Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
definitvno, najbolji fudbaler u nasoj rep. Brilijatno odigrano 1. pol. 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
MIRALEM PJANIĆ NAJBOLJI IGRAČ REPKE!
Zadnja izmjena: Bosanski zmaj, dana/u 06 feb 2013, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
Pjanic je protiv Slovenaca bio odlican,svaka cast momku,odigrao je za 10,dvije asistencije i gol,fenomenalno! na ljeto u Bayern ili Barcu aBd! samo naprijed Zmaju!
Grci su imali veliku srecu sto Pjanic nije igrao u Atini. Ima da ih raznese u Zenici.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- anonymousHD
- Kontakt:
S kojom lakoćom mali igra, apsolutno neverovatno. Bićemo iznenađenje SP u Brazilu. 
Nešto je slabije odigrao drugo poluvrijeme ali ipak se i nije trebao više trošiti rezultat nam je išao na ruku.Mire je budućnost i to lijepa budućnost ove reprezentacije. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Eki sad jucer bila druga prica al hajd sad i ti se mijenjas ko ovo vrijeme.Saurman je napisao/la:Nešto je slabije odigrao drugo poluvrijeme ali ipak se i nije trebao više trošiti rezultat nam je išao na ruku.Mire je budućnost i to lijepa budućnost ove reprezentacije.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Principatus
- Kontakt:
Tvoje rijeci u bozije usi.Cartman je napisao/la:Grci su imali veliku srecu sto Pjanic nije igrao u Atini. Ima da ih raznese u Zenici.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kakva priča o čemu tiemir18 je napisao/la:Eki sad jucer bila druga prica al hajd sad i ti se mijenjas ko ovo vrijeme.Saurman je napisao/la:Nešto je slabije odigrao drugo poluvrijeme ali ipak se i nije trebao više trošiti rezultat nam je išao na ruku.Mire je budućnost i to lijepa budućnost ove reprezentacije.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Mah raspravljali smo ja i ti na temi Reala o Pjanketu znas ti dobro mrsko mi sad trazit i znas dobro sta si rekao,jel i dalje tvrdis da bi Pjanke mogao zaigrati u Bayernu samo ako Pape sjede na klupu istog?Saurman je napisao/la:Kakva priča o čemu tiemir18 je napisao/la:Eki sad jucer bila druga prica al hajd sad i ti se mijenjas ko ovo vrijeme.Saurman je napisao/la:Nešto je slabije odigrao drugo poluvrijeme ali ipak se i nije trebao više trošiti rezultat nam je išao na ruku.Mire je budućnost i to lijepa budućnost ove reprezentacije.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 06 feb 2013, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
@ Bada
Bas tako
Mada se ja ne bih ljutio i da se pridruzi Fergusonovim pulenima 
Bas tako
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Pjanić trenutno dobro igra ali spustimo loptu nije Slovenija velesila u fudbalu na primjer u Romi igra na toplo hladno mora on pokazati konstantnost da bi se onda pričalo o transferu u Bayern,Barcelonu ili neki drugi klub.emir18 je napisao/la:
Mah raspravljali smo ja i ti na temi Reala o Pjanketu znas ti dobro mrsko mi sad trzit i unas dobro sta si rekao,jl i dalje tvrdis da bi Pjanke mogao zaigrati u Bayernu samo ako Pape sjede na klupu istog?
Pa kako ce kad igra u toj Romi sa polovnjacima,a ja sam 99% siguran da Pep zna sta mu je ciniti,a i nece trazit neke ogromne pare,pa kad jedan Manjukic igraa u vasem klubu i pruza izvrne partije a do juc je bio zamjena Dzeki u WolfuSaurman je napisao/la:Pjanić trenutno dobro igra ali spustimo loptu nije Slovenija velesila u fudbalu na primjer u Romi igra na toplo hladno mora on pokazati konstantnost da bi se onda pričalo o transferu u Bayern,Barcelonu ili neki drugi klub.emir18 je napisao/la:
Mah raspravljali smo ja i ti na temi Reala o Pjanketu znas ti dobro mrsko mi sad trzit i unas dobro sta si rekao,jl i dalje tvrdis da bi Pjanke mogao zaigrati u Bayernu samo ako Pape sjede na klupu istog?
kakav igrač, ljudi, kakav igrač!
Definitivno nas najbolji igrac. Nadam se da ce ostati zdrav i spreman za repku.
Pjanić je dva koplja iznad Džeke a 5 iznad ostalih u repki! (golmana Begovića ne računam)
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:![]()