Mi bi imali milion mjesecno od toga..Convicts1988 je napisao/la:Svi gradonačelnici gradova i opština neka urade ovo što je naš zenički gradonačelnik uradio, povećati takse kladionicama, svu dobit od toga upumpavati u lokalne klubove i sport.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mi bi imali milion mjesecno od toga..Convicts1988 je napisao/la:Svi gradonačelnici gradova i opština neka urade ovo što je naš zenički gradonačelnik uradio, povećati takse kladionicama, svu dobit od toga upumpavati u lokalne klubove i sport.
Ma nek rade šta hoće samo da ne zatvaraju kladionice.MortemHz je napisao/la:Mi bi imali milion mjesecno od toga..Convicts1988 je napisao/la:Svi gradonačelnici gradova i opština neka urade ovo što je naš zenički gradonačelnik uradio, povećati takse kladionicama, svu dobit od toga upumpavati u lokalne klubove i sport.
let3 je napisao/la:Super je to, ali naknadna pamet.Convicts1988 je napisao/la:Svi gradonačelnici gradova i opština neka urade ovo što je naš zenički gradonačelnik uradio, povećati takse kladionicama, svu dobit od toga upumpavati u lokalne klubove i sport.
Moglo se to odmah odraditi i to na državnom nivou, da se htjelo i da se imalo pameti - ali jok bolje da hercegovci 15 godina isisavaju lovu iz citave države preko svojih kladionica.
**** moralisanje i lazno patriotsko busanje a zavrni drzavu gdje stignes, i k tomu jos podrzi njeno podrivanje.a da toga nisi ni svjestanSarajlijica1946 je napisao/la:Evo ga sariel, trenutno prvi moralista forumaSariel je napisao/la:il ko kod vas od drzave pokradeno.![]()
uzivjate ba u svojoj nesvijeti, pametniji ste kad sutite, ovako budala je i bogu draga.
gdje ces sa nekim uhljupom koji navija za sarajevo komunicirati, i to realno ???? ja ne znam sta se desava sa tobom ali to ti je nemoguca misija,oni nemaju dovoljno inteligencije za to ...ne zamjeri imSariel je napisao/la:**** moralisanje i lazno patriotsko busanje a zavrni drzavu gdje stignes, i k tomu jos podrzi njeno podrivanje.a da toga nisi ni svjestanSarajlijica1946 je napisao/la:Evo ga sariel, trenutno prvi moralista forumaSariel je napisao/la:il ko kod vas od drzave pokradeno.![]()
uzivjate ba u svojoj nesvijeti, pametniji ste kad sutite, ovako budala je i bogu draga.
sariel je iskren, i realan, a ne ko vi lazni moralisti,ovde trunite hercegovicima i stosta spocitavate,a radite isto.
ja iako ne podrzavam nista u vezi njih,pokusavam bit civiliziran i razuman,jer je rijec o sportskom takmicenju u interesu svih nas je da funkcionise, i ako se ne slazem i ne podrzavam,postujem.
i clanskih i sezonskih.MortemHz je napisao/la:Mislim da je rijec o clanskim..Sariel je napisao/la:meni je iskreno sve ispod 20 000 neuspjeh.
kolko se busamo tim nekim lokalpatriotizmom al samo na prici.
**** iskreno![]()
popisase vas braca po faci. nego ne mogu se sjetiti ko je ono vas sponzor?delinjo je napisao/la:
gdje ces sa nekim uhljupom koji navija za sarajevo komunicirati, i to realno ???? ja ne znam sta se desava sa tobom ali to ti je nemoguca misija,oni nemaju dovoljno inteligencije za to ...ne zamjeri im![]()
Jel uplatio koldo onih 200k Ili ste ljuti sad na njega? RealniTobeYarabi je napisao/la:popisase vas braca po faci. nego ne mogu se sjetiti ko je ono vas sponzor?delinjo je napisao/la:
gdje ces sa nekim uhljupom koji navija za sarajevo komunicirati, i to realno ???? ja ne znam sta se desava sa tobom ali to ti je nemoguca misija,oni nemaju dovoljno inteligencije za to ...ne zamjeri im![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FK Sloboda je zavrnula drzavu jako mnogo radi onih ugovora a niste svjesni toga. Niko ne truni hercegovcima osim mozda 2,3 lika, nemoj generalizovati.Sariel je napisao/la:**** moralisanje i lazno patriotsko busanje a zavrni drzavu gdje stignes, i k tomu jos podrzi njeno podrivanje.a da toga nisi ni svjestanSarajlijica1946 je napisao/la:Evo ga sariel, trenutno prvi moralista forumaSariel je napisao/la:il ko kod vas od drzave pokradeno.![]()
sariel je iskren, i realan, a ne ko vi lazni moralisti,ovde trunite hercegovicima i stosta spocitavate,a radite isto.
ja iako ne podrzavam nista u vezi njih,pokusavam bit civiliziran i razuman,jer je rijec o sportskom takmicenju u interesu svih nas je da funkcionise, i ako se ne slazem i ne podrzavam,postujem.
slišmiš?MortemHz je napisao/la:Rece onaj koji ne zna gramatiku maternjeg jezika. Mi smo u odnosu na tebe Albert Einstein, bez pretjerivanja. Ti se ne razumijes ni u sta pa ni u ovo, mislim da ti je bolje da ostanes pri bif teku i rakiji.
pinoglavi je napisao/la:Pa sarajlijice se najmanje trebaju buniti za ovu odluku
Sariel je napisao/la:oni se ne bude zbog odluke kao odluke,oni se bune sto oni nisu opepelili, sram bilo hercegovaca kako su smjeli i sta tu ima lose da je bogdo vise ovakvih odluka ..![]()
![]()
Jest i to, ono vidi neko se koristi nasim fazonima, kako ih nije sramotaSariel je napisao/la:oni se ne bude zbog odluke kao odluke,oni se bune sto oni nisu opepelili, sram bilo hercegovaca kako su smjeli i sta tu ima lose da je bogdo vise ovakvih odluka ..![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.