Chinaglia, cujem Velez se ozbiljno pojacava pa ne znam zasto bi navio za Sarajevo pored evropskog Veleza.Chinaglia je napisao/la:kontali mi zamazat' oči s dva pojačanja, e neće da možeHeller je napisao/la:Valja ti Chinaglia opet prijetit ako se ne uozbilje
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Suljo20002
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
-
fkslatina1976
- Kontakt:
efendic je odigrao prvi dio prvenstva lose, u drugom dijelu prvenstva je odigrao dobro cak odlicno mada smo opet primili nekoliko golova s te strane bez veze...ali neko mi je rekao da je on kad je pocinjao igrao krilo ne beka?
na zalost migi nam nije mogao igrati zbog povrede..ali eto nemam nista protiv efendica ali mi trebamo imati vise igraca ne nekim pozicijama zbog duze klupe
niko niko samo sloboda
na zalost migi nam nije mogao igrati zbog povrede..ali eto nemam nista protiv efendica ali mi trebamo imati vise igraca ne nekim pozicijama zbog duze klupe
niko niko samo sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jeste momak je bio krilo u mladjim kategorijama, neko mi je pricao cak i napadac. Tj momak sto je igrao sa njim, cudno mu bilo sto ga guraju na beka
Niko nije rekao da mu se da noga, vec da se dovede bek da se ima sirina. Povrede, kartoni se desavaju pogotovo bekovima kartoniranje
Niko nije rekao da mu se da noga, vec da se dovede bek da se ima sirina. Povrede, kartoni se desavaju pogotovo bekovima kartoniranje
Efendić ove sezone može proći kao rezerva, a kako ambicije budu rasle, teško da će i to 
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma dovest ce se bek i najmanje jedno krilo, ali vrhunsko...a ako se ukaze potreba i rezervni golman, kao i drugo krilo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Sjetite SE naslova öd prije 2.godine
Slobodin vrtic poceo pripreme
Nije bilo Plata.nije bilo nista
Danas imamo ekipu za top pet
Plate redovne.ambicije su visoke da nekazem sampionske.velikom brzinom napredujemo.
Brojimo dane do reprograma i odb.racuna..
Lijepo je biti slobodas
Slobodin vrtic poceo pripreme
Nije bilo Plata.nije bilo nista
Danas imamo ekipu za top pet
Plate redovne.ambicije su visoke da nekazem sampionske.velikom brzinom napredujemo.
Brojimo dane do reprograma i odb.racuna..
Lijepo je biti slobodas
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i Sasa Pantic je, pa eno ga sad u Bratstvu bek, vise stoper nego bek hehe
nista to ne znaci sta si igrao u omladinskim kategorijama, pogotov kod nas..V.Music mi je tu najbolji primjer, Beslija, Samir Muratovic spic klasicni u nasoj ligi, Dzeko vezni, Sanel Jahic prvi strijelac na polusezoni jednoj itd itd..nista ba ovi nasi ne znaju hehehe
nista to ne znaci sta si igrao u omladinskim kategorijama, pogotov kod nas..V.Music mi je tu najbolji primjer, Beslija, Samir Muratovic spic klasicni u nasoj ligi, Dzeko vezni, Sanel Jahic prvi strijelac na polusezoni jednoj itd itd..nista ba ovi nasi ne znaju hehehe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Dok Nasera ne pusteChinaglia je napisao/la:Efendić ove sezone može proći kao rezerva, a kako ambicije budu rasle, teško da će i to
Niko, niko, samo Sloboda
Taj Husić vam čini čuda a ima mnogo neprijatelju u klubu i van kluba.Gledao sam kad vam je na skupštini neki lik napao Husića govoreći kako je grad mnogo više dao Slobodi nego on,i tako to.I još neki tražio izvještaj,kaže seljačina Husić.A čovjek u Americi obrće milione.Kakvih sve likova ima u i oko našeg fudbala.Meni drago kad bilo koji klub napreduje,neovisno koji je.
Takvih je sve manje iz dana u dan i oni preostali igraju nebitnu ulogu.momirpeh je napisao/la:Taj Husić vam čini čuda a ima mnogo neprijatelju u klubu i van kluba.Gledao sam kad vam je na skupštini neki lik napao Husića govoreći kako je grad mnogo više dao Slobodi nego on,i tako to.I još neki tražio izvještaj,kaže seljačina Husić.A čovjek u Americi obrće milione.Kakvih sve likova ima u i oko našeg fudbala.Meni drago kad bilo koji klub napreduje,neovisno koji je.
Nevjerovatno da sam dozivio da ovo mogu napisati
samo Sloboda
po meni Colovic nista nije pokazao za pola godine kod nas, jedino sto mu je islo u prilog su godine ali je momak totalno nedorecen ostao 
Sloboda Tuzla
Meni se Čolović svidjao kao igrač, kad god je ušao sa klupe bio je dobar i volio bih da je ostao kod nas.Momak hoće da igra neće da sjedi na klupi zato je i otišao.Sve u svemu, Stefane sretno ti bilo i da nam se opet nekad vratiš kada postaneš igračina 
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Jel to stvarno niko ne zna sta se radi na Tusnju, pa je prozivka u SH?
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Vidimo neke bagere i toPasha_car_aga je napisao/la:Jel to stvarno niko ne zna sta se radi na Tusnju, pa je prozivka u SH?
Reparira se trava na glavnom terenu, ne mozes trenirati na ovoj vrucini na plasticnoj travi.....a mozda zbog kise bude trening prekosutra na plasticnojPasha_car_aga je napisao/la:Jel to stvarno niko ne zna sta se radi na Tusnju, pa je prozivka u SH?
-
ziviniceMetropola
- Kontakt:
Odlaskom Irfana Fejzića u Olimpic naš tim je ostao deficitaran na poziciji čuvara mreže, no od danas i taj problem je riješen.
Crnogorski golman Aleksandar Nikolić (25) dogovorio je jednogodišnju saradnju sa Crveno - crnim, te će se sutra pojaviti na prozivci našeg prvog tima. Podgoričanin Nikolić (189 cm) pojačaće konkurenciju kada je u pitanju pozicija između stativa. Novi golman Crveno - crnih u dosadašnjoj karijeri je nastupao za Iskru Danilovgrad, Rudar Prijedor i Goražde gdje je branio protekle sezone.
Crnogorski golman Aleksandar Nikolić (25) dogovorio je jednogodišnju saradnju sa Crveno - crnim, te će se sutra pojaviti na prozivci našeg prvog tima. Podgoričanin Nikolić (189 cm) pojačaće konkurenciju kada je u pitanju pozicija između stativa. Novi golman Crveno - crnih u dosadašnjoj karijeri je nastupao za Iskru Danilovgrad, Rudar Prijedor i Goražde gdje je branio protekle sezone.
Počni za Želju navijat sad, imaju dobrih transfera.Chinaglia je napisao/la:uđem na FK Sloboda da vidim ima l' pojačanja, kad od jučer nema ništa
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nelogičan potez, klupu je bez problema mogao grijati i Muminović (još U21 igrač), a da ovaj golman može dobiti dio Pirićeve minutaže, ne može. Čovjek u Goraždu branio.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.