NBA Playoffs & Finals

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Ko ce biti MVP finala?

Steph Curry
48
35%
Klay Thompson
2
1%
Draymond Green
4
3%
KD
7
5%
Kawhi Leonard
62
45%
Pascal Siakam
9
7%
Kyle Lowry
3
2%
Neko drugi
2
1%

Ukupno glasova: 137

alemsa
Kontakt:

Re: NBA Playoffs & Finals

Post Postao/la alemsa » 10 maj 2019, 15:23

NEZALAGANJE je napisao/la:Halo decko,imati bolje brojeve u PO seriji ne znaci automatski da je x igrac bolji od igraca y.To se moze desiti.

Problem koji ja imam je da ti i tebi slicni koji gurate Hardena za najboljeg igraca lige,a ovamo momak koji igra PO 1.put odigra seriju kakvu Harden u karijeri nije odigrao.Sto to Jokiceva najbolja serija nije bolja od najbolje serije ikada Jamesa,Duranta,Kawhia tj.igraca koji ZAISTA jesu najbolji igraci lige!?

Medjutim,to je vise matematika za tebe.Ne kontas ti to.
Igra protiv gsw, covjek trpa 35 ppg na 60% ts, 7 skokova, 5.6 asistencija, sta hoces? 35 ppg ti je cista dominacija bez iceg drugog, kakve g li uposti danas, nevjerovatno.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 10 maj 2019, 15:28

NEZALAGANJE je napisao/la:Halo decko,imati bolje brojeve u PO seriji ne znaci automatski da je x igrac bolji od igraca y.To se moze desiti.

Problem koji ja imam je da ti i tebi slicni koji gurate Hardena za najboljeg igraca lige,a ovamo momak koji igra PO 1.put odigra seriju kakvu Harden u karijeri nije odigrao.Sto to Jokiceva najbolja serija nije bolja od najbolje serije ikada Jamesa,Duranta,Kawhia tj.igraca koji ZAISTA jesu najbolji igraci lige!?

Pusti alema sekund.
Je li Houston sada baš toliki favorit da je choke ako Harden ispadne?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 maj 2019, 15:31

Pa Brada moze uzet titulu ove sezone kao apsolutni prvi igrac ekipe. @nez i @ep bi rekli ali i nije odigrao seriju poput Jokica :rol: :tokralju: e svaka vam cast za te komentare danas. Vidim razmisljanje

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 10 maj 2019, 15:33

Lillard je napisao/la:

Pusti alema sekund.
Je li Houston sada baš toliki favorit da je choke ako Harden ispadne?
Ako pobijede veceras i ispadnu u 7. nema sta drugo biti, veceras imaju izgovor da ih je GSW iznenadio, ali dodje li na 1 utakmicu u kojoj ovi bez klupe i najboljeg igraca igraju, onda stvarno je glupo govoriti da se brada nije usro, znam da nije meni pitanje bilo upuceno al eto neki osvrt i s moje strane da nije prica o ovoj trenutnoj seriji DEN - POR :mrgreen:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 10 maj 2019, 15:44

Mi tebe samo pitamo da nam navedes koju je PO seriju u KARIJERI Harden odigrao na nivou na kojem Jokic igra trenutni PO. Posto takva serija ne postoji, ti se okreces svojoj demagogiji i paranoji sa rol smajlijima.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 10 maj 2019, 15:48

Kontam ja da Golden nema klupe, ali nije da klupa Houstona yebe majke

Curry-Thompson-Iggy-Green-Looney
Harden-CP3-Gordon-Tucker-Capella

Nemojte mi pričat da Nene, Shumpert i RIvers prave razliku ili da će ju napravit, jer neće. Curry je većini ovdje bolji igrač. Al ako ispadne neće bit choker unatoč vodstvu 3-2
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Sanfrancisco
Kontakt:

Post Postao/la Sanfrancisco » 10 maj 2019, 15:55

Da li neko možda ima informaciju u kakvom bi sastavu mogla biti reprezentacija USA na SP u Kini,da li je izašao neki prošireni spisak i da li ima već sad nekih otkaza velikih zvijezda?
I da li bi Ameri mogli poslati u Kinu najjači mogući tim?

filip13

Post Postao/la filip13 » 10 maj 2019, 15:57

najjaci tim sigurno nece posslati

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 10 maj 2019, 16:01

Sanfrancisco je napisao/la:Da li neko možda ima informaciju u kakvom bi sastavu mogla biti reprezentacija USA na SP u Kini,da li je izašao neki prošireni spisak i da li ima već sad nekih otkaza velikih zvijezda?
I da li bi Ameri mogli poslati u Kinu najjači mogući tim?
Samo su Harden i Davis potvrdili dolazak.
LBJ otkazo
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 10 maj 2019, 16:01

