R O O N E Y!!!A_d_0 je napisao/la:Miralem PjanicNail for Real je napisao/la:Chievo VeronaA_d_0 je napisao/la:veliki igraci se poznaju u velikim utakmicama a ovaj moze golove davati samo ekipama tipa valladolida,tenerifea,gijona i slicnih.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
[/quote]
Miralem Pjanic[/quote]
R O O N E Y!!!
[/quote]
300 miliona
Miralem Pjanic[/quote]
R O O N E Y!!!
300 miliona
- FC Barcelona _Ado
- Kontakt:
hehe paLara je napisao/la:A ja gola !!! Savrseno !
Hajde da damo jos jedno 2-3 gola, pa nek' onda Medunjanin zabije
real nista bolji cak bi se usudio reci da je Valladolid bolji ali sta ces klocevi ne znaju
Visca El Barca !
Joj, de pustite ih ... mi koji trebamo znati, znamo koliko Higuain vrijedi. A za ostale nas boli briga
Kulirajte ...
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
- Nail for Real
- Kontakt:
Miralem Pjanic[/quote]A_d_0 je napisao/la:
R O O N E Y!!!
300 miliona[/quote]
Staracki dom
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
higuain kloc mrtvi da da 100 golova u sezoni kloc
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- Nail for Real
- Kontakt:
Dobro ti kad si sila igractax je napisao/la:higuain kloc mrtvi da da 100 golova u sezoni kloc
Bićemo prvaci sigurno još da se oni šupci ne sklanjaju Mesiju imali bi već 10 bodova prednosti već ih strah ga pogledat da im Platini i Laporta i španski savez ne zabrane doživotno bavljenje fudbalom

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Isto navijaci Liverpoola govore za Rooneya.LBJ MVP je napisao/la:Bićemo prvaci sigurno još da se oni šupci ne sklanjaju Mesiju imali bi već 10 bodova prednosti već ih strah ga pogledat da im Platini i Laporta i španski savez ne zabrane doživotno bavljenje fudbalom![]()
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Nail for Real
- Kontakt:
Nail for Real je napisao/la:PIPITA!!!
- moustapha
- Kontakt:
Stvarno je jadno procitati jedan ovakav komentar od navijaca Reala. Cuj svi mu se sklanjaju. Nedavno je neko na ovom forumu izjavio nesto u fazonu da nisi sto god radioaktivno doruckovo. To bi se moglo i za tebe reci.LBJ MVP je napisao/la:Bićemo prvaci sigurno još da se oni šupci ne sklanjaju Mesiju imali bi već 10 bodova prednosti već ih strah ga pogledat da im Platini i Laporta i španski savez ne zabrane doživotno bavljenje fudbalom![]()
#divovi
- jalehordas
- Kontakt:
a lyonu

I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
- Nail for Real
- Kontakt:
Bolje bih ja odigrao od Arbeloe

- Nail for Real
- Kontakt:
Arbeloa moron,krivac za primljeni gol

O pa to je Albiol dao auto gol,mislim da je to igrac sa najvise postignutih autogolova od svih aktivnih fudbalera,navijaci Valencie nek me isprave ako grijesim
Jedino mu Dragutinovic parira u tom smislu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Nail for Real
- Kontakt:
PIPITA 3 komada!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Ali je Arbeloa izgubio loptu u sesnaestercu...miky_hz je napisao/la:O pa to je Albiol dao auto gol,mislim da je to igrac sa najvise postignutih autogolova od svih aktivnih fudbalera,navijaci Valencie nek me isprave ako grijesim![]()
Ovaj Higuain podera,momak je extra napadac,danas sam negdje procitao da je Real snjim prekinuo pregovore,ako ode Real ce pozalit,da ovakvog napadaca lako puste ne bi bilo fer.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Mislim da ga sad nece pustitiharry_90 je napisao/la:Ovaj Higuain podera,momak je extra napadac,danas sam negdje procitao da je Real snjim prekinuo pregovore,ako ode Real ce pozalit,da ovakvog napadaca lako puste ne bi bilo fer.
Pa bolje da ga nepuste,samo ce izgubit nece nista dobit.Nail for Real je napisao/la:Mislim da ga sad nece pustitiharry_90 je napisao/la:Ovaj Higuain podera,momak je extra napadac,danas sam negdje procitao da je Real snjim prekinuo pregovore,ako ode Real ce pozalit,da ovakvog napadaca lako puste ne bi bilo fer.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.