FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Meni na snimku iako se dobro ne vidi izgleda kao da je bila ruka. Ali mi je zanimljivo kako nijedan igrač Sarajeva osim Bandovića nije sugerirao sudiji da je bila ruka. Ili su igrači obični plaćenici ili stvarno nije bila ruka.
mozda da se pokusa izvucSemper je napisao/la:Meni na snimku iako se dobro ne vidi izgleda kao da je bila ruka. Ali mi je zanimljivo kako nijedan igrač Sarajeva osim Bandovića nije sugerirao sudiji da je bila ruka. Ili su igrači obični plaćenici ili stvarno nije bila ruka.

a nemoj zaboraviti da je bio i onaj sudac iza gola koji je sve lijepo vidio, koji također nije signalizirao rušenje roskama kao penal..

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- champions1921
Ma da je bila ruka nebi sudija ziv ostao.. Blizu je bilo par igraca Sarajeva a i Bandovic je sugerisao tek onako refleksno... A i da je bila niste zbog toga izgubili... Fulili ste dva tri zicera a odbrana vam je bila katastrofa... Siroki vas je nadigrao sto je i Musemic priznao... Al hajde.. Valjda je vecini lakse podnijeti poraz ukoliko se krivica prebaci na nekog drugog...
BUDI ŽELJO !!!
Nista novi poraz, okrenut se sad Travniku....
Evropa nas ceka aBd, titula je izgubljena po meni bar ja tako mislim...

Evropa nas ceka aBd, titula je izgubljena po meni bar ja tako mislim...

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Kako stvari stoje mi ni travnicane necemo dobiti
http://www.klix.ba/sport/nogomet/utakmi ... /130422080" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.klix.ba/sport/nogomet/utakmi ... /130422080" onclick="window.open(this.href);return false;

Kako to sad odjednom, e jesmo pehovi dragi boze.... 

.....In David we trust.....
DevilS je napisao/la:Kako to sad odjednom, e jesmo pehovi dragi boze....

[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
stvarno mi nemamo nikakvu igru,pa ni u prvoj polusezoni nismo nista igrali ali smo imali saida koji je mogao sam rijesiti utakmicu i belog koji je zabio par komada iz prekida.sad ovo nista ,ovi sto trebaju biti najbolji oni najlosi torlak i dupovac.dzakmic,hadzic najlosi.puno bolje je izgledala zadnja linija sa tatomirovic-tadejevic .mi navijaci Sarajeva moramo se pomiriti da nece bit jos dugo titule ako se ovako nastavi raditi ,mislim na stalne promjene trenera i igraca.zato mislim da ne treba mjenjati ni upravu ni trenera ni igrace,treba nam par pojacanja na ovo ekipu .
Jao cijena karata,smijurija.Nece biti 300 dusa na stadionu.
Sami su rastjerali navijace.
1946
Kolko su to ulaznice ??Head je napisao/la:Jao cijena karata,smijurija.Nece biti 300 dusa na stadionu.
U srijedu će biti jako tesko skrpiti tim povredama.Naša 2 najbolja igrača trenutno Suljić i Hadžić neće moći igrati .Jednostavno mora se pružiti Radovcu priliku u ovoj utakmici .Jedino pozitivno je to što nam se Haurdić vraća . Samo mi nije jasno ko će igrati napadača ako ne mogne ni Melunović ? Jednostavno ovo se mora dobiti jer je došlo da nam je 2 mjesto upitno . Što više bodova do kraja uzeti kao što je Musemić rekao. Iako nisu zaslužili , trebamo im dati podršku pa da im se vrati bar malo samopouzdanje . Pozdrav 

U ovom izvještaju na klixu nema ništa detaljnije o povredi Radovca, vjerovatno je neka blaža..
tako da bih ja ostavio i Džakmića da se malo ohladi a ubacio i Handžića i Radovca od prve minute...
Znam da će neki negodovati ali ako već izlazimo u evropu možda je i bolje ići sa trećeg ili eventualno četvrtog mjesta..

Znam da će neki negodovati ali ako već izlazimo u evropu možda je i bolje ići sa trećeg ili eventualno četvrtog mjesta..
Vise pretkola, vise parahilmo je napisao/la:U ovom izvještaju na klixu nema ništa detaljnije o povredi Radovca, vjerovatno je neka blaža..tako da bih ja ostavio i Džakmića da se malo ohladi a ubacio i Handžića i Radovca od prve minute...

FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Napadac-IVAN MATOSEVIC koliko znam clan je naseg kluba .. A zasto nije upisao ni minut za nas tim,e to vjerojatno zna uprava jer su zestoko zapeli oko registracije,tacnije papira !!!!Suarez46 je napisao/la:U srijedu će biti jako tesko skrpiti tim povredama.Naša 2 najbolja igrača trenutno Suljić i Hadžić neće moći igrati .Jednostavno mora se pružiti Radovcu priliku u ovoj utakmici .Jedino pozitivno je to što nam se Haurdić vraća . Samo mi nije jasno ko će igrati napadača ako ne mogne ni Melunović ? Jednostavno ovo se mora dobiti jer je došlo da nam je 2 mjesto upitno . Što više bodova do kraja uzeti kao što je Musemić rekao. Iako nisu zaslužili , trebamo im dati podršku pa da im se vrati bar malo samopouzdanje . Pozdrav
vise troškovaafa97 je napisao/la:Vise pretkola, vise parahilmo je napisao/la:U ovom izvještaju na klixu nema ništa detaljnije o povredi Radovca, vjerovatno je neka blaža..tako da bih ja ostavio i Džakmića da se malo ohladi a ubacio i Handžića i Radovca od prve minute...

Ali opet ne mogu ti troskovi izaci preko 100 hiljada € koliko se dobije za prolaz pretkolabob je napisao/la:vise troškovaafa97 je napisao/la:Vise pretkola, vise parahilmo je napisao/la:U ovom izvještaju na klixu nema ništa detaljnije o povredi Radovca, vjerovatno je neka blaža..tako da bih ja ostavio i Džakmića da se malo ohladi a ubacio i Handžića i Radovca od prve minute...
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
cuj negodovat, pa kume da se razumijemo,mali Radovac je bolji od pola onih amaterahilmo je napisao/la:U ovom izvještaju na klixu nema ništa detaljnije o povredi Radovca, vjerovatno je neka blaža..tako da bih ja ostavio i Džakmića da se malo ohladi a ubacio i Handžića i Radovca od prve minute...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
I Handzic je povrijedjen jos od onih nastupa za U-19 repku!!!
Husrefe stavi djecu nek igraju.. nemamo sta izgubit...

ustipak je napisao/la:Husrefe stavi djecu nek igraju.. nemamo sta izgubit...
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, keli, nedimmmm1337, Proximic, senad82, Vutra, WeekendOffender i 25 gostiju.