ne bi se reklo da nas je Susic digao iz mrtvih..kao sto si objasnio na primjeru Klopp-aHead je napisao/la:Kako ti nije stid sta,al' stvarno?Principatus je napisao/la:Pobjedu kao protiv Portugala? Svaka cast.Head je napisao/la:Ti i ostali mozete glavom kroz zid,al' ovdje Pape i njegovi sljedbenici nose pobjedu.![]()
Bas si nezahvalan,covjek odvede ekipu koja ima prosjecne igrace u baraz i sad opet neki nezahavlni.
Trenutno prvi u grupi,imamo rekordan broj bodova,igramo najbolju fudbal u njegovom periodu bili najbolje rangirani na fifinoj listi.Par igraca promovirao i sad opet neki zale i spoticu ga zbog nekog kvazi igraca koji igra u seriji B.![]()
To je ravno tome da navijaci B.Dortmund nabijaju na nos Kloppu sto nije sad prvi u Budnesligi a covjek ih digao iz mrtvih(pokusaj poredjenja da ti pokusam bolje docarati.)
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Principatus je napisao/la:@Samson meni je stvarno super, ni na cemu se nemogu zaliti. Hvala za pitanje. Ides na ignore, nadji djevojku kaku, uredi se i tako to.
Ti si stvarno .. Kakav ignore .. Odmori malo od foruma, uhvatilo te previse. Mozda da si kupis kutiju Berliner-a, malo cokoladom da se ubrljas .. Preozbiljno je postalo za tebe. Ili da skocis do Kolasinca pa ga malo preupitas oko nastupa? Koliko vremena trabunjas ovdje mogao si par puta otici. Ne samo da se seljakas kao kakva Fata .. Zdrao!!
Ma i ne da mi se.Odoh spavati,sutra neki ispit imam rano pa bolje mi se odmoriti nego raspravljati.Bosniacum Lilium je napisao/la:@ Head
Ma ne trudi se previse, sve su to fudbalski znalci koji su prekucali fudbalske taktike na menadzerima i PES-u
1946
Kako ti nije stid sta,al' stvarno?Head je napisao/la:Principatus je napisao/la:Pobjedu kao protiv Portugala? Svaka cast.Head je napisao/la:Ti i ostali mozete glavom kroz zid,al' ovdje Pape i njegovi sljedbenici nose pobjedu.![]()
Bas si nezahvalan,covjek odvede ekipu koja ima prosjecne igrace u baraz i sad opet neki nezahavlni.
Trenutno prvi u grupi,imamo rekordan broj bodova,igramo najbolju fudbal u njegovom periodu bili najbolje rangirani na fifinoj listi.Par igraca promovirao i sad opet neki zale i spoticu ga zbog nekog kvazi igraca koji igra u seriji B.
Prosjecnih igraca? Safet na raspolaganju ima fenomenalnu grupu igraca, i sa takvom ekipom opet nismo otisli na EP, zasto je on iskljucivi krivac...
On ce biti iskljuvi krivac ako ne odemo u Brazil...
Sutra se povrijedi, Ibisevic ili Dzeko, mi imamo na klupi najmanje dva napadaca koja mogu nadomjestiti izostanak jednog od dvojice...
To je ravno tome da navijaci B.Dortmund nabijaju na nos Kloppu sto nije sad prvi u Budnesligi a covjek ih digao iz mrtvih(pokusaj poredjenja da ti pokusam bolje docarati.)
On nas dize iz mrtvih? Ako nas on dize iz mrtvih, ja bi radije osta six feet under...
Pravda za Papeta!
Bravo za Hajrovica mlađeg.Ovo je primjer koji trebaju slijediti brat mu i Seferovic.Nadam se da ce i Savez u buducnosti vise voditi racuna o ovim nogometasima,te da ce Dilaver,Vuckic,Dumic,Kolasinac,Arslanagic itd u skoro vrijeme postati bh.reprzentativci 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Aci Petroviću je pomoćni trener Mirko Novosel, veće ime u svijetu košarke nego Conte i Guardiola zajedno u svijetu nogometa.Sabinho je napisao/la:Treneri koji su vodili klubove u Ligi prvaka da budu pomocnici Safetu? Ja mislim da je bolje da mu pomocnik bude Conte ili Guardiola.Panda je napisao/la:ma bi trebali dovesti pomocnika safetu, a taj pomocnik bi trebao biti neki stranac tipa ante čačić ili aleksandar stanojević
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
Šta to nama garantuje da i ovaj mali neće zaigrati za Švicu ako dobije poziv, iako je došao da se druži? Družio se i Seferović pa opet ode "anamo njima".
