Donie da se zamjenimo haha
Sad sam ozbiljan..Ako kome trebaju bodovi nek se javi,rado cu mu utakmicu pustiti
Moderator/ica: Padovan
Donnie Darko je napisao/la:znaci tuga, jad, cemer, patetika-.>......... 15000 suteva imam, 4 stative i repcke pogodim, fulam prazan go, protivnik u 115 minuti prvi put osuta u okvir gola i da gol. nakon toga neznam ni ja sta sam pritisno, al sam onesposobio gamepad. znaci ja neznam sta vise da ucinim da moj igrac pogodi gol, prazan madafakin gol, i da moj golman odbrani neki sut. neznam stvarno, tuga, jad, cemer, patetika i vrhunac fudbalske realizacije.
Meni odgovara, slobodan sam do pola jedanaest večerasRiNo je napisao/la:@LBJ MVP hoćemo igrati kup utakmicu danas ?
@Unforgotten hoćemo li igrati utakmicu 3. kola danas ?
De kreiraj u 19:30 u EU2, pošto si ti domaćin. Evo poslao sam igrače na zagrijavanje.Unforgotten je napisao/la:Meni odgovara, slobodan sam do pola jedanaest večerasRiNo je napisao/la:@LBJ MVP hoćemo igrati kup utakmicu danas ?
Možemo i odmah ako hoces
okRiNo je napisao/la:De kreiraj u 19:30 u EU2, pošto si ti domaćin. Evo poslao sam igrače na zagrijavanje.Unforgotten je napisao/la:Meni odgovara, slobodan sam do pola jedanaest večerasRiNo je napisao/la:@LBJ MVP hoćemo igrati kup utakmicu danas ?
Možemo i odmah ako hoces
Hvala što si ukazao na grešku biće ispravljenoDAVID VILLA 7' je napisao/la:Kolko ja znam pino i baros neigraju za besiktas nego za galatasaray.
Ima ali u trećem kolu, ovo je samo za prva dva kola!Funjai je napisao/la:ima i moj Raul jedan go..
aha, ok, nisam skontaojuventus 0244 je napisao/la:Ima ali u trećem kolu, ovo je samo za prva dva kola!Funjai je napisao/la:ima i moj Raul jedan go..![]()
Stipe je napisao/la:joj krize.igraju chrispy i karaon 1:1 rezultat sve ok sve super kad najednom nestade struje a jbmuu![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.