FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Huska
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Huska » 16 jun 2011, 23:32

[youtube][/youtube]

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 jun 2011, 01:36

Ranieri! :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 17 jun 2011, 01:52

dunga i sinisa su najveci kandidati za novog trenera to su odlucili morati i branca na danasnjem sastanku.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 17 jun 2011, 03:44

problem je sto su oni pod Levatom mislili na AVB i Mourinha a ne na ozbiljno nekog levatora,,Delio Rossi je rekao da je kao dijete navijao za Inter a da sad navija za Foggiu,,de ba sta vam je,lik je gotov umro,sta ce nam on,,onda definitivno ili Zenga ili Guidolin,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 17 jun 2011, 11:17

slika
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 17 jun 2011, 12:01

Galata nudi 10 miliona za Muntaria...Sretno Munta u Turskoj :mrgreen:

Nije bilo nikakvog kontakta izmedju Intera i Mihajlovica...Glavni kandidati su on ( :o ),Gasperini i Rossi.Barem iz onog sto se pise,mada me ne bi zacudilo da bude neko deseti...

Ako dodje Mihajlovic idemo u propast :lol: :lol: :lol:

Eto'o naravno ostaje u Inter,moguce produzenje ugovora...Izjavio da bi Sanchez i on bili odlican tandem 8-)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 17 jun 2011, 14:46

inter se raspada ,to je naslovnica tv rezimea na skyu ,moratia odbili bielsa (sto je morati i sam potvrdio) anceloti takoder(kralj rekao samo milan nosi u srcu)hiddink rekao apsolutno ne ili ostajem u tursko ili chelsea ,villa boas upste nije kontakriran jer morati ima jos da plati benitezu 8 mil i jos kad bi platio 15 mil za boasa to je cifra od 23 mil ,najveci ka. je sinisa i delio rossi.mediocore hehehe

Bielsa ha rifiutato per motivi personali - informa il presidente nerazzurro .

Il no di Bielsa sembra aprire la via di Appiano Gentile a Sinisa Mihajlovic

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 17 jun 2011, 14:51

Ako dođe Mihajlovic ja su skocit sa prvog mosta

Najbolje bi bilo kad bi sansu dali Zengi a i koliko toliko ima trenerskog iskustva.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Saras Spa.
Kontakt:

Post Postao/la Saras Spa. » 17 jun 2011, 15:08

istinu govore svi oni koji kazu da se inter raspada,morratti i branca su ovaj veliki i prestizni italijanski i evropski klub doveli na rub srama i ocaja te ga u rekordnom vremenu unistili i srozali od evropskog i svjetskog prvaka na najnize grane i blato i mulj,a sve to za nepuno godinu nakon mourinhovoga odlaska,losi,neshvatljivi i krajnje glupi potezi i odluke vodstva unistili su dobar dio ugleda i rejtinga ovoga kluba a sve se to da primjetiti sve izrazenijom zeljom nasih najboljih igraca za odlaskom eto,sneider,maicon te jasnim izbjegavanjem igraca da dodzu u inter bojeci se za svoju karijeru kao sto je sancez,nasri,tevez itd,mislim i ubjedzen sam da se od iduce sezone ama bas nista nemoze ocekivati ta da nam predstoji borba za bilo kakav izlazak u evropu jer sve je jasnije i ocitije da inter postaje sve manje konkurentan u italiji a evropu da ne spominjem,krivac se zna i to je bar lahko za skontati MASSIMO MORRATTI sto losim i pogresnim potezima sto svojom skrtoscu selektivno unistava sve ono sto je mukotrpno gradzeno i o cemu je i on sam donedavno sanjao,a mozda se covjek i zasitio .... :?

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 17 jun 2011, 15:14

Pa ja vama govorim da je Del neri slobodan a vi nista, eto vam mihaljovica :lol:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 17 jun 2011, 15:39

SoloJuve26 je napisao/la:Pa ja vama govorim da je Del neri slobodan a vi nista, eto vam mihaljovica :lol:
Neka njega di je, radije neka Moratti vodi momcad :mrgreen:

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 17 jun 2011, 15:42

Tritolone je napisao/la:
SoloJuve26 je napisao/la:Pa ja vama govorim da je Del neri slobodan a vi nista, eto vam mihaljovica :lol:
Pa zar nije bolje onda imati Del neri nego Mihajlovica.. nije vam ovo dobro. mjenate 3 trenera u po godine, samo tako :mrgreen:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 17 jun 2011, 15:47

SoloJuve26 je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:
Pa zar nije bolje onda imati Del neri nego Mihajlovica.. nije vam ovo dobro. mjenate 3 trenera u po godine, samo tako :mrgreen:

Nevalja ni jedan ni drugi, radije promovirat Zengu i vratit se u prosjecnost nego da nas tamo odvede Del Neri ili Mihajlovic, ebiga Moratti se vraca starim navikama, nesviđa mi se to nikako, iako sam bio svjestan da je Leo samo privremeno rijesenje, nadam se da ce sad dovest nekog ko moze opet pokrenit momcad, a ne da gledamo nekog "levata" :mrgreen: po godine pa dođe novi :D