Gledam sad se mali diže u zvijezde što je došao, a da sutra dobije Hitzfeldov poziv bilo bi pljuvanja i pljuvanja. Bezze se nerviramo i reagujemo burno, bilo dobro ili loše. Kao da prosječni Švicarac ovako se nervira po forumu što gube igrača. Što se tiče talenata jedino će mi biti žao da ne dobijemo malog Halilovića i dijelom i Kolašinca, ovo ostalo ako hoće bujrum, ako ne adio. Umjesto toga bi bolje bilo da se u cjelini okrenemo djeci koja pikaju lopte po ovim našim livadama, ako igdje ima talenta ima ga tu.
Ovdje ne zalazim puno, više sam na košarkaškim temama (mada i to rijetko), ali ako nešto pozitivno postoji to je KSBiH i Harun, zajedno sa Acom. Od njih može naučiti, ne samo NS, već i masa drugih saveza i organizacija, dosta stvari i šta se sve može postići ukoliko ima samo entuzijazma i profesionalnosti, a gdje bi im bio kraj da se ima još i para. I opet su ljudi obišli po Evrope, gledali treninge, pričali ne samo sa potenc. Bosancima, već i sa Amerima i to rade još uvijek. Ne može me niko ubijediti da čelnici saveza, zajedno sa selektorom, otkako traje pauza (a to je od oktobra), nisu mogli se uhvatiti pod ruku i obići malo tu djecu, popričati i doći kući na kraju sa spiskom ko hoće, ko neće i zadužiti nekog od tipova koji primaju platu u savezu da im pomognu oko papira.
Ne stajem ni na čiju stranu, Papeta poštujem, ali ga ne mislim kući voditi, tako da svi snose dio odgovornosti.
Gledam sad se mali diže u zvijezde što je došao, a da sutra dobije Hitzfeldov poziv bilo bi pljuvanja i pljuvanja. Bezze se nerviramo i reagujemo burno, bilo dobro ili loše. Kao da prosječni Švicarac ovako se nervira po forumu što gube igrača. Što se tiče talenata jedino će mi biti žao da ne dobijemo malog Halilovića i dijelom i Kolašinca, ovo ostalo ako hoće bujrum, ako ne adio. Umjesto toga bi bolje bilo da se u cjelini okrenemo djeci koja pikaju lopte po ovim našim livadama, ako igdje ima talenta ima ga tu.
Ovdje ne zalazim puno, više sam na košarkaškim temama (mada i to rijetko), ali ako nešto pozitivno postoji to je KSBiH i Harun, zajedno sa Acom. Od njih može naučiti, ne samo NS, već i masa drugih saveza i organizacija, dosta stvari i šta se sve može postići ukoliko ima samo entuzijazma i profesionalnosti, a gdje bi im bio kraj da se ima još i para. I opet su ljudi obišli po Evrope, gledali treninge, pričali ne samo sa potenc. Bosancima, već i sa Amerima i to rade još uvijek. Ne može me niko ubijediti da čelnici saveza, zajedno sa selektorom, otkako traje pauza (a to je od oktobra), nisu mogli se uhvatiti pod ruku i obići malo tu djecu, popričati i doći kući na kraju sa spiskom ko hoće, ko neće i zadužiti nekog od tipova koji primaju platu u savezu da im pomognu oko papira.
Ne stajem ni na čiju stranu, Papeta poštujem, ali ga ne mislim kući voditi, tako da svi snose dio odgovornosti.
- storm_raider
- Kontakt:
I vi,.. pa normalno da ce ih dijasporac braniti, Dzekin tweet je direktan napad na njega. Vjerovatno to i licno osjeca i shvata kao uvredu. Ne treba to da cudi, ima toga svugdje u svijetu. Ljudi otvoreno pogazili svoju rijec izdali drzavu (u fudbalskom smislu), i neko ih brani. Samo oni koji tu istu drzavu za koju se ginulo, i krv proljevala, ne osjecaju kao svoju. To je normalno, barem se zna ko bi je opet sutra prodao za "kesu oraha", a ko bi ostao i napravio nesto od nje ili barem pokusao.
