Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

LenBias
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LenBias » 30 apr 2014, 10:15

hocemo ali u dosta ravnopravnijem omjeru, tako mi se bar cini :D na kraju krajeva nebitno ko prodje, uz ovu igru kakva je bila protiv bayerna se nemamo koja plasiti i nadati se ovom ili onom, kao neminovnost izgleda uzimanje decime ove sezone :thumbup:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 30 apr 2014, 10:16

suhi je napisao/la:A i protiv patetika cemo isto imati posjed,dok je patetiko opasniji od chelseau u toj tranziciji napred i ima bolje napadace,chelsea je jos zelen,drzi ih samo Mou s taktikom,al mislim opet da nemaju sanse s odbrnaom protiv nas,a i vezni red im nije nista posebno.
e jbg :mrgreen:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 30 apr 2014, 10:21

nedim93 je napisao/la:
suhi je napisao/la:A i protiv patetika cemo isto imati posjed,dok je patetiko opasniji od chelseau u toj tranziciji napred i ima bolje napadace,chelsea je jos zelen,drzi ih samo Mou s taktikom,al mislim opet da nemaju sanse s odbrnaom protiv nas,a i vezni red im nije nista posebno.
Sta je pi*ko :D MA hocu reci da mislim da ne mogu zadrzati BBC perfektno 90min ,ni s 2 autobusa,ipak je tu prevelika individualna kvaliteta + di maria.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 30 apr 2014, 10:26

suhi je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:
Sta je pi*ko :D MA hocu reci da mislim da ne mogu zadrzati BBC perfektno 90min ,ni s 2 autobusa,ipak je tu prevelika individualna kvaliteta + di maria.
Murinjo protiv Reala (ako bude) ne mogu ni zamislit kako će naložit igrače :urnebes: , a što se tiča autobusa vjeruj da može :D
Iako je navijam za Madridsko finale i Atleti sa duplom krunom :kralj:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 30 apr 2014, 10:42

Cestitam na prolazu i sramocenju Bayerna.
Carlo je ziheraski iskoristio poklon Guardiole i igrao onako kako treba,sto je na kraju ispalo i vise nego dovoljno.
Krenuti onako agresivno,a zaostajes samo 1 gol je vise nego glupo.
Dvomec koji ide na dusu samo Guardioli.

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 30 apr 2014, 10:44

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 19 dec 2015, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 30 apr 2014, 11:06

Ne vjerujem jos kako je Saurman podnosio onu dominaciju Modrica od sinoc :rol:
Marksizam u skole!

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 30 apr 2014, 11:16

Ivan Modric i CRJ (na sb-u)
slika
Sretno zmajevi!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 30 apr 2014, 11:31

ek0 je napisao/la:Ne moze Mourinho ni blizu naloziti igrace Chelsea koliko ce igraci Reala (10 od 11) sami po sebi biti nalozeni da Mourinhu "oderu guzove". Zbog toga prizeljkujem finale protiv Chelsea mada mislim da bi se vrlo lako moglo desiti da Atletico veceras prodje. Bolja su ekipa od Chelsea, jedan gol veceras ce biti dovoljan za prolaz.
Samo naivan covjek moze otpisati Mourinha u LP. Pogotovo u jednoj utakmici. Sve da vodi Buducnost iz Banovica.
...Život za Široki...

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 30 apr 2014, 11:36

Samo bih da pozdravim prijatelja @barca_87 koji nekoć spomenu da je real najslabija ekipa u polufinalu. :clap: :tokralju:
naprijed rejal

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 30 apr 2014, 11:56

suhi je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:
Zaustavljao je Mourinho i bolje od njih. Necu da ureknem Chelsea pricom o finalu ali na Chelsijevu odbranu Real ne bi imao sta traziti, neka boga mole da ih Atletico izbaci veceras.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 30 apr 2014, 12:02

BigBigBang je napisao/la:Zaustavljao je Mourinho i bolje od njih. Necu da ureknem Chelsea pricom o finalu ali na Chelsijevu odbranu Real ne bi imao sta traziti, neka boga mole da ih Atletico izbaci veceras.
Jednako jaka argumentacija: na Madridov napad i Madridovu obranu, Chelsea nema sta traziti.
Marksizam u skole!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 30 apr 2014, 12:08

ODbrana Reala je suplja ove sezone i itekako ranjiva, Anceloti je fino iskoristio ulogu autsajdera a Guardiola mu taktikom omogucio da ostavri i vise nego sto ej planirao ali u finalu Real ce biti favorit i nametace im se da moraju napadati ako na drugoj strani bude Mourinho ja vidim samo jedan scenarij...

