Keep the faith you Maniacs!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Vidim da je Travnik pod istragom UEFA-e zbog namještanja rezulatata i ukoliko se to dokaže kao istina bit će izbačen iz PLBiH. Ukoliko kojim slučajem im se oduzmu svi bodovi iz ove sezone tj proglašeni nevažećim, vrlo je vjerovatno da Željo ukoliko sutra pobijedi Borca uzme šampionsku titulu, jer je Borac protiv Travnika osvojio 6 bodova ove sezone, a Željo 3...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Haha, ne znam koliko je to moguće, ali zvuči fantastično. Kao što reče, ne treba gubiti naduBianconeri1988 je napisao/la:Vidim da je Travnik pod istragom UEFA-e zbog namještanja rezulatata i ukoliko se to dokaže kao istina bit će izbačen iz PLBiH. Ukoliko kojim slučajem im se oduzmu svi bodovi iz ove sezone tj proglašeni nevažećim, vrlo je vjerovatno da Željo ukoliko sutra pobijedi Borca uzme šampionsku titulu, jer je Borac protiv Travnika osvojio 6 bodova ove sezone, a Željo 3...
zeljocity je napisao/la:nick je napisao/la:nedavno je bila frka arsenal uzeo barsi mladog igraca... fazon je sto nema zakonskih mehanizama da se to sprijeci... znaci ralnost je ovakva mi nemamo milion da damo njemu ( ukljucujuci opciju da nece uspjet) a liverpool, bajern, itd klubovi imaju...santos je napisao/la:Shvatam da ne moze da se zadrzi ali podrzavanje ovakvog poteza ovog mladog fudbalera od strane navijaca i uprave je odraz malog kluba iako sam simpatizer Zeljeznicara,negov ostanak i slicnih talenata bi u buducnosti donio razliku u odnosu na ostale klubove PL i priblizio ih vecim klubovima regiona koji zive od proizvodnje omladinskog pogona
Ma sve se moze kad se hoce. Napravis brate dvije ekipe jedna A jedna B i ozbiljno radit i sa jednom i sa drugom. Ekipa A nek bude takmicarska na drzavnom nivou a ova B nek se takmici tu po kantonu, carsiji ili sl. Uradis tako da svi u A ekipi imaju neku vrstu ugovora pa bio on 50 ili 1500KM (malo lupam) nije bitno i znaci ako hoce da igra za kadetsku A ekipu mora potpisat ako nece hajde sine u B ekipu ili cak mozda biti i drzak i izbacit ga iz ekipe i tacka (ovo zadnje spomenuto mi nije nesto sto bi preporucio i nisam siguran da je zakonski moguce). Sve sto treba je malo odlucnosti i naravno mora se rizikovat jer ako si danas talenat ne znaci da ces biti i sutra.. Sto se ugovora tice nudit odmah na 3-7god kao sto radi npr. Dinamo Zgr...
drug to kosta, pola ekipa u nasoj ligi nema za struje i neplaca igrace itd itd, ni jedna nema generalnog sponzora, tako da je to u domenu naucne fantastike... jbg
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
moje mišljenje da je bolje da je otišao u neki manji klub gdje bi za dvije godine mogao igrati za prvi tim na primjer u belgiju ili holandiju jer za mjesto u liverpulu puca još 100 000 igračazeljocity je napisao/la:nidi je napisao/la:nisu mi jasna ova pravila uefe,što će ti omladinska škola ako ti neki klub može uzeti kadeta ili juniora kad hoće.Mislim da bi mu bolje bilo da je odigrao par sezona za prvi tim želje nego da ide u liverpul ,tako veliki klubovi svake sezone dovedu desetak talenata iz afrike i slabo razvijenih država tako da se vrlo teško nametnuti.Prvo jezik ne poznaje ,novi ljudi,nova kultura.Postoji stara poslovica bolje biti prvi u selu nego drugi u gradu. Veliki klubovi izuzev arsenala i barcelone svake treće sezone ubace jednog juniora u prvi tim pogotovo ako se radi o napadaću.Neka mu je sretno samo mi je žao što neće odigrati bar dvije sezone za prvi tim i što je željo mogao dobro zaraditi ali izgleda da mu se babi šupak otvorio **** je taj zapad vrlo brzo možeš biti donji.
