FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ovaj gospodin koji prica pricu koju navijaci hoce da cuju cime prikriva svoju nedoraslost za funkciju kakvu ima,i to potvrdjuje od kako je postao predsjenik,necete daleko s njim
- moustapha
- Kontakt:
Pricas da nije dorastao funkciji, a ne znas ni koju obavlja.ciza je napisao/la:ovaj gospodin koji prica pricu koju navijaci hoce da cuju cime prikriva svoju nedoraslost za funkciju kakvu ima,i to potvrdjuje od kako je postao predsjenik,necete daleko s njim
Jest da nisi zasluzio odgovor ovakvim postom, ali sam morao.
#divovi
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
kliknem na link poslusam 3 minute
AKO SE OVAJ SELJACINA NAZIVA NOVINAROM ONDA DA SE ROKNEMO SVI KOLEKTIVNO
prekida ljude
prica kao da je na tribini a ne u studiju
i naravno on ispituje kao da je murija sto se neko nije odazvao
i onda vas tokmak dino selimovic(namjerno su pocetna slova mala jer nije zasluzio velika) prica nesto
za dobrobit BiH fudbala a bogami i komsija koji su mi poslije Želje najdrazi kakvi god da su... dino selimovicu napusti fudbal nista ti bolji nisi od blekija i ekipe!!! papcino odvratna
prekida ljude
i onda vas tokmak dino selimovic(namjerno su pocetna slova mala jer nije zasluzio velika) prica nesto
za dobrobit BiH fudbala a bogami i komsija koji su mi poslije Želje najdrazi kakvi god da su... dino selimovicu napusti fudbal nista ti bolji nisi od blekija i ekipe!!! papcino odvratna
Da se mene pita, a ne pita me se ja ovu kaznu ne bi platio,po cemu razlika u iznosu za isti prekrsaj?Ne moze se preko fudbalskog kluba omalovazavati sve sto ima obiljezje drzave BiH!Po istom postupku sve kaznjavat,ako vec kaznjavaju!
Nikad losiju ekipu nismo imali, al ja imam osjecaj da necemo dole izgubiti. Da nam ova pobjeda treba ko hljeb za titulu mislim da bi zijanili glat, a posto nemamo sansi za titulu i 1% osjecam da necemo izgubiti. Mozda me osjecaj vara....vidjet cemo sve. 
o cemu ti nesreco..jug-onostalgicar je napisao/la:kliknem na link poslusam 3 minute
prekida ljude
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Evolution87
- Kontakt:
SUTRA SE JEDNOSTAVNO MORA DOBITI!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ako pri ovom postu misliš na KUP, varaš se. Prema pravilu izrečenom predprošle godine a primjenjuje se od početka ove sezone, "Finalista Kupa Bih neide u evropu već 4. plasirani iz lige ! Znači samo pobjednik KUPa ide u Evropu. Ukoliko istu izbori kroz ligu onda 4. mjesto iz lige.svejedno je napisao/la:Ironija je sljedeca tekma sa Sirokim.Uprava FKS je na izbore za Savez gurala Bevandu a sada Siroki ce upirati da pobijedi FKS jer to im jedini nacin izlaska u evropu˙(da Zeljo bude prvi).
U novi boj ...
Dosta od nas.Na vama je da pomognete i sebi i nama.Sretno sutra.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Od vas? Jadan ne bio niste osutali na gol ni jednom. Kakva ste vi tuga.samocelik je napisao/la:Dosta od nas.Na vama je da pomognete i sebi i nama.Sretno sutra.
- Ultras1921
- Kontakt:
Finalista gubitnik ide u EL ako je osvajac kupa ujedno i sampion ligehz033 je napisao/la:Ako pri ovom postu misliš na KUP, varaš se. Prema pravilu izrečenom predprošle godine a primjenjuje se od početka ove sezone, "Finalista Kupa Bih neide u evropu već 4. plasirani iz lige ! Znači samo pobjednik KUPa ide u Evropu. Ukoliko istu izbori kroz ligu onda 4. mjesto iz lige.svejedno je napisao/la:Ironija je sljedeca tekma sa Sirokim.Uprava FKS je na izbore za Savez gurala Bevandu a sada Siroki ce upirati da pobijedi FKS jer to im jedini nacin izlaska u evropu˙(da Zeljo bude prvi).
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
-
old school
- Kontakt:
ma sutra je dogovorena utakmica,pustice im siroki jer su pitari podrzavali njihove ljude tokom izbora u savezu 
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- samoposteno
- Kontakt:
to i jest super nismo se umarali a uzeli vam bod sta ces moze nam se kad igramo protiv ekipe koja sama sebe pobjediOxidenks je napisao/la:Od vas? Jadan ne bio niste osutali na gol ni jednom. Kakva ste vi tuga.samocelik je napisao/la:Dosta od nas.Na vama je da pomognete i sebi i nama.Sretno sutra.
- moustapha
- Kontakt:
Pa kako ga je Mesanovic uvalio ako nije osutao?Oxidenks je napisao/la:Od vas? Jadan ne bio niste osutali na gol ni jednom. Kakva ste vi tuga.samocelik je napisao/la:Dosta od nas.Na vama je da pomognete i sebi i nama.Sretno sutra.
#divovi
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jovicu sjetim ti se familije.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Šteta zbog Haurdića. Valjao bi nam tamo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
normalnim navijacima sarajeva i prije svega imam i drugova pitara i koji sutra idu u Listicu..
samo da pozelim sretan put jer nece nikad za vas to gostovanje biti normalno..nazalost...
i da nadam se da sutra nema bodova
samo da pozelim sretan put jer nece nikad za vas to gostovanje biti normalno..nazalost...
i da nadam se da sutra nema bodova
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ima li danas na areni tekma , negdje sam procitao da ce da bude ali nema u rasporedu ni za normalnu ni za bih pa ako neko zna 
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
imas na areni 3mikimaus je napisao/la:ima li danas na areni tekma , negdje sam procitao da ce da bude ali nema u rasporedu ni za normalnu ni za bih pa ako neko zna
Par dana me ubi osjecaj da Zeljo nece uzeti Celika i da ce Sarajevo uzeti Sirokog.Na moju zalost Zeljo sinoc nije pobjedio Celika,a veceras cu da vidim sta ce biti sa Sarajevom.Iskren da budem,volio bih da uzmete Siroki danas ali u konacnici da Zeljo ipak na kraju osvoji titulu.Nek to bude pobjedom na derbiju 
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], napoleon72 i 15 gostiju.