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 17 jun 2011, 16:16

o poslijenje vrijeme slabo pisem jer se samo nerviram na ove novinarske gluposti i pogotovo me nerviraju komentari ,,interista ,, koji sebi dopuste da ih neki silviob ili neki drugi provokator izbace iz takta i onda pisu gluposti tipa MM je skrt , glup , unistava INTER , bez uvrede ali po meni ste vi paglu , zar ste zaboravili proslu godinu i triplete , zar ste zaboravili koliko milona je covijek potrosio na INTER i sad mu ovdje neko ima nesto za prebaciti , MM je osoba postovana u cijelom svijetu veliki je humanista i gentelman .
treba nam novi trener jer i da je leo ostao vecina bi prigovarala zbog toga , sacekajmo novog trenera pa onda skacite i ubijaj te se , u klub ce sigurno doci brz napadac koji igra bocno , docice i veznjak i mozda bek , INTER je uvijek bio veliki klub i to ce ostati( nikad seria b)
MM je INTER
FORZA INTER

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 17 jun 2011, 16:18

Gdje je Amell :o

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 17 jun 2011, 16:28

materazzi je napisao/la:o poslijenje vrijeme slabo pisem jer se samo nerviram na ove novinarske gluposti i pogotovo me nerviraju komentari ,,interista ,, koji sebi dopuste da ih neki silviob ili neki drugi provokator izbace iz takta i onda pisu gluposti tipa MM je skrt , glup , unistava INTER , bez uvrede ali po meni ste vi paglu , zar ste zaboravili proslu godinu i triplete , zar ste zaboravili koliko milona je covijek potrosio na INTER i sad mu ovdje neko ima nesto za prebaciti , MM je osoba postovana u cijelom svijetu veliki je humanista i gentelman .
treba nam novi trener jer i da je leo ostao vecina bi prigovarala zbog toga , sacekajmo novog trenera pa onda skacite i ubijaj te se , u klub ce sigurno doci brz napadac koji igra bocno , docice i veznjak i mozda bek , INTER je uvijek bio veliki klub i to ce ostati( nikad seria b)
MM je INTER
FORZA INTER
SVAKA CAST ! ! !

A ovi sto govore da ce se baciti sa mosta,da je MORATTI skrt i da je nas spustio na niske grane I sl. NEK SE STIDE :twisted: ...PA KAKO VAS NIJE SRAMOTA ZIVOTA TI???FUJJJ GADE MI SE TAKVI NAVIJACI,ali to su izgleda djeca koja navijaju za Inter zadnjih 5-6 godina...Draga djeco gdje ste bili 90-tih godina kada je MORATTI ulagao kao niko na svijetu pa nismo mogli nista,iako su namjestali juve i ostali ali su zato kaznjeni sada i ispastaju i ispastat ce jos dugo dugo godina...

Mi opet imamo najbolju i najkvalitetniju ekipu od svih ekipa u Italiji,to ce svi priznati ali vi se tripujete bezze i ocekujete da cemo opet uzeti sve sto se moze osvojiti,ccc...Sta cete reci za milan ili juve??cekaju ljudi godinama scudetto ili neki trofej pa opet sute,a vi bi svake godine i scudetto i kup i LP,e ne moze,ima i drugih ekipa...

Treba da budete ponosni na Morattia koji nema mrlje u svojoj karijeri kao predsjednik INTERA,a ne da ga pljujete..Dovest ce covjek opet 2-3 vrhunska igraca 100%.Ako dodje Sinisa dolazi Montolivo sa njim a Moratti ce dovesti Sancheza ili Nasria...Pljujete Sinisu a covjek jos nioje ni krenuo sa radom.milan dovede sto tako prosjecnog alegrija i covjek osvoji titulu,zato se opustite malo i cekajte pojacanja i novog trenera...

INTER SIAMO NOI ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 17 jun 2011, 16:36

Montolivo na pragu potpisa za Wolfsburg. Helem, mora se priznati da nije lijepo kada dva trenerska imena javno odbiju Inter (prošlogodišnjeg osvajača CL). Da je Moratti bio škrt na početku sezone, to ne možete opovrgnuti. Sam Benitez je tražio pojačanja, jer je bilo jasno da su mnogi igrači igrali iznad svojih mogućnosti godinu prije. Kako se to nije dogodilo, onda je Inter pao i odigr'o sezonu kakvu je odigr'o. I da je Leo od samog početka sezone bio na kormilu Intera, ubijeđen sam da ne bi osvojio Scudetto.

Iskren da budem, ja bih prepustio Baresi-ju to mjesto. Bio je uz Jose-a, bio je uz Lea. Ako se već ne može dovesti neko trenersko ime, onda bih ja radije njemu dao tu čast negoli Mihajloviću, Rossi-ju ili Zengi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 17 jun 2011, 16:42

Grande je napisao/la:
materazzi je napisao/la:o poslijenje vrijeme slabo pisem jer se samo nerviram na ove novinarske gluposti i pogotovo me nerviraju komentari ,,interista ,, koji sebi dopuste da ih neki silviob ili neki drugi provokator izbace iz takta i onda pisu gluposti tipa MM je skrt , glup , unistava INTER , bez uvrede ali po meni ste vi paglu , zar ste zaboravili proslu godinu i triplete , zar ste zaboravili koliko milona je covijek potrosio na INTER i sad mu ovdje neko ima nesto za prebaciti , MM je osoba postovana u cijelom svijetu veliki je humanista i gentelman .
MM je INTER
FORZA INTER
SVAKA CAST ! ! !

