Koga briga šta navijači pišu i koga kritikuju.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Previše se uzbuđuješ oko Ćirua. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ma ne volim citati nebuloze, a pogotovo ne volim kad diraju immobilea, mnogo volim tog decka :ljepota:
Nemoj to ovdje govoriti, on je ovdje proglasen talijanskim flopom, kazu nahajpanDex je napisao/la:Chiesa ce bit igracina
- IlPrincipino
- Kontakt:
Nije flop ali je brate precijenjen golemo.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Biti će kao i Bernardeschi potencijal do četrdesete. 
Čitam sinoć da je po prvi put postigao gol na Artemiju Franchiju poslije pune godine dana, jaka statistika za igračinu koji igra maltene napadača.
Sličnim putem italijanskih palih talenata ide i Zaniolo.
Čitam sinoć da je po prvi put postigao gol na Artemiju Franchiju poslije pune godine dana, jaka statistika za igračinu koji igra maltene napadača.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ronaldo statistički drugi najgori izvođač prekida u historiji Serije A 
Ako laže reddit lažem i ja
Ako laže reddit lažem i ja
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
U krivu si. To ti može potvrditi svako ko redovno prati Romu, a usput razumije igru.rope11 je napisao/la:Biti će kao i Bernardeschi potencijal do četrdesete.
embrace the chaos
Pratim Romu manje-više redovno radi Džeke. 
Biti će solidan igrač u okvirima top 5 liga, ali ni blizu klase kako ga se predstavlja.
Biti će solidan igrač u okvirima top 5 liga, ali ni blizu klase kako ga se predstavlja.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ja eto, oni hajpovani talenti, al sreca svjetskih klasa na stoperskim pozicijama. Kako ono bijase Rom i Caldara najbolji stoperi svijeta iducih 10 godina 
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Jbt uvijek isti likovi na isti fazon trolaju. Generalno se ovdje pisalo i piše o tome kako to talijani rade. Kad si već spomenuo Romagnolija, ja se ne sjećam da je neko bio zagrijan za njega pa da je uprava Milana lupila cifru, kao što je to slučaj sa Chiesom, Belotijem...
Il Club più titolato al mondo!
Da je bar stvarno neko izjavio da će biti najbolji stoperi svijeta, pa da mu prođe fora. 
Nije to čak ni trolanje, ovaj tip stalno laže i izvrće stvari, već sam ga nekoliko puta uhvatio. Ne vrijedi sa takvima voditi diskusije.
Nije to čak ni trolanje, ovaj tip stalno laže i izvrće stvari, već sam ga nekoliko puta uhvatio. Ne vrijedi sa takvima voditi diskusije.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
jel ga sramota prozivat navijace milana, a oni imaju buduceg world class defanzivca, ruganija :mrgreen:
decko odigrao citavu sezonu i nije dobio niti jedan zuti karton, pa to niti nesta u svojim najboljim danima nije mogao :mrgreen:
decko odigrao citavu sezonu i nije dobio niti jedan zuti karton, pa to niti nesta u svojim najboljim danima nije mogao :mrgreen:
Rugani bi danas bio najbolji stoper Serie A da nije nakon Empolia otisao u Juventus... dosao je u Juve da bude 4. ili 5. izbor i samim time sebi potpisao da igra svaku 5-6 tekmu i na taj nacin je izgubio kontinuitet, smirenost i hrabrost u igri... nije mala stvar da neko sa 19-20 godina bude u timu sezone pored Bonuccia, a ispred jednog Chiellinia i Barzaglia, i to u kar.ini od ekipe kakva je Empoli... enorman potèncijal koji je maltene ugasen... ali naravno nije da je momak i imao nekog izbora kad je svakako bio igrac Juventusa... htio ili ne morao se vratiti u Juve umjesto da nekim kontinuitetom ide u neki slabiji klub od Juventusa, a bolji od Empolia... i napredovao bi... nesto slicno sto ce biti sa npr Demiralom ako nastavi ovako igrati....
PrekucaoChinaglia je napisao/la:jel ga sramota prozivat navijace milana, a oni imaju buduceg world class defanzivca, ruganija
decko odigrao citavu sezonu i nije dobio niti jedan zuti karton, pa to niti nesta u svojim najboljim danima nije mogao
Chiesa
Igracina

Orsolini doktor za njega, a pred pocetak sezone kostao cca 55 miliona manje.
Igracina
Orsolini doktor za njega, a pred pocetak sezone kostao cca 55 miliona manje.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ja kao grande navijač Milana za včrs prognoziram novu patnju.
Kf. 1,10
Sretno
Kf. 1,10
Sretno
Jbt njima definitivno VAR nije potreban. Pa manje bi grešaka bilo bez njega. Ispade da su ga najbolje koristili prve sezone.
Cist penal kolega.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.