Kakav skauting imamo u skandinaviji

Al vam pravimo igrace. Ordaga, Krpa, Hodzic, da ne idem godine unazad. Najjaci smo u pravljenju igraca drugima.
Odrzali bi i vi da ste otisli u Antaliju, nemoj pricat suplje pricesvrakino1921 je napisao/la: ↑04 feb 2023, 20:01
Premijerligaški klubovi u Antaliji održali sastanak sa Vicom Zeljkovićem
Sto se gosp.Vici uvlace u zicugu
A mi smo gospoda prava
U Konjic kod svog sponzora
GOSPODIN U SVOM PLAVO -BIJELOM KONJICU
GOLEM SI ZELJO
Nećete zbog licence, džaba se trudite.svrakino1921 je napisao/la: ↑04 feb 2023, 20:56Vidim da na forumskom puku ovdje preovladavaju vecinom momcici
Pa imam potrebu kao iskusan muskarac i Svrakindolac da objasnim ovu sliku
Inace da napomenem da je momciluk iz Svrakina izuzetno trazen od curica u Metropoli a narocito iz naselja Boljakov potok i Brijesce brdo
VIDI SE NA FACI:
Isto tako skrecem paznju da su na stolu sve afrodizijaci i mogu Vam reci da je doticna izabrana da ocisti pishtoljcinu nekome ovdje
Sad ako je sluzbeno za izlazak u Europu ..... moj Zeljo preko tabele nece moci u Europu
Ostaje jedino kup
Bit ce tesko
Auuuuhhhhhhh
matanisunje je napisao/la: ↑04 feb 2023, 17:16tuzlanskasloboda je napisao/la: ↑04 feb 2023, 17:04dddddaaaaaaaaa oooouuuuu hjjjjjjjeeaaa,,hhhhhhh iiiii ggggaaaajjj,,,,ddddduuuuukkk jjjjeevbbbbbeeeeeeemmmm,,,, aaaaaaa , aaaà,,aaa![]()
![]()
![]()
Jel se to krajičkom oka prate događanja u HŠKZ?
I to na 101. im godišnjicu.
Kao sto sam i rekao, danas-sutra ce se svi ulizivati Vici. I mali plavi bi, ali su imali para za gorivo do Konjica samo, ebi ga. Organizovace nesto kad se coVi vratisvrakino1921 je napisao/la: ↑04 feb 2023, 20:01
Premijerligaški klubovi u Antaliji održali sastanak sa Vicom Zeljkovićem
Sto se gosp.Vici uvlace u zicugu
A mi smo gospoda prava
U Konjic kod svog sponzora
GOSPODIN U SVOM PLAVO -BIJELOM KONJICU
GOLEM SI ZELJO