English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: English Premier League
Nemojte reci da vas nismo upozorili za WIlliana.
Odigra 2 3 dobre tekme ukopa se u prvih 11 i nema ga Casper.
Ja mu pamtim samo onu tekmu protiv Barcelone gdje je bio dobar u Čelziju, mišljenje da je precijenjeni brazilac kao i većina, odigrao protiv Fulhama (sve je jasno), nije se vidio ostale mečeve, sad ću baš naći učinak ove sezonewadethegreat je napisao/la: ↑09 nov 2020, 18:46Nemojte reci da vas nismo upozorili za WIlliana.
10 mečeva - sa time da u dva meča igrao manje od 30 minuta, u svim takmičenjima - 2 asistencije(Fulham)
Još ako se ispostavi da je na 220k kao što su neki objavili prije početka sezone

8 godina ja trpim tog debiliana. Od prvog dana mi nije sjeo, zabijao ponekad slobodnjake pa se djecurlija nalozila, kontali da je igracina ak zabije slobodnjak, a i vama ne gine ga sad 3 godine gledat izgleda
Gledam i kod vas izvodi kornere, zar je moguce?
Otkako nam on ne izvodi haman smo najvise golova od svih timova dali nakon ubacaja.
Nek vam je Bog na pomoci.
P.S.
Bit ce dana pa ce razvalit ponekad neku utakmicu.
Gledam i kod vas izvodi kornere, zar je moguce?
Otkako nam on ne izvodi haman smo najvise golova od svih timova dali nakon ubacaja.
Nek vam je Bog na pomoci.
P.S.
Bit ce dana pa ce razvalit ponekad neku utakmicu.
- Chapman1886
- Kontakt:
ma njega se bar nije platilo milione silne ko šeprtlju pepea
Samo Sloboda | COYG

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kakvo probrano drustvo
Al gledaj cigana nafakasa Leicestera. Kome li oni daju sadaku
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ja inace mrzim Arsenal i hejter sam ali jesam li ja jedini koji se valja od smijeha na uopste i spominjanje toga da postoji mogucnost da ce Arteta biti genijalan trener? Moze li mi neko dati bilo kakav minimalan nagovjestaj ovoga jer mi ocito ne gledamo isti sport? Arteta je amater, dosao po menadzerskoj liniji a ne zato jer je neko u njemu vidio neki potencijal buduceg genija. Nista spektakularno nije napravio, po uzorku od ovih prvih osam utakmica imace losiju sezonu i od Emerya, a igra mu je cak i gora sto je ekstremno tesko bilo postici.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ja iskreno ne očekujem da bude trenerčina, baca mi više na Emery 2.0 nego nekog genijalca, ali mora se reći da ima par poteza koji mu daju kredibilitet da možda postane trener.japa je napisao/la: ↑09 nov 2020, 21:51Ja inace mrzim Arsenal i hejter sam ali jesam li ja jedini koji se valja od smijeha na uopste i spominjanje toga da postoji mogucnost da ce Arteta biti genijalan trener? Moze li mi neko dati bilo kakav minimalan nagovjestaj ovoga jer mi ocito ne gledamo isti sport? Arteta je amater, dosao po menadzerskoj liniji a ne zato jer je neko u njemu vidio neki potencijal buduceg genija. Nista spektakularno nije napravio, po uzorku od ovih prvih osam utakmica imace losiju sezonu i od Emerya, a igra mu je cak i gora sto je ekstremno tesko bilo postici.
Sad sve je na ličnom mišljenju, ja mislim da ćemo se propatiti kao i sa Emeryem, ali neko će reći da je još rano, znam samo da ako odradimo " naš " novembar kao što smo počeli, da je otišla već sezona u tri qrca i da nema vađenja kasnije.
Simple as that

Dajver na kamili.Mo Salah has 83 goals in 129 Premier League appearances which leaves him one shy of the total Cristiano Ronaldo managed over six seasons at Manchester United. Ronaldo’s haul came in 196 matches, 67 more than Salah has played to date. #awlfc [times]
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- Chapman1886
- Kontakt:
kad skontaš da ronalda nisu pazili i mazili sudije te u kakvoj eri je igrao protiv kakvih stoepra i timčina taj salahov učinak je beznačajan u odnosu na njega pa taman troduplo više iz penala zabio
Samo Sloboda | COYG
Salah GOAT.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ronaldo je sve to odradio u periodu od otprilike svoje 19 do 23g dok je Egipatski Lennon u tim godinama svoje karijere igrao po Svicarskim njivama
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
De ba dijasporas idi peri guzove.Chapman1886 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 16:09kad skontaš da ronalda nisu pazili i mazili sudije te u kakvoj eri je igrao protiv kakvih stoepra i timčina taj salahov učinak je beznačajan u odnosu na njega pa taman troduplo više iz penala zabio

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Rekao bih da se jasno izdvajaju cetiri najbolje ekipe. City, Liverpool, Aston Villa i Tottenham.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.