Sport je lijek za tijelo i duh.
e moj jarane da samo znas kako bi te kolasinac tukao za to sto si sad rekaoRajKoothrappali je napisao/la:Šta to nama garantuje da i ovaj mali neće zaigrati za Švicu ako dobije poziv, iako je došao da se druži? Družio se i Seferović pa opet ode "anamo njima".
Koliko pacijenata ima na ovom forumu to je naucna fantastika.
Postupak sljedi, Napraviti fudbalsku skolsku akademiju u Zelji i Sarajevu, imati skaute koji traze mlade istaknute talente po cijeloj Bosni, dovodit ih. I neka se razvijaju u ambijentu profesionalnom. Kao sto se radi u iole ozbiljnim fudbalskim sredinama.
Postupak sljedi, Napraviti fudbalsku skolsku akademiju u Zelji i Sarajevu, imati skaute koji traze mlade istaknute talente po cijeloj Bosni, dovodit ih. I neka se razvijaju u ambijentu profesionalnom. Kao sto se radi u iole ozbiljnim fudbalskim sredinama.
Za to su potrebna ogromna materijalna sredstva, a veliko je pitanje koliko je Savez spreman u ovom trenutku da uloži novce u jedan takav projekat.
Imamo poligon u Zenici za treninge reprezentacija svih kategorija, tu bi se možda moglo nešto doraditi, i imati jednu nogometnu akademiju.
Jedan od načina za spas naše djece je pojavljivanje nekog renomiranog kluba iz Evrope koji bi ovdje pokrenuo svoju nogometnu akademiju, a i to je u okvirima naučne fantastike.
Imamo poligon u Zenici za treninge reprezentacija svih kategorija, tu bi se možda moglo nešto doraditi, i imati jednu nogometnu akademiju.
Jedan od načina za spas naše djece je pojavljivanje nekog renomiranog kluba iz Evrope koji bi ovdje pokrenuo svoju nogometnu akademiju, a i to je u okvirima naučne fantastike.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Napisao sam ovo na temi o košarkaškim repkama, pa ću i ovdje samo promjenite imena ekipa i igrača u fudbalska.
Stalno ista priča a tiče se ovoga ko želi ko ne želi i to ne samo na košarkaškim nego na svim temama. Sve je vrlo jednostavno u suštini i nema potrebe za pričanjem priča. Prvo, kad svi Bošnjaci budu igrali za BiH onda možemo osuđivati druge. Drugo, treba sve učiniti da svi koji mogu a dovljno su kvalitetni zaigraju za nas a ako ne žele široko im polje. Treće, da bi imali dobru bazu potrebni su nam jaka Bosna, SLoboda itd, pa i Široki i Igokea i Borac jer će sigurno i oni imati igrača za repku ako bude ispunjen uslov pod dva. Četvrto, ne treba vjerovati svakoj novinskoj patki i suditi po čovjeku na osnovu toga. Peto, sad je strogi profesionaizam i vjerujte mi da većina igrača u svim repkama u Evropi dolazi i igra prije svega zbog sebe. Svima se fino objasni šta se očekuje od njega pa mnogi ne žele da provedu tri mjeseca priprema zobg neke podređene uloge i sl. Tako je bilo i kod nas kad smo bili skoro pa etnički čisti i svi su i Bošnjaci dolazili da im se obećavala neka minutaža samo što je npr. Sabe svima obećavao mnogo pa je dolazilo do nezadovoljstva. Šesto i najvažnije, kult repke se gradi od kadeta, juniora i sl i onda će svi ti igrači dolaziti sa dosta više želje i entuzijazma.
Naravno da ima onih koje možemo okarakterisati pljuvanjem po njima (Preldžić ) ili patriotama (Nurkić,SUlejmanović ili od starih Mršić, Bavčić itd) ali mnogo toga mi ovdje ne zanmo a pišemo naveliko i naširoko.
