Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
I lopte krade 
Odlična odbrana 
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Ubi u odbrani. A i mogao je sudija svirat faule nad njim 2x
Doso mu je Hariz. Sad mali leti po ternu.THEC je napisao/la:Hajde Juka za raju veceras opali jednu tricu
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Asistencija 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Ljiljani87
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:baglama je napisao/la:zasto cetnik?Chinaglia je napisao/la:šteta što ne igra četnik Nowitzki
Samo skokovi faleee.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
5p 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kako odmah sjede kod trenera da mu objasni jedan od pomoćnih, neko je to davno pisao i primjetio evo vidi se i sada. Bravo za Denver 
5p,2sk, 2 blokade,1 ukradena za 8 min
0 faula 
koliko je ljepsu koskarku igraju u odnosu na one mrtve iz broklyna,tacno te oni uspavaju.To juka idemo vcrs 20ak uvaljati
Juka nisi normalan ocam'
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Ja sam pisao jer sam upratio na tekmu kad sam isao. Svi tamo igraci na jednoj strani, Juki odma prilazi pomocni trener i objasnjava mu kako da se postavlja. Vjerovatno jer misle da neke stvari mozda ne razumije najbolje, pa mu oni slikovito objasne. Profesionalci ljudi.Janez je napisao/la:Kako odmah sjede kod trenera da mu objasni jedan od pomoćnih, neko je to davno pisao i primjetio evo vidi se i sada. Bravo za Denver
Ja Netse ni ne gledam. Kad igraju prije Denvera onda slusam komentatora i cekam kad ce reci da Mirza ulaziTorres_9 je napisao/la:koliko je ljepsu koskarku igraju u odnosu na one mrtve iz broklyna,tacno te oni uspavaju.To juka idemo vcrs 20ak uvaljati
Manje gledati u sudije i buniti se na svaku odluku ili nedonosenje iste, rookie je, mora bit strpljiv.
@soccerfan
Izvini brate nisam se mogao sjetiti odmah.
Da da to me oduševilo kad se tako posvete Jusufu i svaku mu stvar posebno objasne. 
Izvini brate nisam se mogao sjetiti odmah.
Vala su depresija teska. S njima izgubis ne samo volju za kosarkom, nego i zivotom opcenito. Depresivni dresovi, depresivna ona sala njihova i jos dodaj igru i slobodno mozes samoubistvo izvrsit.Otelo je napisao/la:Ja Netse ni ne gledam. Kad igraju prije Denvera onda slusam komentatora i cekam kad ce reci da Mirza ulaziTorres_9 je napisao/la:koliko je ljepsu koskarku igraju u odnosu na one mrtve iz broklyna,tacno te oni uspavaju.To juka idemo vcrs 20ak uvaljati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.