Lillard je napisao/la:Kontam ja da Golden nema klupe, ali nije da klupa Houstona yebe majke

Curry-Thompson-Iggy-Green-Looney
Harden-CP3-Gordon-Tucker-Capella

Nemojte mi pričat da Nene, Shumpert i RIvers prave razliku ili da će ju napravit, jer neće. Curry je većini ovdje bolji igrač. Al ako ispadne neće bit choker unatoč vodstvu 3-2
Pa jaci je sad Houston. Prosle godine su igrali sedam protiv Warriorsa sa Durantom. Mene jedino brine sto je ovim potrebna samo jedna pobjeda jos. Da je 2-2 recimo bio bih siguran da Houston prolazi.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 10 maj 2019, 16:06

Silver hoce da 50% sudija u ligi budu zene :urnebes: :urnebes:
Kaze, "- Tehnicka", "-Za sta tehnicka?", "- Znas ti dobro zasto" :urnebes:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 maj 2019, 16:16

Epidaurus je napisao/la:Mi tebe samo pitamo da nam navedes koju je PO seriju u KARIJERI Harden odigrao na nivou na kojem Jokic igra trenutni PO. Posto takva serija ne postoji, ti se okreces svojoj demagogiji i paranoji sa rol smajlijima.
Trenutna serija koju igra, ali to je apsolutno nebitno jer je jedan Jokic a drugi James Harden kako ne mos to da svaris. Lowry moze odigrat 20 serija bolje od Currija, on Curriju nikad u zivotu ne mos patike brisat, tako da to nije vrijedno pomena, jedino ako ih zelis poredit (a to nihe vrihefno uopste) kako to ne mos artikulisati a pratis sport opcenito, mi nije jasno, zato su smajliji jer je to common sense. Suarez moze uzet WC sa Urugvajem, i ti dodjes tu i kaes Suarez je uzeo a Messi i Ronaldo nisu, koga libo za Suarezom medju ovom dvojicom, bitno je u poredjenu izmedju njih dvojice i alltime greats, kao sto je Bradi bitno u poredjenju sa igracima na istom nivou. Ne jednim mr. Piggijem. Stvarno nije zahtjevalo ozbiljnu repliku ali eto

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 10 maj 2019, 16:18

Opet paranoja i gomila gluposti. Nista, uzivaj.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 10 maj 2019, 16:22

Epidaurus je napisao/la:Opet paranoja i gomila gluposti. Nista, uzivaj.
Za dva dana ces krenuti usporedjivati MJa i Jokica :rol:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 10 maj 2019, 16:22

Eee ba, al on poredi hardena s "All-time greats", a ne da da se Jokic poredi s Hardenom :urnebes: :urnebes:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 maj 2019, 16:23

Fakti, koga libo za Jokicem vs Brada kad je to neuporedljivo, isto da poredis Miroslava Klosea sa C. Ronaldom, mislim da se zakljucit da to ima smisla u tvojoj ligi, ali eto.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 10 maj 2019, 16:24

BosniaBoston je napisao/la:
Za dva dana ces krenuti usporedjivati MJa i Jokica :rol:
Pa cak je i ta paralela vjerovatnija od toga da ti naucis razmisljat i napises nesto smisleno.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 10 maj 2019, 16:28

alemsa je napisao/la:
Fakti, koga libo za Jokicem vs Brada kad je to neuporedljivo, isto da poredis Miroslava Klosea sa C. Ronaldom, mislim da se zakljucit da to ima smisla u tvojoj ligi, ali eto.
Pa mi smo ti samo iznjeli cinjenicu da je ovaj Jokicev PO na visem nivou od bilo koje Hardenove serije. Niko tim nije implicirao da je Jokic Hardenov nivo il da je bolji od Hardena. To si ti sebi utripo ocito, kombinacija demagogije i paranoje kao sto vec rekoh.

Uostalom ti Hardena sa brojnim imaginarnim priznanjima trpas u kos ATG igraca sto ima jos manje smisla i logike.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 10 maj 2019, 16:28

Miroslav Klose je bio najbolji strijekac SP 06 i donio titulu Njenackoj, C. Rona look do i Messi to nikad nisu.

Tvoja trenutna logika

^^ Miroslav Klose je odigrao SP na vecem nivou nego Messi i Ronaldo :kafa:

Naveo sam ti seriju, trenutnu seriju, koju ignorises :kafa:

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 10 maj 2019, 16:44

Hardena cuvaju najbolji defanzivci Nba, Jokica mlitavi Poeltl i covjek s jednim ramenom koji je inace poznat kao defanzivna rupa....i to je uporedivo :rol:
da je reko Kawhi pa hajde

tako je to kad ti misljenje kreiraju srpski cimeri iz beca

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.