Za fudbal treba dodati još jednu stvar (sedmu) a to je zabraniti bilo kakve komentare reprezentativca po osnovi nečijeg igranja ili ne igranja. Tvoje je da igraš i to je to, a ne praviš se neki vrh vrhova patriota. Niko od nas ne zna cijelu situaciju oko bilo koga. Eventulano kapiten može nešto reći ali nakon konsultacija sa svima u savezu.
Evo sad došao mali Sead, a brata mu Džeko blati na društvenim mrežama fuj fuj. Nisam rekao da ga ne treba blatiti već da ne ide da to Džeko ili bilo ko drugi od igrača radi.
Mnogo još posla Ivice ima u ovom savezu i repci. Nemoj ići sviju ti.
Stalno ista priča a tiče se ovoga ko želi ko ne želi i to ne samo na košarkaškim nego na svim temama. Sve je vrlo jednostavno u suštini i nema potrebe za pričanjem priča. Prvo, kad svi Bošnjaci budu igrali za BiH onda možemo osuđivati druge. Drugo, treba sve učiniti da svi koji mogu a dovljno su kvalitetni zaigraju za nas a ako ne žele široko im polje. Treće, da bi imali dobru bazu potrebni su nam jaka Bosna, SLoboda itd, pa i Široki i Igokea i Borac jer će sigurno i oni imati igrača za repku ako bude ispunjen uslov pod dva. Četvrto, ne treba vjerovati svakoj novinskoj patki i suditi po čovjeku na osnovu toga. Peto, sad je strogi profesionaizam i vjerujte mi da većina igrača u svim repkama u Evropi dolazi i igra prije svega zbog sebe. Svima se fino objasni šta se očekuje od njega pa mnogi ne žele da provedu tri mjeseca priprema zobg neke podređene uloge i sl. Tako je bilo i kod nas kad smo bili skoro pa etnički čisti i svi su i Bošnjaci dolazili da im se obećavala neka minutaža samo što je npr. Sabe svima obećavao mnogo pa je dolazilo do nezadovoljstva. Šesto i najvažnije, kult repke se gradi od kadeta, juniora i sl i onda će svi ti igrači dolaziti sa dosta više želje i entuzijazma.
Naravno da ima onih koje možemo okarakterisati pljuvanjem po njima (Preldžić ) ili patriotama (Nurkić,SUlejmanović ili od starih Mršić, Bavčić itd) ali mnogo toga mi ovdje ne zanmo a pišemo naveliko i naširoko.
Za fudbal treba dodati još jednu stvar (sedmu) a to je zabraniti bilo kakve komentare reprezentativca po osnovi nečijeg igranja ili ne igranja. Tvoje je da igraš i to je to, a ne praviš se neki vrh vrhova patriota. Niko od nas ne zna cijelu situaciju oko bilo koga. Eventulano kapiten može nešto reći ali nakon konsultacija sa svima u savezu.
Evo sad došao mali Sead, a brata mu Džeko blati na društvenim mrežama fuj fuj. Nisam rekao da ga ne treba blatiti već da ne ide da to Džeko ili bilo ko drugi od igrača radi.
Mnogo još posla Ivice ima u ovom savezu i repci. Nemoj ići sviju ti.
hajrovic mladji se odazvao jer ga niko drugi trenutno ne zarezuje ni za suhu sljivu ... da se kojim slucajem nasao na bilo kakvom spisku svicaraca, ne bi on ljubljane vidio (osim u tranzitu naravno)... brat mu, a i seferovic su izjavljivali kako bi igrali za bih, sve dok ih hitzfeld nije pozvao...
to je jednostavno tako danas i s tim se treba pomiriti.. ko ponudi vise, za njega se igra... nas savez im nista nije ponudio osim rekreativnog obilaska i jedini kojem niko nije ponudio vise se odazvao... ako ga svicarci pozovu za naredni mec, on ce se 'bijelim krsticima' odazvat' i ovaj dolazak u ljubljanu ce vrijediti kao lanjski snijeg...
