FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
nije to još gotovo...
Produzi li celavac znaci jos dvije godine tamburanja i ponizavanja od reala i barcelone.
joj hamo vidi mu glave
A i ovom Vidalu trebate malo objasniti pojam respekt prema protivniku, a ne priča ko da je u kafani.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
topnik1 je napisao/la:A i ovom Vidalu trebate malo objasniti pojam respekt prema protivniku, a ne priča ko da je u kafani.

-
Bundesliga
- Kontakt:
Ovdje bi neki da uspostave totalitarnu vlast nad temom i da se svima sviđa isto što se njima sviđa, a ne svida ono što se njima ne sviđa.
E pa neće da može nije ovo Sjeverna Koreja.
To ti kući tako pokazuj jer te očigledno nisu naučili kulturi.anelbavarac je napisao/la:Za ove sto su cekali da mu vide ledja
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FC Bayern München
Miran budi.Bundesliga je napisao/la:Ovdje bi neki da uspostave totalitarnu vlast nad temom i da se svima sviđa isto što se njima sviđa, a ne svida ono što se njima ne sviđa.
To ti kući tako pokazuj jer te očigledno nisu naučili kulturi.anelbavarac je napisao/la:Za ove sto su cekali da mu vide ledja
Uli Hoeneß podnio zahtjev za prijevremeno pustanje iz zatvora. Ukoliko sve prodje kako treba, 02.03.2016. bi trebao na slobodu. Dakle samo pola kazne bih odlezao.
Ukoliko se odluci vratiti u upravu kluba, a ne ostati u omladinskom pogonu, nemam briga po pitanju buducnosti Bayerna!!!
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ukoliko se odluci vratiti u upravu kluba, a ne ostati u omladinskom pogonu, nemam briga po pitanju buducnosti Bayerna!!!
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Stern des Südens
Me'ščini da smo mi namjerno pustili Arsenalu da pobijedi prošlu utakmicu da ih ne bi odmah u 3. kolu iz LP-a izbacili i da će zbog toga 4 sutra popiti
Ipak je Wengeru pos'o visio o konac pred tu utakmicu i Bayern je inače poznat kao merhametli klub pa je njihovoj upravi izašao u susret
Neka moja očekivanja su da ćemo odigrati nadmoćno, nešto između prvog poluvremena protiv Wolfsburga i uz malo šmeka gostujućih utakmica protiv M.City prije 2 godine i protiv Rome prošle godine. Ekipa je dovoljno nabrijana od petka i mislim da nikakva dodatna motiviranost nije potreba
I pored svega toga, red je da se sjetimo jednog dobrog čovjeka

Sa željom da dugo ne ostane na prvom mjestu i da ga neki novi igrač Bayerna zamjeni
Neka moja očekivanja su da ćemo odigrati nadmoćno, nešto između prvog poluvremena protiv Wolfsburga i uz malo šmeka gostujućih utakmica protiv M.City prije 2 godine i protiv Rome prošle godine. Ekipa je dovoljno nabrijana od petka i mislim da nikakva dodatna motiviranost nije potreba
I pored svega toga, red je da se sjetimo jednog dobrog čovjeka

