Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zukanovic je napisao/la:Damir Mehidic na probi u FC Aarau
Vrati cojka ybg kada pogledas mi smo prvi poceli danas u vezi tog sponzorstva....aleksandar_veliki je napisao/la:Sariel je u pravu, svela se tema na nacionalisticka prepucavanja. Brkatasomina nije vise clan foruma, a bice sankcionisani i ostali koji nastave sa nacionalistickim svrsavanjima.
Yebao onom strmfu mater palestinsku, tako nestaTobeYarabi je napisao/la:sta je pisao somina?
Osov'o nam sve palestinsko jer aleksandar nije obrisao moje psovanje Kolinde.TobeYarabi je napisao/la:sta je pisao somina?
Ti znas,tvoj forumaleksandar_veliki je napisao/la:I niko nije bio banovan zbog toga. No, frajer umislio da moze raditi sta hoce pa poceo j.ebavati palestinske majke. To kod mame i tate. Kaznu kad odradi bujrum.solinas je napisao/la:Vrati cojka ybg kada pogledas mi smo prvi poceli danas u vezi tog sponzorstva....aleksandar_veliki je napisao/la:Sariel je u pravu, svela se tema na nacionalisticka prepucavanja. Brkatasomina nije vise clan foruma, a bice sankcionisani i ostali koji nastave sa nacionalistickim svrsavanjima.
Vrati cojka a ko nastavi trajni ban i zdravo.
Frajer zbog kolinde dobi ban, ja se za naseg bakira ne bihpocesaoTobeYarabi je napisao/la:cuj palestinsko..zar nismo vise turci?![]()
Pa kad je pišanje fakcija.Lillard je napisao/la:@aleksandar
Šta je s pišanjem po wanna be hrvatima/ustašama/fašistima etc? Baniraj sominu, dobro, ali šta drugo ne zalužuje kaznu? De bgti, i onda se ko mod pitaš zašto je tema Zrinjskog mrtva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.