sad ce opet prica o tome kako nemaju potrebne papire... pa i da imaju papire, poziv bi dobili mozda nakon SP-a... prije sigurno ne... pa sjetimo se zukanovica koji je prije 2 godine bio na ovom nivou na kojem je sad, a tek prije koji mjesec dobio priliku.. a cijelo vrijeme smo deficitarni na njegovim pozicijama... sta bi tek bilo s nabrojanim, ako se uzme u obzir konkurencija na ofenzivnim pozicijama...
momci su ocigledno procijenili da su im sanse vece da zaigraju za svicarce, pogotovo ako se uzme u obzir da ce njihovi kosovari u dogledno vrijeme zaigrat' za maticnu zemlju i tu se otvara dosta prostora za ove ostale 'gastarbeitere' da se nametnu.. emocije i patriotizam tu ne igraju veliku ulogu, ako ih naravno pomenuti igraci uopste i imaju...
to je jednostavno tako danas i s tim se treba pomiriti.. ko ponudi vise, za njega se igra... nas savez im nista nije ponudio osim rekreativnog obilaska i jedini kojem niko nije ponudio vise se odazvao... ako ga svicarci pozovu za naredni mec, on ce se 'bijelim krsticima' odazvat' i ovaj dolazak u ljubljanu ce vrijediti kao lanjski snijeg...
sad ce opet prica o tome kako nemaju potrebne papire... pa i da imaju papire, poziv bi dobili mozda nakon SP-a... prije sigurno ne... pa sjetimo se zukanovica koji je prije 2 godine bio na ovom nivou na kojem je sad, a tek prije koji mjesec dobio priliku.. a cijelo vrijeme smo deficitarni na njegovim pozicijama... sta bi tek bilo s nabrojanim, ako se uzme u obzir konkurencija na ofenzivnim pozicijama...
momci su ocigledno procijenili da su im sanse vece da zaigraju za svicarce, pogotovo ako se uzme u obzir da ce njihovi kosovari u dogledno vrijeme zaigrat' za maticnu zemlju i tu se otvara dosta prostora za ove ostale 'gastarbeitere' da se nametnu.. emocije i patriotizam tu ne igraju veliku ulogu, ako ih naravno pomenuti igraci uopste i imaju...
- Principatus
- Kontakt:
Savezova materijalna sredstva su sigurno negdje blizu nuli. Pitanje je samo dali ispod ili iznad nule, a od drzave ili kantona je tesko ocekivati tolika sredstva. Reprezentacija mora otici na jedno prvenstvo, sa tim novcem onda izgraditi infrastrukturu i pojacati sopstevnu ligu, a i to ce potrajati nekih 5-10 godina dok se to izvede i pokaze efekat. Iz tog razloga su nam prijeko potrebni igraci koji su prosli bolje skole i igraju vec u jacim klubovima, a njih imamo po citavoj Europi. Spremni, neko drugi ih stesao, samo ih moramo preuzeti. Umjesto da se borimo sa svakim trunkom snage za njih, vlada nezainteresovanost i zelja da se sve desi samo od sebe, bez rada. To je najbitnije, samo da se ne mora raditi, sacuvaj boze. Kompletna letargicnost.
Glavno je da se tim igracima psuje sve dijasporsko i da se nazivaju izdajicama itd., i to masivno, ne pojedinci. Posebno u ovoj zadnjoj sedmici je mnogo toga dosta jasno iskazano. Zato je ustvari, kad se bolje razmisli, svaki takav mladi, perspektivni igrac koji zaigra za BiH jedna obicna, naivna budaletina. Kamo srece da se moze odsjeci kompletan tok tih igraca u repku, dok ista ne spadne na nivo Luksemburga i pojedini se malo spuste na zemlju i pocnu cijeniti one koji igraju za njih, a ne potajno ih mrziti, pa ipak se udarati u prsa kao veliki navijac te iste reprezentacije. Kontradiktornost do bola, koja je tesko negdje drugdje naci. Gdje logika prestaje tu pocinje Bosna a i Hercegovina. Pa sad izvolite.