Sa željom da dugo ne ostane na prvom mjestu i da ga neki novi igrač Bayerna zamjeni
Sent from my Philips Smart TV.
fazon je ovdje sto ovi vise vole pepa nego bayern,J**+ si njima za bayern,kako je doso pep pojedini su natukli preko 2000 postova samo drkajuci na pepa,nemojte pretjerivati,nije los trener,ali nije ni najbolji.Anele bas ski kulturno diejte,hormoncici rade,al izgleda te bacaju na pepa pa se malo zapitaj.Dao Bog pa on otisao,slatke pare upravi,izgleda da LP ponovo cekamo jako dugoooooooooooooooooooooo.
VOLIM BAYERN
dr.adnan je napisao/la:Me'ščini da smo mi namjerno pustili Arsenalu da pobijedi prošlu utakmicu da ih ne bi odmah u 3. kolu iz LP-a izbacili i da će zbog toga 4 sutra popitiIpak je Wengeru pos'o visio o konac pred tu utakmicu i Bayern je inače poznat kao merhametli klub pa je njihovoj upravi izašao u susret
Ne razumijem što ljudi pišu nešto o čemu nemaju pojma
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Samo mi reci jednu stvar, da je kojim slučajem Arsenal tu utakmicu izgubio, misliš li da bi Arsen sutra vodio utakmicu?topnik1 je napisao/la:dr.adnan je napisao/la:Me'ščini da smo mi namjerno pustili Arsenalu da pobijedi prošlu utakmicu da ih ne bi odmah u 3. kolu iz LP-a izbacili i da će zbog toga 4 sutra popitiIpak je Wengeru pos'o visio o konac pred tu utakmicu i Bayern je inače poznat kao merhametli klub pa je njihovoj upravi izašao u susret
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my Philips Smart TV.
Da.dr.adnan je napisao/la:Samo mi reci jednu stvar, da je kojim slučajem Arsenal tu utakmicu izgubio, misliš li da bi Arsen sutra vodio utakmicu?topnik1 je napisao/la:dr.adnan je napisao/la:Me'ščini da smo mi namjerno pustili Arsenalu da pobijedi prošlu utakmicu da ih ne bi odmah u 3. kolu iz LP-a izbacili i da će zbog toga 4 sutra popitiIpak je Wengeru pos'o visio o konac pred tu utakmicu i Bayern je inače poznat kao merhametli klub pa je njihovoj upravi izašao u susret
![]()
![]()
![]()
![]()
Wenger je alfa i omega u Arsenalu, sve u klubu je njemu podređeno manje više. Činjenica
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sto jest jest Arsena moze samo on sam otjerati iz Arsenala. Ono sto navijaci po forumima pisu nema veze s realnoscu tako ni prica o tom nekom pritisku prema Vengeru. Da ne udje u LP ove godine i sad ispadne u grupi opet je siguran.
Edit: Sutra očekujem ovu, najjaču, postavu (ne znam da li neko ima kaznu), i očekujem pravi rat, borbu i napad na Arsenal (igrati jako i otvoreno pa nek sve ide u pm):
Neuer - Lahm, Martinez, Boateng, Alaba - Vidal, Alonso, Alcantara - Costa, Lewa, Muller.
Edit: Sutra očekujem ovu, najjaču, postavu (ne znam da li neko ima kaznu), i očekujem pravi rat, borbu i napad na Arsenal (igrati jako i otvoreno pa nek sve ide u pm):
Neuer - Lahm, Martinez, Boateng, Alaba - Vidal, Alonso, Alcantara - Costa, Lewa, Muller.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Veceras ocekujem sjajnu utakmicu, i dosta bolju sa nase strane nego u Londonu, iako i tamo nismo imali bas srece.
Pobjeda mora doci i mislim da ce Bayern od prve minute poceti goropadno i napadacki
Pobjeda mora doci i mislim da ce Bayern od prve minute poceti goropadno i napadacki
FC Bayern !!!!!
Imam osjecaj da ce Arsenal nastradati...Lewa se u posljednje vrijeme ispromasivao, vrijeme je da proradi
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Moglo bi procepiti veceras, imam neki osjecaj...aBd!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Prošli put sam imao osjećaj da ćemo izgubiti, sad imam osjećaj da će ih Bayo rastaviti na proste faktore. Prognoza 5:0 za Bayern. Tomica i Lewa će biti u elementu večeras.
I am not yet born; O hear me.
Očekujem finu tekmu i pobjedu od 2:1.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Imam ''taj'' osjecaj da ce Arsenal danas primiti petardu.
Njima fali nekoliko kljucnih igraca i ako sam tacno procitao nece ni Bellerin biti spreman, Debuchy bi zato mogao nastradati, dosta defanzivniji ali mnogo sporiji, takvi igraci Costa jede za rucak znaci danas bi svasta moglo biti.

Njima fali nekoliko kljucnih igraca i ako sam tacno procitao nece ni Bellerin biti spreman, Debuchy bi zato mogao nastradati, dosta defanzivniji ali mnogo sporiji, takvi igraci Costa jede za rucak znaci danas bi svasta moglo biti.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.