Care moj molim te mani se ovih ne ozbiljnih komentara jer i ja bih prvi a ti odmah drugi uradili isto da je nase dijete u pitanju.. Znas onu od Pusenja "skrta zemlja nikoga ne hrani da prezivis moras radit vani". Nas Zeljo treba da bud emalo drzak znaci kad ponudis ugovor nekome bio on 16 ili 26god. znaci da ti osobu vidis kao profesionalca e sad ako osoba odbije potpis ugovora zahvalit se na saradnji i okrenut se drugim nadama.. Kao sto sam u prosloj poruci rekao ne znam da li je zakonski moguce nekome ko je ispod 18god. zabraniti da trenira sa ekipom?? Mislim da nebi trebalo da bude problem jer jednostavno onda bi sve omladinske skole u Sarajevu, BL, Zenici itd... imali minimum duplo vise ucesnika, ali opet nisam siguran kako to danas ide????????????
Nemogu se rezultati proglasiti nevazecim nikako,ako su odigrali vise od 50% utakmica a jesu da su odigrali 15 i izbacili ih onda bi moglo proci to pravilo oduzimanja bodova i brisanje njihovih tekmi,kad bi oni na kraju sezone oduzimali bodove,citavo prvenstvo bi bilo neregularnoBianconeri1988 je napisao/la:Vidim da je Travnik pod istragom UEFA-e zbog namještanja rezulatata i ukoliko se to dokaže kao istina bit će izbačen iz PLBiH. Ukoliko kojim slučajem im se oduzmu svi bodovi iz ove sezone tj proglašeni nevažećim, vrlo je vjerovatno da Željo ukoliko sutra pobijedi Borca uzme šampionsku titulu, jer je Borac protiv Travnika osvojio 6 bodova ove sezone, a Željo 3...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Odigrao je i Juve čitavu sezonu pa su mu na kraju oduzeti svi bodovi zbog namještanja tj završio je sezonu sa 0 bodova i tako izbačen u Serie B...Iako je to naravno sve bila odmazda...tako da ja mislim da se mogu oduzeti bodovi zbog namještanja utakmica...miky_hz je napisao/la:Nemogu se rezultati proglasiti nevazecim nikako,ako su odigrali vise od 50% utakmica a jesu da su odigrali 15 i izbacili ih onda bi moglo proci to pravilo oduzimanja bodova i brisanje njihovih tekmi,kad bi oni na kraju sezone oduzimali bodove,citavo prvenstvo bi bilo neregularnoBianconeri1988 je napisao/la:Vidim da je Travnik pod istragom UEFA-e zbog namještanja rezulatata i ukoliko se to dokaže kao istina bit će izbačen iz PLBiH. Ukoliko kojim slučajem im se oduzmu svi bodovi iz ove sezone tj proglašeni nevažećim, vrlo je vjerovatno da Željo ukoliko sutra pobijedi Borca uzme šampionsku titulu, jer je Borac protiv Travnika osvojio 6 bodova ove sezone, a Željo 3...
Ne kvari nam čejf
Ž '21!
Treba napraviti statut i pravilnik kakav ima Dinamo ZG,pa ovom malom Haliloviću (ima samo 15 god) nedaju da ide u Real i traže da potpiše sa Dinamom na 7 godina pa da ga oni prodaju.U slučaju da ode nema pravo da se registruje, a niti da trenira sa bilo kojim klubom 2 ili 3 godine neznam tačno .Čak mu je Mamić suspendovao oca koji radi kao trener u dinamu u mlađim kategorijama i dao im vremenski rok do kada se moraju izjasniti.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Nemogu se ponistiti rezultati, mogu se samo njima oduzeti bodovi tj. izbaciti ih u prvu ligu, a i treba ih izbacit jer svake godine imaju bar 10 nastimanih utakmica, i njih i leotar, dvije najgore ekipe u ligi sto se tice stela
Sada ide ona standardna ,željo je moj klub tu sam proveo divne godine ali odlučio sam da idem,kad tad ču se vratiti da se odužim najboljim navijačima bla ,bla u prevodu vratiti ču se ako mi sve propadne.I onda mi nešto trunimo treba dati šansu našoj djeci sve je to isto.Nema više igrača što vole klub sve je to interes,uzmite primjer Đžeke od kojeg smo zaradili zato što nam to zakonom pripada pa Štilića,bešlije,murata,dialibe,jahića,baljića jeli i jedan rekao evo 1000 eura napravite transparent ili klubu poslao bar 5 lopti,samo šehi skidam kapu koji je imao pravo težak život pa je kao A reprezentativac produžio ugovor da klub nešto zaradi.Svaka čast majstore.babilonTM je napisao/la:Treba napraviti statut i pravilnik kakav ima Dinamo ZG,pa ovom malom Haliloviću (ima samo 15 god) nedaju da ide u Real i traže da potpiše sa Dinamom na 7 godina pa da ga oni prodaju.U slučaju da ode nema pravo da se registruje, a niti da trenira sa bilo kojim klubom 2 ili 3 godine neznam tačno .Čak mu je Mamić suspendovao oca koji radi kao trener u dinamu u mlađim kategorijama i dao im vremenski rok do kada se moraju izjasniti.
