Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Kakva akcija 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Trebao je Aguera izvaditi?BozePetra je napisao/la:Dakle, Pellegrini je debil, nema dileme.
Zabi kepec 
Principatus je napisao/la:-.-
Još samo da ga uglješa dadne
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Clichy

Eto jesam rekao. Koji glupan, yebo ti Klisi sve svoje...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Ljudi moji o cemu vi pricate Dzeko nije nista napravio veceras, solidan nista vise. Moze i mora puno bolje.
E neka! E ko te ebe sad Pellegrini! Umjesto ovog parmaka da izvcadi, on Džeku izvadio! Pa da je na eci-peci-pec birao koga će izvest iz odbrane i veznog, bolje bi potrefio.
#Salihović
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Dobar Dzeko veceras
samo ovaj cigan pelegrini nije dobar u glavu 
Aaaaaaaaajmo biti pozitivnimuhamedkonjic je napisao/la:Ljudi moji o cemu vi pricate Dzeko nije nista napravio veceras, solidan nista vise. Moze i mora puno bolje.
Clichy maestralan večeras
Alba fuj
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Edine, odličan nastup, samo je gol falio da krunišeš dobru igru, ali bit će i toga 
Konkurencija čini čuda, od onog bezvoljnog i letargičnog Edina do ovog u zadnje dvije tekme, dokaz da nije zaboravio igrati fudbal nego mu je samo potrebno malo motivacije, a to je upravo dobio u Bonyu.
Konkurencija čini čuda, od onog bezvoljnog i letargičnog Edina do ovog u zadnje dvije tekme, dokaz da nije zaboravio igrati fudbal nego mu je samo potrebno malo motivacije, a to je upravo dobio u Bonyu.
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 24 feb 2015, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
Nerminovic
- Kontakt:
Bravo, barem jedan objektivan post.muhamedkonjic je napisao/la:Ljudi moji o cemu vi pricate Dzeko nije nista napravio veceras, solidan nista vise. Moze i mora puno bolje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Eto sad imamo dva objektivcaNerminovic je napisao/la:Bravo, barem jedan objektivan post.muhamedkonjic je napisao/la:Ljudi moji o cemu vi pricate Dzeko nije nista napravio veceras, solidan nista vise. Moze i mora puno bolje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Hahaha ma pozitivan sam ja ali da je odlicno odigrao nije bas, nije jos u formi vidi se malo je trom treba mu utakmica da se vrati u takmicarsku formu, a Clichy katastrofa bas a ovaj Alba zjedno sa Pedrom i Busquets su mi najodvratnji igraci na svijetu fujFaraonTM je napisao/la:Aaaaaaaaajmo biti pozitivnimuhamedkonjic je napisao/la:Ljudi moji o cemu vi pricate Dzeko nije nista napravio veceras, solidan nista vise. Moze i mora puno bolje.
Alba fuj
- Goalgetter
- Kontakt:
Mene je iznenadio nekim potezima, mislio sam da nece izdrzati ovaj brzi tempo i protok lopte, ali dobro se drzao. Steta za onu promasenu priliku, ono je bio cisti zicer, nekako ga je morao pospremiti u gol.
Iznadprosjecna partija rekao bih, uz Kepeca i Silvu najbolji na terenu. Steta sto su samo njih trojica danas igrali, inace ne bi zijanili ovu tekmu.
Btw. pretcao 8.5 km za 68 minuta. Ne pamtim kad je ovoliko pretrcao.
Iznadprosjecna partija rekao bih, uz Kepeca i Silvu najbolji na terenu. Steta sto su samo njih trojica danas igrali, inace ne bi zijanili ovu tekmu.
Btw. pretcao 8.5 km za 68 minuta. Ne pamtim kad je ovoliko pretrcao.
Ma večeras niko od igrača Citya nije odigrao odlično ali da je Džeko bio jedan od boljih, jeste sigurno.muhamedkonjic je napisao/la:Hahaha ma pozitivan sam ja ali da je odlicno odigrao nije bas, nije jos u formi vidi se malo je trom treba mu utakmica da se vrati u takmicarsku formu, a Clichy katastrofa bas a ovaj Alba zjedno sa Pedrom i Busquets su mi najodvratnji igraci na svijetu fujFaraonTM je napisao/la:Aaaaaaaaajmo biti pozitivnimuhamedkonjic je napisao/la:Ljudi moji o cemu vi pricate Dzeko nije nista napravio veceras, solidan nista vise. Moze i mora puno bolje.
Alba fuj
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Bio je i Aguero dobar ali i Silva. Trojica ponajboljih a dvojica su izvedana prije kraja tekme.
EDIT:
Bony izgubio loptu i onda penal.
EDIT:
Bony izgubio loptu i onda penal.
Izvadi ih Joe večeras, njemu se mogu zahvaliti zato što imaju neke šanse pred revanš na Camp Nou
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!