Avaz se usudio, nevjerovatno ali istinito. Ipak tamo neki Virtu4l ne lupa gluposti o kapitenu...U tome prednjači Emir Spahić, vjerovatno jedini kapiten na planeti koji odbija davati izjave medijima, fudbaler koji je davno pregazio granicu svojih kapitenskih ovlasti.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Avaz je inače smećeVirtu4l je napisao/la:Avaz se usudio, nevjerovatno ali istinito. Ipak tamo neki Virtu4l ne lupa gluposti o kapitenu...U tome prednjači Emir Spahić, vjerovatno jedini kapiten na planeti koji odbija davati izjave medijima, fudbaler koji je davno pregazio granicu svojih kapitenskih ovlasti.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Da, zato sam i napisao da je nevjerovatno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- sanelmasetic
- Kontakt:
E .ebi ga sad, mi ga fakat pretjerujemo, dokle god moze igrat u BL mi nemamo potrebe raspravljat jeli njegovo proslo ili nije, to je definitivno, protiv Egipta jest podbacio, al se bar trudio, dres je posteno natopio znojem za razliku od nekih...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
- legenda reala
- Kontakt:
Avaz je smeće, ali je i medij od kojeg je reprezentacija imala najviše koristiVirtu4l je napisao/la:Da, zato sam i napisao da je nevjerovatno.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Samo zato jer su bili jedini. Stara garnitura novinara je radila odličan posao, imali su odlične odnose sa igračima, nisu morali nikoga moljakati. Ovi novi su sve to uprskali, vjerovatno po nečijoj naredbi.legenda reala je napisao/la:Avaz je smeće, ali je i medij od kojeg je reprezentacija imala najviše koristi
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sram ga bilo, ne daje izjave za medije. Koji manijak.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mojne da mi dirate Spahu 
Ne znam šta mu bi pa onako odigra protiv egipta, ali on j naš najbolji stoper i zabrinut sam ko će ga zamjeniti.
Ne znam šta mu bi pa onako odigra protiv egipta, ali on j naš najbolji stoper i zabrinut sam ko će ga zamjeniti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ovi kvazinovinari poslije svakog poraza uglavnom popljuju igrace a onda se pitaju zasto im igraci ne daju intervjue,pa ne daju zato sto ste,uz casne izuzetke,teski manipulatori i glavni ste krivci i za ovu sadasnju situaciju jer da ste na vrijeme pisali o nekim stvarima i da ste o istima pitali selektora a ne ih gurali pod tepih do ovakve eskalacije ne bi ni doslo.A ne,vi cete se,vecina,prodat i crnom djavolu za mjesto u hotelu,avionu,neku bljuvotinu koju cete vi senzacionalizirati i za pice i rucak.
Normalno da se igraci osmjehuju stranim novinarima,s profesionalcima profesionalno a sa manipulatorima nikako.
Normalno da se igraci osmjehuju stranim novinarima,s profesionalcima profesionalno a sa manipulatorima nikako.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 07 mar 2014, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
Meni je zanimljiviji drugi dio rečenice. Iako i prvi je interesantan, on treba biti prvi u medijima, kao i svaki kapiten.Goalgetter je napisao/la:Sram ga bilo, ne daje izjave za medije. Koji manijak.![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- sanelmasetic
- Kontakt:
Odkad repka vise ne boravi u Radon Plazi ovi iz Avaza su tu jedino kad treba sta popljuvat ili dolit ulje na vatru...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Nije samo Spahic u pitanju,ima godina dana donosite nam eksluzivne intervjue sa velicinama kakve su Vrsajevic,Kvrzic,Tino Sven Susic,Edin Visca i slicne zvijezde.Zasto vam niko od glavnih igraca ne daje intervjue,nije tu samo Spahic,Dzeko se oglasava samostalno kad ima sta za reci?Zato sto ste manipulatori,eto zasto.
- legenda reala
- Kontakt:
Kome ba ovo ti, pa nismo mi novinaridrummer je napisao/la:Nije samo Spahic u pitanju,ima godina dana donosite nam eksluzivne intervjue sa velicinama kakve su Vrsajevic,Kvrzic,Tino Sven Susic,Edin Visca i slicne zvijezde.Zasto vam niko od glavnih igraca ne daje intervjue,nije tu samo Spahic,Dzeko se oglasava samostalno kad ima sta za reci?Zato sto ste manipulatori,eto zasto.
Citaju oni svasta,ne boj se ti.legenda reala je napisao/la:Kome ba ovo ti, pa nismo mi novinaridrummer je napisao/la:Nije samo Spahic u pitanju,ima godina dana donosite nam eksluzivne intervjue sa velicinama kakve su Vrsajevic,Kvrzic,Tino Sven Susic,Edin Visca i slicne zvijezde.Zasto vam niko od glavnih igraca ne daje intervjue,nije tu samo Spahic,Dzeko se oglasava samostalno kad ima sta za reci?Zato sto ste manipulatori,eto zasto.![]()
Ima li mozda neka neistina u mojim navodima,hajmo zadnji intervju bilo kojeg bitnijeg igraca bilo kojim nasim novinama ili portalima,ili skroz rijetko ili nema nikako.
