NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Edin TM87
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Edin TM87 » 17 sep 2012, 23:35

Mislim da se treba u naslovu ove teme spomenuti da k'o zeli da pise ovdje mora pogledati svaku utakmicu Denvera do kraja u bilo koje doba i vidjeti na djelu najboljeg QB svih vremena - Peytona, njegov huddle, njegovo prepoznavanje bliceva, njegovo mijenjanje akcija 5 sekundi do kraja isteka vremena za napad, jer nikad ne znas ko mu moze slomit vrat - nikad ne znas kad ce mu biti zadnja tekma, zato uzivaj dok mozes i budi sretan sto si u njegovo vrijeme ziv.

IDEMO DENVER!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 sep 2012, 01:48

Edin TM87 je napisao/la:Mislim da se treba u naslovu ove teme spomenuti da k'o zeli da pise ovdje mora pogledati svaku utakmicu Denvera do kraja u bilo koje doba i vidjeti na djelu najboljeg QB svih vremena - Peytona, njegov huddle, njegovo prepoznavanje bliceva, njegovo mijenjanje akcija 5 sekundi do kraja isteka vremena za napad, jer nikad ne znas ko mu moze slomit vrat - nikad ne znas kad ce mu biti zadnja tekma, zato uzivaj dok mozes i budi sretan sto si u njegovo vrijeme ziv.

IDEMO DENVER!
eto ti si gledo Denver ?...pa sta imamo gledat predsezonu jel?...gledamo ovo sad i vidjet cemo veceras eto
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 sep 2012, 01:53

SaltCityAttack je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Mislim da se treba u naslovu ove teme spomenuti da k'o zeli da pise ovdje mora pogledati svaku utakmicu Denvera do kraja u bilo koje doba i vidjeti na djelu najboljeg QB svih vremena - Peytona, njegov huddle, njegovo prepoznavanje bliceva, njegovo mijenjanje akcija 5 sekundi do kraja isteka vremena za napad, jer nikad ne znas ko mu moze slomit vrat - nikad ne znas kad ce mu biti zadnja tekma, zato uzivaj dok mozes i budi sretan sto si u njegovo vrijeme ziv.

IDEMO DENVER!
eto ti si gledo Denver ?...pa sta imamo gledat predsezonu jel?...gledamo ovo sad i vidjet cemo veceras eto
Gled'o sam 4 tekme (3 preseason i week 1).

Hajde Peytone!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 sep 2012, 02:04

pa ebo te predsezona sta je to pokazo ?...imao INT protiv Bearsa dok je prva ekipa igrala ..ustvari nije kod nas bilo peppersa,Urlachera i td ,Cutlera
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 sep 2012, 02:07

Fazon je tekma protiv Steleersa i ona lahkoca dobijanja tekmi, 2 TD 19/26 i 250+ yardi... I kad uzmes u obzir komplet ekipu dobijes glavnog favorita za SB. 8-)

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 18 sep 2012, 02:07

Sezona počela konačno :!: V
idim neki već prognoziraju i omjere i tko će igrati u SB-u :lol: Giantsi odigrali super zanimljivu utakmicu i pobjedili ;) Nicks i Cruze bili odlični zajedno sa Manningom za razliku od utakmice sa Cowboysima.
Što se tiče Giantsa slijedi utakmica protiv Pantera u četvrtak.
Liga je počela veoma neizvjesno ako je vjerovati početku čeka nas uzbudljiva i izjednačena sezona ;)

Koliko sam se zaželio NFL gledam i reprize utakmica (Ravens vs. Eagles) :D
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 sep 2012, 02:10

SheldonCooper je napisao/la:Sezona počela konačno :!: V
idim neki već prognoziraju i omjere i tko će igrati u SB-u :lol: Giantsi odigrali super zanimljivu utakmicu i pobjedili ;) Nicks i Cruze bili odlični zajedno sa Manningom za razliku od utakmice sa Cowboysima.
Što se tiče Giantsa slijedi utakmica protiv Pantera u četvrtak.
Liga je počela veoma neizvjesno ako je vjerovati početku čeka nas uzbudljiva i izjednačena sezona ;)

Koliko sam se zaželio NFL gledam i reprize utakmica (Ravens vs. Eagles) :D
Pa normalno da cu racunat omjer, to sam izracun'o cim je raspored izas'o, po mojoj racunici je dovoljno 10-6 za wc da naprave Coltse, i sve sam jasno izracun'o.

4-2 u diviziji, 2-0 exstra tekme, protiv AFC East 3-1, NFC North 1-3 (1-1 dobili vikinge, izgubili od bearsa) - dakle to je mislim dovoljno za wc...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 sep 2012, 02:11

Edin TM87 je napisao/la:Fazon je tekma protiv Steleersa i ona lahkoca dobijanja tekmi, 2 TD 19/26 i 250+ yardi... I kad uzmes u obzir komplet ekipu dobijes glavnog favorita za SB. 8-)
de brate nemoj zajebavat pa igrali su kuci sta ormalno da je i oceivat da dobiju..citava amerika gleda tekmu mora igrat dobro...pa ja ih n e vidim nikako ispred one tri ekipe koje sam nabrojao ranije, a ti kako hoces
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 sep 2012, 02:15