Pa fakat da treba tako, to sam i ja rekao (malo drugim rijecima) na prosloj stranici mani me se vise iskoristavanja imena kluba.. Sad da me nebi pogresno shvatili nije mali kriv nista i ne blatim ga samo kazem krivi smo mi STO NE ZNAMO DA SE ZASTITIMO!!!babilonTM je napisao/la:Treba napraviti statut i pravilnik kakav ima Dinamo ZG,pa ovom malom Haliloviću (ima samo 15 god) nedaju da ide u Real i traže da potpiše sa Dinamom na 7 godina pa da ga oni prodaju.U slučaju da ode nema pravo da se registruje, a niti da trenira sa bilo kojim klubom 2 ili 3 godine neznam tačno .Čak mu je Mamić suspendovao oca koji radi kao trener u dinamu u mlađim kategorijama i dao im vremenski rok do kada se moraju izjasniti.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- zlaya_tm87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Procitajte video description na youtube-u ovoga clipa. hebo sve koreografije i bakljade koje smo pravili ovo ce nam napraviti vecu promociju
Procitajte video description na youtube-u ovoga clipa. hebo sve koreografije i bakljade koje smo pravili ovo ce nam napraviti vecu promociju
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
nidi je napisao/la:Sada ide ona standardna ,željo je moj klub tu sam proveo divne godine ali odlučio sam da idem,kad tad ču se vratiti da se odužim najboljim navijačima bla ,bla u prevodu vratiti ču se ako mi sve propadne.I onda mi nešto trunimo treba dati šansu našoj djeci sve je to isto.Nema više igrača što vole klub sve je to interes,uzmite primjer Đžeke od kojeg smo zaradili zato što nam to zakonom pripada pa Štilića,bešlije,murata,dialibe,jahića,baljića jeli i jedan rekao evo 1000 eura napravite transparent ili klubu poslao bar 5 lopti,samo šehi skidam kapu koji je imao pravo težak život pa je kao A reprezentativac produžio ugovor da klub nešto zaradi.Svaka čast majstore.babilonTM je napisao/la:Treba napraviti statut i pravilnik kakav ima Dinamo ZG,pa ovom malom Haliloviću (ima samo 15 god) nedaju da ide u Real i traže da potpiše sa Dinamom na 7 godina pa da ga oni prodaju.U slučaju da ode nema pravo da se registruje, a niti da trenira sa bilo kojim klubom 2 ili 3 godine neznam tačno .Čak mu je Mamić suspendovao oca koji radi kao trener u dinamu u mlađim kategorijama i dao im vremenski rok do kada se moraju izjasniti.
Daj ljudi ohladite malo.Pa sta mislite da je Zeljeznicar u njega ulozio neke pare.Pa to djete trenira vec 10-tak godina svaki mjesec plati 30-40 KM clanarine i plus sto mu roditelji kupuju kopacke trenerke,dresove.A misli li neko da klub placa njihove turnire to jeste odlazak na raznorazne turnire i pripreme.Svaki odlazak iz grada roditelje kosta debelo.Da nespominjem vrijeme koje ti roditelji izgube na dovodjenje i odvodjenje djeteta na trening.Sve su to silni troskovi za vecinu nas.I onda kad treba blizu prvoga tima treba istresti lovu da udje u prvi tim.Zato ja razumijem i roditelje kad zele da im djete ode sto prije odavde.Nazalost to je stvarnost.Daj Boze da dodje vrijeme da klub obezbjedi toj djeci besplatnu opremu i putne troskove za gostovanja pa onda da toj djeci ponudi ugovor u 14-15 godini na period od 7-8 godina.Tek tad bi to licilo na nesto.Ovako tesko ce imalo talentovano djete zaigrati za nas prvi tim.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Jel' prenose Želju sutra???