A ovi sto govore da ce se baciti sa mosta,da je MORATTI skrt i da je nas spustio na niske grane I sl. NEK SE STIDE :twisted: ...PA KAKO VAS NIJE SRAMOTA ZIVOTA TI???FUJJJ GADE MI SE TAKVI NAVIJACI,ali to su izgleda djeca koja navijaju za Inter zadnjih 5-6 godina...Draga djeco gdje ste bili 90-tih godina kada je MORATTI ulagao kao niko na svijetu pa nismo mogli nista,iako su namjestali juve i ostali ali su zato kaznjeni sada i ispastaju i ispastat ce jos dugo dugo godina...

Mi opet imamo najbolju i najkvalitetniju ekipu od svih ekipa u Italiji,to ce svi priznati ali vi se tripujete bezze i ocekujete da cemo opet uzeti sve sto se moze osvojiti,ccc...Sta cete reci za milan ili juve??cekaju ljudi godinama scudetto ili neki trofej pa opet sute,a vi bi svake godine i scudetto i kup i LP,e ne moze,ima i drugih ekipa...

Treba da budete ponosni na Morattia koji nema mrlje u svojoj karijeri kao predsjednik INTERA,a ne da ga pljujete..Dovest ce covjek opet 2-3 vrhunska igraca 100%.Ako dodje Sinisa dolazi Montolivo sa njim a Moratti ce dovesti Sancheza ili Nasria...Pljujete Sinisu a covjek jos nioje ni krenuo sa radom.milan dovede sto tako prosjecnog alegrija i covjek osvoji titulu,zato se opustite malo i cekajte pojacanja i novog trenera...

INTER SIAMO NOI ! ! !
Normalno da cu pisat da cu se sisnit sa mosta kad se jedan Mihajlovic povezuje sa nama, ej Mihajlovic, di je on to svojim trenerskim znanjem dokazao i pokazao da je dostojan da sjedne na klupu kluba kao sta je INTER. Protiv Massima nikad u zivotu nisam rijeci reka i postujem ga vise nego ijednog nogometnog duznosnika, zato te molim da ne izvlacis moje rijeci i pises ih u kontekstu neceg sta ja nisam reka.
Hvala i doviđenja!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 jun 2011, 16:43

sačuvao sam jedan post jer sam bio 100% siguran da će se vrlo brzo pokazati kako sam bio u pravu (doduše nije za to trebala neka velika pamet :D )
Postao/la tony-mortale dana 23 dec 2010, 14:03
možda griješim ali čini mi se da ovo morati radi radi neke svoje lične osvete berlusconiju, hajd sedorf, šimić i pirlo su bili davno, al onda vieri, pa ronaldo, pa sad ibra je prelilo masimu čašu i sad on dovodi nekog bivšeg milanistu čak i po cijenu da bude veliki promašaj(a sve su šanse da će leo to i biti).
nevidim nijedan drugi zdravorazumski razlog za taj potez, trener bez nekog iskustva, bez rezultata, nije baš omiljen navijačima, pored barem 10 bivših interista koji se bave trenerskim poslom a imaju ili bolje ili u najgorem slučaju iste reference kao leonardo on se odlučuje za leonarda
čudno, da ga hebeš čudno.
još tad sam govorio ako već nemogu dovesti nekog vrhunskog stručnjaka tipa capello, hidink i sl. da bi mi puno logičniji izbor bio da se dovede neki interista npr. zenga ili mihajlović i vidi čuda sad se oba ta lika spominju kao mogući nasljednici ;)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 jun 2011, 17:02

Tritolone je napisao/la:

Normalno da cu pisat da cu se sisnit sa mosta kad se jedan Mihajlovic povezuje sa nama, ej Mihajlovic, di je on to svojim trenerskim znanjem dokazao i pokazao da je dostojan da sjedne na klupu kluba kao sta je INTER. Protiv Massima nikad u zivotu nisam rijeci reka i postujem ga vise nego ijednog nogometnog duznosnika, zato te molim da ne izvlacis moje rijeci i pises ih u kontekstu neceg sta ja nisam reka.
Hvala i doviđenja!

To sto ti ne volis Mihajlovica to je iz drugih razloga,niko nije mutav pa ne vidi ;) "Sisni" se sa mosta slobodno,odmah sad. Mihajlovic je svoje trenersko znanje pokazao kako u Cataniji tako i u Fiorentini,ako pratis Seriu A,onda znas kakve je Fiore imala probleme protekle sezone,a on je sa njima uspeo uci u "Top half of the table".U svakom slucaju bice bolji ako postane novi trener Intera od Lea sigurno,ili od famoznog Bielse ukoliko bi taj postao trener.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.