao ,i koliko godina ima.
Meni je bitno da se on trudi ,i da radi svaki dan da bude bolji .... potencijal ima tako da ostalo ce sve doci na svoje...
Ostalo je sve do njega :thumbup: :kafa:
Slazem se. Ja mislim da neki ovdje fakat kad gledaju tekmu samo gledaju sta Besic radi. :? Ima i drugih igraca na terenu kao naprijmer Barry koji danas nista nije napravio, Lukaku Etoo isto velika nula. Ovaj nas se bar trudio. Imao je gresaka ali koji ih to igrac nema. Sve u svemu na odbrom je putu i siguran sam da ce iducu sezonu harati EPL-om.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 30 nov 2014, 20:22

Stats at whoscored: got 7,5 points (4th best in the team), 88 touches ( most in the team) with 89,3% accuracy; 3 tackles (2nd best in the team), 2 key passes along with Baines (best in the team which is sad because he's a DM).

Danas

master1015
Kontakt:

Post Postao/la master1015 » 30 nov 2014, 20:39

medju najboljima je bio danas, ne serite

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 30 nov 2014, 20:42

Ma lose danas nema se tu sta pricati. Ne zna jos koja mu je uloga u ekipi, prema naprijed vrlo slab, gubi duele, nesiguran je i u najjednostavnijim dodavanjima, jos igra pod velikom tremom i mora se toga sto prije rijesiti. Ako je vec los prema naprijed, onda bi morao biti sjajan u defanzivi, a nije bas da je danas bio. Ali nema veze, sve se to moze ispraviti, neka on igra, bori se a s vremenom ce i uhvatiti formu iz reprezentacije

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 30 nov 2014, 21:24

Problem je sto mi citavu utakmicu pratimo samo Besica i svaki njegov pokret.Zbog toga nam se cini kako je slab i izgubljen.Isto tako ce biti ukoliko npr. u stopu pratimo Barry-a ili Mcgeady-a.

master1015
Kontakt:

Post Postao/la master1015 » 30 nov 2014, 21:42

mirzatele koju si to utakmicu gledo?

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 30 nov 2014, 21:44

guillermo je napisao/la:Problem je sto mi citavu utakmicu pratimo samo Besica i svaki njegov pokret.Zbog toga nam se cini kako je slab i izgubljen.Isto tako ce biti ukoliko npr. u stopu pratimo Barry-a ili Mcgeady-a.
Upravo to. Pa Barry je danas uzasan bio. Etoo da nije izasao, nebi znao ni da je igrao. Lukaku 0. I sad ce se naci neko da kaze Besic bio los a Besic u timu -i najbolje ocjenjen. Mislim fakat....

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 30 nov 2014, 21:53

soccerfan je napisao/la:Stats at whoscored: got 7,5 points (4th best in the team), 88 touches ( most in the team) with 89,3% accuracy; 3 tackles (2nd best in the team), 2 key passes along with Baines (best in the team which is sad because he's a DM).

Danas
Neaktivan lik, iako ima najvise kontakata s loptom :urnebes: Dva kljucna pasa za gol sansu...Ma ne valja nista. Trebao je ujebat kao Barry, bar bi rekli da je glumio mangupa.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 dec 2014, 15:05

Roberto izjavio da McC neće igrat' sutra (tačnije, očekuje to), tako bi Momo trebao ponovo počet', ako ne iznenadi s Osmanom kao partnerom Barryju :D

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 02 dec 2014, 17:09

i Osmo je nas :urnebes:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 02 dec 2014, 17:27

baglama je napisao/la:i Osmo je nas :urnebes:
Nego sta. Nase gore list. :mrgreen: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.