Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Al' Bony grize
Haman ko Suarez 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Dzeko jedan od najboljih veceras. Pellegrini je stvarno slijep covjek, jasno se vidilo da nema problem sa napadacima nego sa bekovima i krilima gdje su ih ljudi rasuli. Cim je dobio Chichy onaj zuti sam rekao eto Kolarova, al' eto usao je Bony koji nista nije pokazao, a onaj degen je svoju ocajnu igru samo jos pojacao.

Jedan grad, jedna ljubav!
Dobro je Dzeko odigrao,jedno vrijeme jedina opasnost po gol Barse..
Mrlja jedino ona promasena sansa,steta jbg..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 24 feb 2015, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
ta sansa im je oko 1%FaraonTM je napisao/la:Izvadi ih Joe večeras, njemu se mogu zahvaliti zato što imaju neke šanse pred revanš na Camp Nou
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Na Bluemoonu totalno razočarani Bonyem, evo jedan od komentara:
Bony looked like a man who never played before
#Salihović
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nisam vidio penal, otišao u WC, nisam cijelu utkamicu otišao i odem u 91. min i tad bude penal. 
Džeko odličan, na spram ostalih. Mislim da je izmjena bila zbog toga što Džeko više nije imao snage, tek mu je ovo druga utakmica nakon ozljede, ozbiljna tekma. Uz ovakvu igru za prvih XI ne treba da se brine. Ali šteta za onaj pšut glavom, da je gađao bilo koju stranu bio bi gol......
Džeko odličan, na spram ostalih. Mislim da je izmjena bila zbog toga što Džeko više nije imao snage, tek mu je ovo druga utakmica nakon ozljede, ozbiljna tekma. Uz ovakvu igru za prvih XI ne treba da se brine. Ali šteta za onaj pšut glavom, da je gađao bilo koju stranu bio bi gol......
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma dobro ako zabiju jedan gol tamo može svašta biti. Ukoliko izvede ovakvu postavu Kolarov umjesto bolida Clichya, Milner na krilo i Yaya na svoju poziciju mogu se ganjati pa šta im Bog dadne...STEVIE je napisao/la:ta sansa im je oko 1%FaraonTM je napisao/la:Izvadi ih Joe večeras, njemu se mogu zahvaliti zato što imaju neke šanse pred revanš na Camp Noujos se onaj hajvan raduje nakon penala kao da je osvojio SP..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- elninho_resTO
- Kontakt:
+1Virtu4l je napisao/la:Eto sad imamo dva objektivcaNerminovic je napisao/la:Bravo, barem jedan objektivan post.muhamedkonjic je napisao/la:Ljudi moji o cemu vi pricate Dzeko nije nista napravio veceras, solidan nista vise. Moze i mora puno bolje.
glavom sa pet metara u ruke Ter Stegenu je pogazilo sve.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Bony je smetao svojim igracima.
Covjek je tek dosao..
Covjek je tek dosao..
- DonCorleone
- Kontakt:
Tako oni svako malo pisu, veoma razmazeni navijaci.BozePetra je napisao/la:Na Bluemoonu totalno razočarani Bonyem, evo jedan od komentara:
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ma kakav Bony, treba da se desi čudo pa da on ugrozi Džeku. Bliži je Džeko Agueru, nego Bony Džeki.BozePetra je napisao/la:Na Bluemoonu totalno razočarani Bonyem, evo jedan od komentara:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
a evo i jedan o Džeki s Bluemoona
dzeko absolutely played well., really got stuck in, tracked back loads, played plenty of balls out to the wings and won absolutely loads in the air from Joe's big lumps up top. He should have scored granted but he played well tonight.
dzeko absolutely played well., really got stuck in, tracked back loads, played plenty of balls out to the wings and won absolutely loads in the air from Joe's big lumps up top. He should have scored granted but he played well tonight.
#Salihović
- DragonGirl
- Kontakt:
Edinova prilično dobra partija večeras, imao je dobrih poteza, bio je veoma agilan, rastrčan i vidi se da je motivisan, šteta zaista zbog one prilike, sve do njegovog izlaska Aguero se skoro nije ni vidio, ali eto, gol je ono što se pamti na kraju. Bony i večeras ništa specijalno, da li je bio loša investicija ili mu treba vremena, vidjećemo. Uglavnom, mislim da je trenutno Edin miljama ispred njega i da se za mjesto ne treba bojati. Vezni red i odbrana Citya je u više navrata pošteno izigrana večeras, djelovali su kao neki amaterski klub, pogotovo u prvom poluvremenu, tako da mislim da nemaju mnogo šansi u revanšu, ali opet, nikad se ne zna, lopta je okrugla. Kompany me iznenadio, prilično loša i nesigurna partija večeras, mislim da je i Kolarov trebao dobiti šansu, ali eto, nisam ja Pellegrini da odlučujem.
U svakom slučaju, ono što me najviše raduje je Edinovo vraćanje u formu, takvog ga želimo i takvog ga trebamo. 
ima guzove ko Sandra Afrika šta je ono onakoBozePetra je napisao/la:Na Bluemoonu totalno razočarani Bonyem, evo jedan od komentara:
DRUG NEBI TI PUNCA
Nije imao snage više Džeko prije nego štp će izaći bio je korner i on je bukvalno odmarao se na koljenima..Inače do tada dobra partija sobzirom kakvih je imao dok je bio u takmicarskoj sezoni,sada je tek poslje ozljede..
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Vise je Jovetic od Bonya zasluzio da igra u ovom dvomecu, Dzeko sasvim korektan veceras
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Smiješno kako ova ekipa ni nakon 4 godine u LP nije u stanju napraviti ozbiljniji iskorak, uprkos razbacivanju petrodolarima. Mislim istresti 25 miliona funti za ovog slučajnog prolaznika Bonya, koji se neće zadržati duže od Negreda ako i toliko, dok ti u odbrani puše na sve strane... Stvarno nema smisla.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
Nije sramota izgubiti od Barcelone koja ima i skuplji i bolji tim. (i mnogo uigraniji i iskusniji)Hombre je napisao/la:Smiješno kako ova ekipa ni nakon 4 godine u LP nije u stanju napraviti ozbiljniji iskorak, uprkos razbacivanju petrodolarima. Mislim istresti 25 miliona funti za ovog slučajnog prolaznika Bonya, koji se neće zadržati duže od Negreda ako i toliko, dok ti u odbrani puše na sve strane... Stvarno nema smisla.
I don't have a problem with 4-4-2 really. But Fernando and Milner in the middle to start? Really??? Clichy starting and Kolarov not even on the bench.
And then no changes after 45 minutes at 2-0 and being thrashed?
And then takes Nasri off to bring Fernandino - who should have started? Our magic midfield 3 of Yaya/Nasri/Silva is already missing Yaya, so we voluntarily take Nasri off, just to make sure Silva has no chance.
Dzeko looks lively, so we take him off. And then we take Silva off to complete the master plan.
Utter genius.
#Salihović