Izvinjavam se prvo sto citiram slikuzubanovic89 je napisao/la: ne znam je li vec neko ovo stavio ali sramota stvarno![]()
KARTE SU ZA BHF iz Jablanice raja ide organizovano sa busom(63 karte)...ovaj link sa FB nije od te osobe tako da ne pravite bu
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Izvinjavam se prvo sto citiram slikuzubanovic89 je napisao/la: ne znam je li vec neko ovo stavio ali sramota stvarno![]()
Ma dakarameldar je napisao/la:Ne bi me čudilo kad bi ronaldo ostao na klupi.
sto jest jest svaka mu je na mjestuPrincipatus je napisao/la:18 minuta Ivica Osim o barazu.
Evo djecurlijo pogledajte i ucite:
http://tvsa.ba/ba/vijesti/video_ivica_o ... portugalom" onclick="window.open(this.href);return false;
A ustvari neće,zabolila bi ga guzica na onim klupamaArnelS je napisao/la:Ma dakarameldar je napisao/la:Ne bi me čudilo kad bi ronaldo ostao na klupi.
Pogotovo ovo na kraju:bordobijeli je napisao/la:sto jest jest svaka mu je na mjestuPrincipatus je napisao/la:18 minuta Ivica Osim o barazu.
Evo djecurlijo pogledajte i ucite:
http://tvsa.ba/ba/vijesti/video_ivica_o ... portugalom" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ne znaju šta ih čeka..."
NK/RK Krivaja je napisao/la:U Zavidovićima (60km otprilike) od nicaZe kapne koja kap, oblačno, maglovito. Puše blag do umjereno slab sjeverni vjetar, temperatura se kreće od nekih 5 do 15 stepeni. Slijedi poziv iz BiHAMK-a.
NK/RK Krivaja je napisao/la:U Zavidovićima (60km otprilike) od nicaZe kapne koja kap, oblačno, maglovito. Puše blag do umjereno slab sjeverni vjetar, temperatura se kreće od nekih 5 do 15 stepeni. Slijedi poziv iz BiHAMK-a.
Pjeva li se po kafanama po sumama i gorama?ANTIFA ! je napisao/la:NK/RK Krivaja je napisao/la:U Zavidovićima (60km otprilike) od nicaZe kapne koja kap, oblačno, maglovito. Puše blag do umjereno slab sjeverni vjetar, temperatura se kreće od nekih 5 do 15 stepeni. Slijedi poziv iz BiHAMK-a.
u Mostaru suncano , taman za pracenje utakmice vrijeme
MOSTAR .
Stvarni osjećaj 17°C
Brzina vjetra 3 km/h
Relativna vlažnost 48%

FredPerry je napisao/la:Pjeva li se po kafanama po sumama i gorama?ANTIFA ! je napisao/la:NK/RK Krivaja je napisao/la:U Zavidovićima (60km otprilike) od nicaZe kapne koja kap, oblačno, maglovito. Puše blag do umjereno slab sjeverni vjetar, temperatura se kreće od nekih 5 do 15 stepeni. Slijedi poziv iz BiHAMK-a.
u Mostaru suncano , taman za pracenje utakmice vrijeme
MOSTAR .
Stvarni osjećaj 17°C
Brzina vjetra 3 km/h
Relativna vlažnost 48%
Siluj ih Bosno!MU'MIN T.M. je napisao/la:ŽELJEZNIČAR
ŽELJEZNIČAR
ŽELJEZNIČAR
ŽELJEZNIČAR
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.