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 30 apr 2014, 12:10

BigBigBang je napisao/la:ODbrana Reala je suplja ove sezone i itekako ranjiva, Anceloti je fino iskoristio ulogu autsajdera a Guardiola mu taktikom omogucio da ostavri i vise nego sto ej planirao ali u finalu Real ce biti favorit i nametace im se da moraju napadati ako na drugoj strani bude Mourinho ja vidim samo jedan scenarij...
Ovoga se i ja pribojavam. Jer znamo i sami da Real ne voli da diktira tempo utakmice, a Murinjo će upravo tako da igra.
naprijed rejal

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 30 apr 2014, 12:14

Iako je rano jos ne treba otpisati Atletico (za koji mislim da bi ih Real rutinski otresao u finalu) ali ako bi to bio Chelsea njhi je mozda i pametnije ne napasti ali opet to je nemoguce MOurinho tako postavi utakmicu i lako se upada u njegovu masinu pa Liverpool uopste nije morao da pobjedi mogli su se dodavati 90 minuta i sad bi slavili titulu ali opet napali su i ispusili protiv haman b tima Chelsea.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 apr 2014, 12:16

slika

:clap:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 30 apr 2014, 12:17

Neka kladionicarska muda :D
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 30 apr 2014, 12:23

BigBigBang je napisao/la:ODbrana Reala je suplja ove sezone i itekako ranjiva, Anceloti je fino iskoristio ulogu autsajdera a Guardiola mu taktikom omogucio da ostavri i vise nego sto ej planirao ali u finalu Real ce biti favorit i nametace im se da moraju napadati ako na drugoj strani bude Mourinho ja vidim samo jedan scenarij...
Ranjiva, neg' sta nego je ranjiva, a onda pogledamo napad koji je zabio samo u nokaut fazi seadmnaest golova. U Ligi 98, Kup i grupnu fazu da ne pominjemo.
Da, tako jednostavno cemo zanemariti faktor Ronalda i Balea koji jednim potezom rjesavaju utakmice, a dobro znamo da je Mourinho uvijek imao problema sa igracima koji su spremni napraviti ono sto je napravio Lewandowski, Ronaldinho, Messi i jos mnostvo drugih. Bez obzira na sve, ne postoji obrana koja se moze obraniti protiv ovog napada Madrida, stajao tu Mourinho sa svojim bunkerom ili celavi Narkoman, nemoguce je da od Madrida ne primis barem jedan gol, ovog Madrida (ono u devetom-desetom mjesecu nije bila ni blizu zahuktala i uigrana masina kao ovaj Madrid sada).
Dalje, i Carlo ce u slucaju finala sa Chelseaom biti reakcionar, ta nije ni on lud. Nece on ponoviti Brendanovu gresku i bezglavce i nerezonski napadati. Reci tek tako "Madrid nema sanse protiv Chelsea" je u krajnjoj granici fundamentalna izjava. I ja isto ne bih volio Chelsea u finalu jer svi dobro znamo ko je i sta je Mourinho, niti cu biti uvjeren u pobjedu ako se oni plasiraju, ali necu sigurno ostaviti jedan od dva tima fakticki bez sansi u finalu gdje su uvijek sanse otprilike podjednake. Uostalom, Chelsea uopce nije prosao.
Marksizam u skole!

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 30 apr 2014, 12:37

"No, stvarnost je ipak nešto drugo, momčad koja se ne brani dobro jednostavno nema mnogo izgleda da dođe do pobjede", poručio je portugalski nogometni stručnjak, uz obrazloženje: "Ukoliko je protivnik vrlo brz i treba prostora iz leđa obrane, a ti mu to dopustiš, onda si glup." Mou

Kvota da se ovo odnosilo na PEPa 1.05 xD

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 30 apr 2014, 12:38

suhi je napisao/la:"No, stvarnost je ipak nešto drugo, momčad koja se ne brani dobro jednostavno nema mnogo izgleda da dođe do pobjede", poručio je portugalski nogometni stručnjak, uz obrazloženje: "Ukoliko je protivnik vrlo brz i treba prostora iz leđa obrane, a ti mu to dopustiš, onda si glup." Mou

Kvota da se ovo odnosilo na PEPa 1.05 xD
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :clap: :clap: :clap:
naprijed rejal

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []