FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Koliko Travnik šilji ništa me nebi iznenadilo , oni dadoše u jesenjem dijelu Borcu bodove bez žutog kartona ? 

Željezničar za život cijeli !
-
- Kontakt:
Gubimo 1-0 

Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
1-1 SAAAVIIIIIIIIC
Zadnja izmjena: adoni, dana/u 19 maj 2011, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Odlicno 

Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
1-2 Ćulum
manijakdv je napisao/la:1-2 Ćulum
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Milan Ćulum metar i dulum
Bravo Ćuki

Bravo Ćuki

jel vodi zeljeznicar ??' ne vidim ovamo na rezultatima jos stoji 1 1
igrao sam 2 na zelju ...
igrao sam 2 na zelju ...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Milana mi Ćuluma! 1:2 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
100% 1:2 Milan Culum ! 

Vodi ZELJOgroka12 je napisao/la:jel vodi zeljeznicar ??' ne vidim ovamo na rezultatima jos stoji 1 1
igrao sam 2 na zelju ...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
vodigroka12 je napisao/la:jel vodi zeljeznicar ??' ne vidim ovamo na rezultatima jos stoji 1 1
igrao sam 2 na zelju ...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
vodi...groka12 je napisao/la:jel vodi zeljeznicar ??' ne vidim ovamo na rezultatima jos stoji 1 1
igrao sam 2 na zelju ...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Dvije asistencije Višće.
Ja konto Lazar zabio gol. Treba Savića u napad staviti sljedeće sezone, lik je zabio ja mislim 8 golova do sada
joj gledam ove rezultate i sve sam sigurniji da je nas kup
trenutno sa sigurnoscu mogu tvrdit jedno 80% ali poslije nedjelje ako maleni dobiju u zvorniku cu biti 100% da je nas kup
nazalost takva nam je liga da se to zna unaprijed ali eto
ali opet u svemu 5 puta smo jaci od smogovaca tako da svijedno je ako Bog da kup je nas 

Mislite li da ce Pehilj opet na posudbo iduce sezone? Momak se izgleda dobro pokazo u SASKU a dao je i isto toliko golova ko Lazar. A kad sam vec kod Lazara, hoceli se produzit ugovor ili
? Jos nesto zna li iko kad Varein kontrakt sa Sirokim istice, on bi bio super za nas!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
I ja sam razmišljo o tome svegami, valjda ce i osim o tome razmisliti, stvarno je kompletran igrac.sajo10 je napisao/la:Mislite li da ce Pehilj opet na posudbo iduce sezone? Momak se izgleda dobro pokazo u SASKU a dao je i isto toliko golova ko Lazar. A kad sam vec kod Lazara, hoceli se produzit ugovor ili? Jos nesto zna li iko kad Varein kontrakt sa Sirokim istice, on bi bio super za nas!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.