Nije smijesno nimalo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Puno price, nista konkretno. Da kapiten i ostali ne daju izjave nasim kvazi novinarima potpuno razumijem i opravdavam, svaka rijec se okrece sa clijem senzalizma da bi se vise citalo - tracalo, tipicno mahalski.
Moje misljenje je i dalje da je Safet taj koji je pogubio konce i da je on prvi koji treba snositi odgovornost, na kraju krajeva taj Spahic je kapiten pod Safetom, da ne valja, ne bi valjda 3 godina ostao na poziciji, za mene nelogicno, nece Safet sam sebi skakati u stomak. Spahic je lider na terenu i ima ogroman respekt stranih igraca kao i trenera, tako da ne znam sto bi ga ja osporavao. Za mene je on najmanji problem.
Moje misljenje je i dalje da je Safet taj koji je pogubio konce i da je on prvi koji treba snositi odgovornost, na kraju krajeva taj Spahic je kapiten pod Safetom, da ne valja, ne bi valjda 3 godina ostao na poziciji, za mene nelogicno, nece Safet sam sebi skakati u stomak. Spahic je lider na terenu i ima ogroman respekt stranih igraca kao i trenera, tako da ne znam sto bi ga ja osporavao. Za mene je on najmanji problem.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ima ovdje mnogo dobrih novinara. Zar sportsport.ba nije sasvim korektan i povjerljiv medij?DonCorleone je napisao/la:Puno price, nista konkretno. Da kapiten i ostali ne daju izjave nasim kvazi novinarima potpuno razumijem i opravdavam, svaka rijec se okrece sa clijem senzalizma da bi se vise citalo - tracalo, tipicno mahalski.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Izjave moras potklopiti dokazima, sto uvjerljivijim a ne spekulacijama....spekulacije uvode samo nemir medju nas navijace, kao i medju igrace i selektora, koji se usput svakako gubi, jer nije dorastao ovoj sitvaciji dje moras biti ekspert na odredjenim poljima (psihologija, sociologija) da bi uveo red medju nase igrace. Nemamo nista od toga da plasiramo stalno nove informacije bez konkretnih izvora.Virtu4l je napisao/la:
Ima ovdje mnogo dobrih novinara. Zar sportsport.ba nije sasvim korektan i povjerljiv medij?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Koga briga šta pišu ovi iz Fahrinog glasila?!
Ima Spaha oraha u dzepovima, u to nema sumnje, al to ne mijenja činjenicu da je naša zadnja linija smiješna bez njega, bar smo se u to svi imali priliku uvjeriti. Tako da napadi na njega, u ovom trenutku, ne doprinose ni na koji način rješavanju trenutnog problema.
S druge strane preživio je Spaha i napade novinarske "gromade" kakva je Avdo Avdić, pa če ako Bog da preživjeti i ovo! Nikad neću zaboraviti Avdinu reportažu u kojoj izričito tvrdi da on. ma zamisli on, neće posjećivati utakmice nacionalne vrste dok je Emir kapiten
Najgore je što se takva spodoba nameračila na državne jasle 
Ima Spaha oraha u dzepovima, u to nema sumnje, al to ne mijenja činjenicu da je naša zadnja linija smiješna bez njega, bar smo se u to svi imali priliku uvjeriti. Tako da napadi na njega, u ovom trenutku, ne doprinose ni na koji način rješavanju trenutnog problema.
S druge strane preživio je Spaha i napade novinarske "gromade" kakva je Avdo Avdić, pa če ako Bog da preživjeti i ovo! Nikad neću zaboraviti Avdinu reportažu u kojoj izričito tvrdi da on. ma zamisli on, neće posjećivati utakmice nacionalne vrste dok je Emir kapiten
Ne govorimo o istraživačkom novinarstvu i traženju dokaza da NLO postoji i da su stonhenge napravili Bosanci.DonCorleone je napisao/la:Izjave moras potklopiti dokazima, sto uvjerljivijim a ne spekulacijama....spekulacije uvode samo nemir medju nas navijace, kao i medju igrace i selektora, koji se usput svakako gubi, jer nije dorastao ovoj sitvaciji dje moras biti ekspert na odredjenim poljima (psihologija, sociologija) da bi uveo red medju nase igrace. Nemamo nista od toga da plasiramo stalno nove informacije bez konkretnih izvora.
Govorimo o rutinskom izlasku u medije, obični intervju, prije i poslije utakmice, kao što to radi kapiten svake reprezentacije ili kluba.
Kvalitetnih novinara ima, kao i kvalitetnih medija koji izjave prenose u cijelosti bez šminkanja. Sportsport.ba je jedan od takvih.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vidis svasta znam ali ne znam za taj slucajBoBo89 je napisao/la:Koga briga šta pišu ovi iz Fahrinog glasila?!
S druge strane preživio je Spaha i napade novinarske "gromade" kakva je Avdo Avdić, pa če ako Bog da preživjeti i ovo! Nikad neću zaboraviti Avdinu reportažu u kojoj izričito tvrdi da on. ma zamisli on, neće posjećivati utakmice nacionalne vrste dok je Emir kapitenNajgore je što se takva spodoba nameračila na državne jasle
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.