SaltCityAttack je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Fazon je tekma protiv Steleersa i ona lahkoca dobijanja tekmi, 2 TD 19/26 i 250+ yardi... I kad uzmes u obzir komplet ekipu dobijes glavnog favorita za SB. 8-)
de brate nemoj zajebavat pa igrali su kuci sta ormalno da je i oceivat da dobiju..citava amerika gleda tekmu mora igrat dobro...pa ja ih n e vidim nikako ispred one tri ekipe koje sam nabrojao ranije, a ti kako hoces
Kako molim te ne vidis, eto daj mi razlog sto? Baltimore? Flacco? :lol: :lol: :lol: :lol: Te odma' mozes otpisat... Schaub i vazne tekme ne mogu u istu recenicu, Brady i Manning tu nedje, al' nemaju Patsi ostatak ekipe dobar, sad ih je pomelo ovo sa Hernandezom, izgubili od Arizone, znaci ne blista im tu nista, a Brady je bez Aarona k'o kita bez gaca kako kaze moj dobar drug moss :lol: :lol: :lol:

Jos malo pa pocinje, nemojte me ometat vise :lol:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 sep 2012, 02:18

@ salt

sta mislis je li Peyton spucao stocem Hanie-ja. :lol: :lol:
Joj jedva cekam duel izmedju Patsa i Broncosa, kada Brady ponovo rastavi tu strasnu odbranu na proste faktore. ;) ;)

Nadam se da cemo za vrijeme njihovih karijera dozivjeti duel izmedju brace Manning.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 18 sep 2012, 02:36

@salt

grijesis burazeru sto se Manninga tice, pa Coltsima je bio cijela ekipa, otisli su od contendera za Superbowl do prvog picka.

Dalje lik nakon 4 operacije vrata, i 20 mjeseci ne igranja odigra prvu tekmu i razvali, dok su mnogi govorili da bi trebao okoncati karijeru. I ne mos ga nikad opisati, bez obzira protiv koga igra.

Nego eo pocinje, Manninga je vazda milina gledat, no huddle offense skoro nonstop rijetko koji QB moze.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 18 sep 2012, 02:47, ukupno mijenjano 1 put.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 18 sep 2012, 02:44

manning INT

Los start

i opet INT

dva napada dvije INT :o

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 sep 2012, 02:57

Manning EL FATIHAAAAAAAAAAA ZAGRCIIIIIIIIIII...mislim halo ba volim ga drag mi je, ali Denver je rupa i pogresan izbor je taj da je njih odabrao..trebo je u SF doci i uzeti super bowl...ebo te Denver imaju odbranu to znam, ali nista vise osim Manninga nemaju...vec 2 INT-a covjek ima
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 sep 2012, 03:00

Manning krenuo bratovim stopama od jucer, ali Eli je u posljednjoj cetvrtini donio pobjedu svojoj ekipi, no kada je u pitanju posljednja cetvrtina i PO njih se dvojca ne mogu porediti, jer je Eli mozda i najbolji clutch QB svih vremena.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 sep 2012, 03:02

alemsa je napisao/la:@salt

grijesis burazeru sto se Manninga tice, pa Coltsima je bio cijela ekipa, otisli su od contendera za Superbowl do prvog picka.

Dalje lik nakon 4 operacije vrata, i 20 mjeseci ne igranja odigra prvu tekmu i razvali, dok su mnogi govorili da bi trebao okoncati karijeru. I ne mos ga nikad opisati, bez obzira protiv koga igra.

Nego eo pocinje, Manninga je vazda milina gledat, no huddle offense skoro nonstop rijetko koji QB moze.
ti brate godi od Edina..ne kazem ja za Manninga da je los haloo ba..care za mene je jos uvjek jedna od boljih, ali nema on ekipu kakvu je imao u Coltsima...ne mozes zbog njega smao racunat ih playoff ekipom .....vi i dalje turate mi rijeci u moje postove..pa ljudi nije sporam Manning uopst ei pored ova dva INT-a, vec jednostavno ekipa
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

nanek

Post Postao/la nanek » 18 sep 2012, 03:12

Sta ti je pejtone majmune.
3 intersepsna! Oborit ces me na kladionici hebo ti denver tetku!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 18 sep 2012, 03:14

amerosm je napisao/la:Manning krenuo bratovim stopama od jucer, ali Eli je u posljednjoj cetvrtini donio pobjedu svojoj ekipi, no kada je u pitanju posljednja cetvrtina i PO njih se dvojca ne mogu porediti, jer je Eli mozda i najbolji clutch QB svih vremena.
Samo sto Peyton drzi rekord za najvise comebacka u 4-om QT i najvise vezanih comebacka u cetvrtom QT, ali dobro Eli je 4th quater king, ali se mogu porediti.

Nego baci i trecu INT hahaahaha, sta je ovo.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 sep 2012, 03:17

ja sam ljudi rekao Denver je 0 mozete vi pricat sta god hocete...nema veze zbog Manninga i INT za mene je on beton , ali ebiga nema on ekipu djaba je ....necu vise se truditi objasnjavati :)..samo eto vidim bogai Cutleru se nema sta zamjerit s obzirom kad vidim ovu sedmicu sta se sve desilo ovim velikim QB-ovima
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 sep 2012, 03:27

Manning da je u Bearsima on bi do sad umro ocami :)....pa nesto kontam fakat ispravno je postupio potpiso za Denver imau dobar OL ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 18 sep 2012, 03:34

hahahahaah fumble Denvera, 4-i turnover u prvom qt

Slijedece kolo ih deremo u sred Denvera.

@nanek

Slobodno cenera stavi na Houston u nedelju :)

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.