Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Goalgetter » 07 mar 2014, 22:33

slika

Mi o vuku, a vuk na vrata. :D

Zna li neko jel ovo vec starija slika, ili aktuelna?

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 07 mar 2014, 22:43

Goalgetter je napisao/la:slika

Mi o vuku, a vuk na vrata. :D

Zna li neko jel ovo vec starija sliki, ili aktuelna?
Kraljevi :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 mar 2014, 23:01

Sigurno da je aktuelna, obzirom da je Spahić u majici Bayera, on se svakako u jednom klubu ne može zadržati duži vremenski period.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 07 mar 2014, 23:05

Virtu4l je napisao/la:Sigurno da je aktuelna, obzirom da je Spahić u majici Bayera, on se svakako u jednom klubu ne može zadržati duži vremenski period.
Da hocemo bogdom i Susica gledati u dresu Bayera, pa ako treba samo kao nosaca lopte za jedno poslijepodne, ja bih bio prezadovoljan i ponosan na njegov radikalan uspon...
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 mar 2014, 23:10

On je ipak bio materijal za malo veće klubove od Bayera. Nema baš puno igrača koji su mogli birati klub u koji će preći.
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 mar 2014, 23:34

Dajte sta javno napisite, objavite na portalu i slicno. Za mene je Spaha dugo bio "ljudina", "nevidjeni borac" medjutim nakon nekog vremena i nekih stvari mi se zgadio.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 07 mar 2014, 23:35

Spaha je trn u oku od kad je dobio traku.Imam neke pretpostavke i zasto.
Ni vece face nisu uspjeli oblatiti Spahu od ovih sto sad pokusavaju.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 mar 2014, 23:36

aleksandar_veliki je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Puno price, nista konkretno. Da kapiten i ostali ne daju izjave nasim kvazi novinarima potpuno razumijem i opravdavam, svaka rijec se okrece sa clijem senzalizma da bi se vise citalo - tracalo, tipicno mahalski.
Ima ovdje mnogo dobrih novinara. Zar sportsport.ba nije sasvim korektan i povjerljiv medij?
Mediji, novinari, bar sa ovog portala, nisu sa reprezentacijom u Alziru u SAD-u jer se njima tamo ide. Oni su tamo gdje niko nije, radi vas, citalaca ovog portala. Emir Spahic, jedna velika nistica, dno od covjeka, nije u dresu reprezentacije radi sebe, nego radi vas, vasih oceva, majki, sestara. Nije on duzan novinaru davati izjavu, on je duzan to vama, vasim majkama, sestrama, ocevima. O njemu i slicnim dovoljno govori njihovo bahato ponasanje, pa i prema novinaru Avaza, koji samo obavlja svoj posao, posao od kojeg hrani svoju porodicu. Covjek, koji ne cijeni vas i nas, navijace BiH, ocito nije dobar covjek. Suplja o tome, kako ostavlja srce na terenu, u njegovom slucaju ne pije vode. Srce se ostavlja i van terena, odnosno kapiten nisi samo na terenu nego i van njega. Da zakljucim, jadna je repka, tim u kojem je doticni kapiten.
Ovo ja govorim već godinama al' me po defaultu proglase za hejtera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 mar 2014, 23:38

drummer je napisao/la:Spaha je trn u oku od kad je dobio traku.Imam neke pretpostavke i zasto.
Ni vece face nisu uspjeli oblatiti Spahu od ovih sto sad pokusavaju.
On je trn u oku svakom covjeku koji nije kratkovidan.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 mar 2014, 23:39

slika
Voli te tvoje Sarajevo.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 07 mar 2014, 23:49

Ja ću stati na sranu Spahića i reči da vjerovatno ima razloga da ne daje izjave nekim našim novinarima. Ako je u stanju da "omogući" ishranu porodice nekog engleskog ili njemačkog novinara, po meni je glupo misliti da on to ne bi "omogućio" jednom bosanasnkom novinaru bez valjanog razloga..

Naravno sad ćemo se okrenuti i protiv kapitena jer tobože ne priča sa našim novinarima. Što je čovjek igrao sa repku bez obzira na zdravstveno stanje brzo će se zaboraviti. Jadni mi sa njim :roll:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 mar 2014, 00:01

Iskreno, njegova izjava mi i ne treba. Ne može on reći ništa što će promijeniti moje mišljenje o njemu.
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 08 mar 2014, 00:07

Spaha care,puna podrska.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 08 mar 2014, 00:41

Mislite vi njemu sta hocete, i o njegovom privatnom zivotu (ne vidim kakve ima veze) ali Spahic je ubjedljvo najvazniji igrac reprezentacije,kada se gleda odredjena pozicija odnosno dio terena. Pa covjek je sam igrao oba stopera u pola utakmica u reprezentaciji, a o pozrtvovanosti na terenu necu trositi tastaturu. Ali izgleda da je bitnije sta je radio dok je igrao u Rusiji i koliko je crvenih imao u karijeri... :roll:

Kad se oprosti, spominjacemo ga vrlo cesto, siguran sam.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 08 mar 2014, 00:56

aleksandar_veliki je napisao/la: Posto ces ti stati na stranu Spahica, koji ne daje izjavu niti jednom bh. novinaru, kako bi dokazao svoju velicinu, daj nam reci da li poznajes ijedan slucaj u svijetu slican ovome. I da se razumijemo, ne daje Spahic izjavu radi novinara, nego radi tebe, vas, nas.
Netacno, Spaha iskljucivo ne daje intervju-e nasim novinarima, to nema veze sa nama, i da se preko interneta saznati dovoljno sta su razlozi takvom gestu. Nemoj uplicati navijace, nas, vas, u isti kos, jer nije isto. Imas zadnju emisiju "svijet voli pobjednike" sa onom djevojkom, dje je odgovarao na sva relevantna pitanja, izmedju ostalog kritikovao Safeta, sto naravno ovoj garnituri koja ga gleda kao sestog mesijasa apsolutno ne odgovara, i to se da ovde vrlo lako predvidjeti na sta se cilja. Spahic itekako razdvaja izmedju nas i vas, i ako ima potrebu da nama nesto saopsti, to radi preko drugih urednika, kao one djevojke iz "svijet voli pobjednike". Ja kao navijac barem se ne osjecam tako, da me kapiten u bilo kakvom smislu bojkotira ili sabotira, ne to se odnosi iskljucivo na vas. Na utakmicama reprezentacije se da takodjer vidjeti kako funkcionise kapiten i njegovi navijaci - izvanredno! Ja koji sam cesto prisutan na tribinama, znam, da ga sve relevantne grupe podrzavaju osim nekolicine grupe Papetovaca, iz razloga sto ga je kritikovao prije neki dan.

Uostalom kod nas u selekciji mnoge stvari nisu kako treba, u normalnim savezima jedan selektor koji gubi konce nad citavom ekipom i to javno, treba snositi podljedice i odgovornost, je li pisete o tako necemu, ne pisete, za mene dovoljno.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 08 mar 2014, 01:01, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 mar 2014, 01:00

DonCorleone je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la: Posto ces ti stati na stranu Spahica, koji ne daje izjavu niti jednom bh. novinaru, kako bi dokazao svoju velicinu, daj nam reci da li poznajes ijedan slucaj u svijetu slican ovome. I da se razumijemo, ne daje Spahic izjavu radi novinara, nego radi tebe, vas, nas.
Netacno, Spaha iskljucivo ne daje intervju-e nasim novinarima, i da se preko interneta saznati dovoljno sta su razlozi takvom gestu. Nemoj uplicati navijace, nas, vas, u isti kos, jer nije isto. Imas zadnju emisiju "svijet voli pobjednike" sa onom djevojkom, dje je odgovarao na sva relevantna pitanja, izmedju ostalog kritikovao Safeta, sto naravno ovoj garnituri koja ga gleda kao sestog mesijasa apsolutno ne odgovara, i to se da ovde vrlo lako predvidjeti na sta se cilja.

Uostalom kod nas u selekciji mnoge stvari nisu kako treba, u normalnim savezima jedan selektor koji gubi konce nad citavom ekipom i to javno, treba snositi podljedice i odgovornost, je li pisete o tako necemu, ne pisete, za mene dovoljno.
Eto on gospodin razgovara ozbiljno samo sa stranim medijima, a daj mu reci gdje su oni bili kad je igrao za Shinnik, Torpedo te kad je bio igrac bez ugovora???

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 mar 2014, 01:01

On ne razgovara ni sa stranim medijima. U Leverkusenu nema niti jedan intervju, sve i jedan je odbio, vec su mnogi pokusavali.

samovasposmatram
Kontakt:

Re: AW: Emir Spahić

Post Postao/la samovasposmatram » 08 mar 2014, 01:04

Sabinho je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:
Netacno, Spaha iskljucivo ne daje intervju-e nasim novinarima, i da se preko interneta saznati dovoljno sta su razlozi takvom gestu. Nemoj uplicati navijace, nas, vas, u isti kos, jer nije isto. Imas zadnju emisiju "svijet voli pobjednike" sa onom djevojkom, dje je odgovarao na sva relevantna pitanja, izmedju ostalog kritikovao Safeta, sto naravno ovoj garnituri koja ga gleda kao sestog mesijasa apsolutno ne odgovara, i to se da ovde vrlo lako predvidjeti na sta se cilja.

Eto on gospodin razgovara ozbiljno samo sa stranim medijima, a daj mu reci gdje su oni bili kad je igrao za Shinnik, Torpedo te kad je bio igrac bez ugovora???
Nemoj mi reć da su mu ovi naši novinari našli klub, oni ti ga p..eeee emireeee

Gesendet von meinem C6906 mit Tapatalk
WHUFC

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 mar 2014, 01:05

Momak nisi shvatio poentu.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 mar 2014, 01:06

Pričamo o čovjeku koji je gušio glasnogovornika Leverkusena, jer mu je čovjek htio preparkirati auto ko je je bilo na parking mjestu predsjednika kluba.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, UtdBiH21 i 37 gostiju.