Mi o vuku, a vuk na vrata.
Zna li neko jel ovo vec starija slika, ili aktuelna?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

KraljeviGoalgetter je napisao/la:
Mi o vuku, a vuk na vrata.
Zna li neko jel ovo vec starija sliki, ili aktuelna?
Da hocemo bogdom i Susica gledati u dresu Bayera, pa ako treba samo kao nosaca lopte za jedno poslijepodne, ja bih bio prezadovoljan i ponosan na njegov radikalan uspon...Virtu4l je napisao/la:Sigurno da je aktuelna, obzirom da je Spahić u majici Bayera, on se svakako u jednom klubu ne može zadržati duži vremenski period.
Ovo ja govorim već godinama al' me po defaultu proglase za hejtera.aleksandar_veliki je napisao/la:Mediji, novinari, bar sa ovog portala, nisu sa reprezentacijom u Alziru u SAD-u jer se njima tamo ide. Oni su tamo gdje niko nije, radi vas, citalaca ovog portala. Emir Spahic, jedna velika nistica, dno od covjeka, nije u dresu reprezentacije radi sebe, nego radi vas, vasih oceva, majki, sestara. Nije on duzan novinaru davati izjavu, on je duzan to vama, vasim majkama, sestrama, ocevima. O njemu i slicnim dovoljno govori njihovo bahato ponasanje, pa i prema novinaru Avaza, koji samo obavlja svoj posao, posao od kojeg hrani svoju porodicu. Covjek, koji ne cijeni vas i nas, navijace BiH, ocito nije dobar covjek. Suplja o tome, kako ostavlja srce na terenu, u njegovom slucaju ne pije vode. Srce se ostavlja i van terena, odnosno kapiten nisi samo na terenu nego i van njega. Da zakljucim, jadna je repka, tim u kojem je doticni kapiten.Virtu4l je napisao/la:Ima ovdje mnogo dobrih novinara. Zar sportsport.ba nije sasvim korektan i povjerljiv medij?DonCorleone je napisao/la:Puno price, nista konkretno. Da kapiten i ostali ne daju izjave nasim kvazi novinarima potpuno razumijem i opravdavam, svaka rijec se okrece sa clijem senzalizma da bi se vise citalo - tracalo, tipicno mahalski.
On je trn u oku svakom covjeku koji nije kratkovidan.drummer je napisao/la:Spaha je trn u oku od kad je dobio traku.Imam neke pretpostavke i zasto.
Ni vece face nisu uspjeli oblatiti Spahu od ovih sto sad pokusavaju.
Netacno, Spaha iskljucivo ne daje intervju-e nasim novinarima, to nema veze sa nama, i da se preko interneta saznati dovoljno sta su razlozi takvom gestu. Nemoj uplicati navijace, nas, vas, u isti kos, jer nije isto. Imas zadnju emisiju "svijet voli pobjednike" sa onom djevojkom, dje je odgovarao na sva relevantna pitanja, izmedju ostalog kritikovao Safeta, sto naravno ovoj garnituri koja ga gleda kao sestog mesijasa apsolutno ne odgovara, i to se da ovde vrlo lako predvidjeti na sta se cilja. Spahic itekako razdvaja izmedju nas i vas, i ako ima potrebu da nama nesto saopsti, to radi preko drugih urednika, kao one djevojke iz "svijet voli pobjednike". Ja kao navijac barem se ne osjecam tako, da me kapiten u bilo kakvom smislu bojkotira ili sabotira, ne to se odnosi iskljucivo na vas. Na utakmicama reprezentacije se da takodjer vidjeti kako funkcionise kapiten i njegovi navijaci - izvanredno! Ja koji sam cesto prisutan na tribinama, znam, da ga sve relevantne grupe podrzavaju osim nekolicine grupe Papetovaca, iz razloga sto ga je kritikovao prije neki dan.aleksandar_veliki je napisao/la: Posto ces ti stati na stranu Spahica, koji ne daje izjavu niti jednom bh. novinaru, kako bi dokazao svoju velicinu, daj nam reci da li poznajes ijedan slucaj u svijetu slican ovome. I da se razumijemo, ne daje Spahic izjavu radi novinara, nego radi tebe, vas, nas.
Eto on gospodin razgovara ozbiljno samo sa stranim medijima, a daj mu reci gdje su oni bili kad je igrao za Shinnik, Torpedo te kad je bio igrac bez ugovora???DonCorleone je napisao/la:Netacno, Spaha iskljucivo ne daje intervju-e nasim novinarima, i da se preko interneta saznati dovoljno sta su razlozi takvom gestu. Nemoj uplicati navijace, nas, vas, u isti kos, jer nije isto. Imas zadnju emisiju "svijet voli pobjednike" sa onom djevojkom, dje je odgovarao na sva relevantna pitanja, izmedju ostalog kritikovao Safeta, sto naravno ovoj garnituri koja ga gleda kao sestog mesijasa apsolutno ne odgovara, i to se da ovde vrlo lako predvidjeti na sta se cilja.aleksandar_veliki je napisao/la: Posto ces ti stati na stranu Spahica, koji ne daje izjavu niti jednom bh. novinaru, kako bi dokazao svoju velicinu, daj nam reci da li poznajes ijedan slucaj u svijetu slican ovome. I da se razumijemo, ne daje Spahic izjavu radi novinara, nego radi tebe, vas, nas.
Uostalom kod nas u selekciji mnoge stvari nisu kako treba, u normalnim savezima jedan selektor koji gubi konce nad citavom ekipom i to javno, treba snositi podljedice i odgovornost, je li pisete o tako necemu, ne pisete, za mene dovoljno.
Nemoj mi reć da su mu ovi naši novinari našli klub, oni ti ga p..eeee emireeeeSabinho je napisao/la:Eto on gospodin razgovara ozbiljno samo sa stranim medijima, a daj mu reci gdje su oni bili kad je igrao za Shinnik, Torpedo te kad je bio igrac bez ugovora???DonCorleone je napisao/la:Netacno, Spaha iskljucivo ne daje intervju-e nasim novinarima, i da se preko interneta saznati dovoljno sta su razlozi takvom gestu. Nemoj uplicati navijace, nas, vas, u isti kos, jer nije isto. Imas zadnju emisiju "svijet voli pobjednike" sa onom djevojkom, dje je odgovarao na sva relevantna pitanja, izmedju ostalog kritikovao Safeta, sto naravno ovoj garnituri koja ga gleda kao sestog mesijasa apsolutno ne odgovara, i to se da ovde vrlo lako predvidjeti na sta se cilja.aleksandar_veliki je napisao/la: Posto ces ti stati na stranu Spahica, koji ne daje izjavu niti jednom bh. novinaru, kako bi dokazao svoju velicinu, daj nam reci da li poznajes ijedan slucaj u svijetu slican ovome. I da se razumijemo, ne daje Spahic izjavu radi novinara, nego radi tebe, vas, nas.
Uostalom kod nas u selekciji mnoge stvari nisu kako treba, u normalnim savezima jedan selektor koji gubi konce nad citavom ekipom i to javno, treba snositi podljedice i odgovornost, je li pisete o tako necemu, ne pisete, za mene dovoljno.