Glavno je da se tim igracima psuje sve dijasporsko i da se nazivaju izdajicama itd., i to masivno, ne pojedinci. Posebno u ovoj zadnjoj sedmici je mnogo toga dosta jasno iskazano. Zato je ustvari, kad se bolje razmisli, svaki takav mladi, perspektivni igrac koji zaigra za BiH jedna obicna, naivna budaletina. Kamo srece da se moze odsjeci kompletan tok tih igraca u repku, dok ista ne spadne na nivo Luksemburga i pojedini se malo spuste na zemlju i pocnu cijeniti one koji igraju za njih, a ne potajno ih mrziti, pa ipak se udarati u prsa kao veliki navijac te iste reprezentacije. Kontradiktornost do bola, koja je tesko negdje drugdje naci. Gdje logika prestaje tu pocinje Bosna a i Hercegovina. Pa sad izvolite.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
Je l' to najpametnije što si mogao smisliti?Majstor10 je napisao/la: e moj jarane da samo znas kako bi te kolasinac tukao za to sto si sad rekao
- Rockefeller
- Kontakt:
....Principatus je napisao/la:z tog razloga su nam prijeko potrebni igraci koji su prosli bolje skole i igraju vec u jacim klubovima, a njih imamo po citavoj Europi. Spremni, neko drugi ih stesao, samo ih moramo preuzeti.
Primijećuješ?Umjesto da se borimo sa svakim trunkom snage za njih, vlada nezainteresovanost i zelja da se sve desi samo od sebe, bez rada. To je najbitnije, samo da se ne mora raditi, sacuvaj boze. Kompletna letargicnost.
Moraju Bosanci i Hercegovci konačno stati na svoje noge. Pustite se sadake. Niko je živ neće.
Što se tiče drugog dijela i ja nemam komentara. Namjesto da tražimo šta nam je svima isto, mnogi traže šta nam je drugačije.
Zar je stvarno tesko sabrati 2 i 2...?Principatus je napisao/la:Savezova materijalna sredstva su sigurno negdje blizu nuli. Pitanje je samo dali ispod ili iznad nule, a od drzave ili kantona je tesko ocekivati tolika sredstva. Reprezentacija mora otici na jedno prvenstvo, sa tim novcem onda izgraditi infrastrukturu i pojacati sopstevnu ligu, a i to ce potrajati nekih 5-10 godina dok se to izvede i pokaze efekat. Iz tog razloga su nam prijeko potrebni igraci koji su prosli bolje skole i igraju vec u jacim klubovima, a njih imamo po citavoj Europi. Spremni, neko drugi ih stesao, samo ih moramo preuzeti. Umjesto da se borimo sa svakim trunkom snage za njih, vlada nezainteresovanost i zelja da se sve desi samo od sebe, bez rada. To je najbitnije, samo da se ne mora raditi, sacuvaj boze. Kompletna letargicnost.
Treba se nekad razmisljat malo dalje od svog nosa i barem mjesec dana unaprijed, ako ista barem...
Duboki naklon za napisano...
Pravda za Papeta!
Bola je sve dobro rekao .. nema svrhe dalje diskutovati ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Daj ba to je nesto sasvim drugo,u fudbalu je to skroz drugacije,znas i sam.levat je napisao/la:Aci Petroviću je pomoćni trener Mirko Novosel, veće ime u svijetu košarke nego Conte i Guardiola zajedno u svijetu nogometa.Sabinho je napisao/la:Treneri koji su vodili klubove u Ligi prvaka da budu pomocnici Safetu? Ja mislim da je bolje da mu pomocnik bude Conte ili Guardiola.Panda je napisao/la:ma bi trebali dovesti pomocnika safetu, a taj pomocnik bi trebao biti neki stranac tipa ante čačić ili aleksandar stanojević
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Zar se nismo borili za te igrace? Pa jedan Dzeko ili Spahic koji sigurno imaju na milion obaveza su malca od 17 godina, koji je tada bio niko i nista (nije da je sada neko i nesto, ali eto) ugostili i zabavljali. Pa su ovog drugog zvali i slali sms poruke... Ali sve ima svoje granice. Smatrate li mozda da smo se trebali vise boriti i za Preldzica? Pa taj bi radije igrao za Sao Tome i principe nego za BiH, a lafo je bosancero i nosi majice 100% Bosanac kada dodje u Zenicu. Jakupovic, i za njega smo se borili pa nas je izradio. Samo ih treba zaboraviti i ici dalje.
Trenutno korisnika/ca: Maverick, MiranGlasnic i 29 gostiju.