youngredcomps je napisao/la:sa ovakvom politikom tesko da mi do 2020 vidimo LP.
opet se prave iste greske,dovode se bezvezni igraci.bolje dovesti 1 WC nego 3 polovnjaka.
allen 20 mil
borini 12 mil.
malo mu sto je preplatio ljetos ,pa sad opet.
staridž 12 mil
di santo 10 mil(poceo se i on spominjat)
de vrij 10 mil
butland
za ovu lovu su mogli dovest llorisa10 mil,isca 30 mil,i jednog dobrog napadaca za 25 mil.
a ne ovako imat cemo ekipu koja sluzi samo za nabijanje gol razlike.sta ce mu de vrij da sjedi sa coatesom na klupi.
Upravo, Liverpool ima prosječnu ekipu. Sve neki navikani i preplaćeni igrači, za koji su dati ogromni novci, a u stvari ne vrijede ni pola toga. Ja stvarno ne znam kakva je to transfer politika, koja se godinama primjenjuje. Nije to samo prošle i ove sezone, neko dugi niz godina.
Jedino je za vrijeme Beniteza Liverpool ličio na ozbiljan klub, sa par klasnih igrača, ali i onih koji to nisu bili, ali iz kojih je Rafa izvlačio maksimum.
Prije ovoga kola, kada sam pogledao tabelu i vidio da samo kasnite pet bodova za Arsenalom na trećem mjestu, jednostavno nisam mogao vjerovati. I pored očajnih partija i svega, blizu LP.
Engleska liga odavno nije bila slabija nego ove sezone, a to potvrđuju i rezultati u Evropi. United je mnogo ranjiva ekipa, a opet su prvi. Nema tu više toliko klasnih igrača kao nekada, pa ja kad vidim ovaj sastav, ne znam stvarno... Ima tu dobrih igrača svakako, ali nije ko nekad. Ali, drži ih taj pobjednički mentalitet stvaran kroz godine i oni će uvijek tu biti.
City je poimenično najjači, ali su kar'na od ekipe. Chelsea luta već neko vrijeme, može nekad dobro odigrati, a ostali su prosjek od Arsenala, Liverpoola pa preko Tottenhama i Evertona, a i ovi dosta slabiji timovi poput Swansea i Stokea su pri vrhu, što je potpuno ludo.
Opet kad pogledaš, Liverpool bi sa par vezanih pobjeda mogao i do LP čak, jer su sve to dosta izjednačene ekipe. Hajd znaj...