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
ma daj ba pustite se suplje sa je trebo ostat ovdje i igrat za zelju...eo haj sad posetno nesto..SVI VI VOLITE BIH? volite naravno..ko od vas ne bi otiso da radi vani za platu od 2500 eura da mu ponude
al to se cak i ne moze mjerit sa fudbalom jer da se razumijemo on ovdje smao moze propast svaka cast momku trebamo bit sretni sto ode lik u liverpool ja kad sam cuo da nas igrac ide osjeco sam se ko da je neko moj iz por, otiso
uostalom ne zivi se od ljubavi prema klubu vec od para;) a ljubav nece nestat ,a pare Bgm nije lako napravit ....
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
irridu je napisao/la:ma daj ba pustite se suplje sa je trebo ostat ovdje i igrat za zelju...eo haj sad posetno nesto..SVI VI VOLITE BIH? volite naravno..ko od vas ne bi otiso da radi vani za platu od 2500 eura da mu ponudeal to se cak i ne moze mjerit sa fudbalom jer da se razumijemo on ovdje smao moze propast svaka cast momku trebamo bit sretni sto ode lik u liverpool ja kad sam cuo da nas igrac ide osjeco sam se ko da je neko moj iz por, otiso
uostalom ne zivi se od ljubavi prema klubu vec od para;) a ljubav nece nestat ,a pare Bgm nije lako napravit ....
ma svi su jaki na rijecima , pola ovih sto sere sto je otisao bi isto uradili , kad vidi dobru cifru dobru priliku sto da ne realno od ljubavi se ne zivi , lako je vani igracima , lupam dijete liverpola talentovan dodje mu ponuda da predje u celzi on nece sto jer i maticni klub moze da mu prvo osigura egzistenciju te da pomogne da napreduje ... meni bi tesko palo da smo recimo u situaciji ko barsa
Kakav smo mi zavidan narod... Momak dobije sansu da igra u najvecem klubu u engleskoj pored man utd-a i mi nesto odma seremo..Mali Ara je dijete iz moje mahale i ako ga iko zna onda smo mi koji garantujemo da je momak skroman samo tako...To sto roditelji vole svoje dijete i sto ulazu u njega to nije nikakva pohlepa za novcem il sta vec, rano je pricati o novcima nekim sad.. Pustite momka da igra i trenira... Sta imate od dabogda umro dabogda slomio nogu il ostalo...jer to zasluzilo dijete ZELJE , nije on kriv sto su LAZAR, BALJIC, NIKOLIC i ostali dosli sa strane i sklonili njega u drugi plan...Ako nece zeljo ima ko hoce...Treba da budemo ponosni sto je za njega zainteresovan takav klub... Svi mi volimo zelju i on sam zivi za zelju.. Pa momak nije propustio zadnje 4 godine treninga i nadju se neki da mole boga da nogu slomi...STRASNO... ARA SRETNO RAJA JE UZ TEBE ZNAS VEC KOJA ..... VOLIM TE ZELJO
P.S. cuo sam da ovo za travnik nije bezveze prica da bi mogli ispast i onda bodove da oduzmu borcu 6 a nama 3 i onda sutra nam pobjeda treba
VAMOS ZELJO
P.S. cuo sam da ovo za travnik nije bezveze prica da bi mogli ispast i onda bodove da oduzmu borcu 6 a nama 3 i onda sutra nam pobjeda treba
bob je napisao/la:irridu je napisao/la:ma daj ba pustite se suplje sa je trebo ostat ovdje i igrat za zelju...eo haj sad posetno nesto..SVI VI VOLITE BIH? volite naravno..ko od vas ne bi otiso da radi vani za platu od 2500 eura da mu ponudeal to se cak i ne moze mjerit sa fudbalom jer da se razumijemo on ovdje smao moze propast svaka cast momku trebamo bit sretni sto ode lik u liverpool ja kad sam cuo da nas igrac ide osjeco sam se ko da je neko moj iz por, otiso
ma svi su jaki na rijecima , pola ovih sto sere sto je otisao bi isto uradili , kad vidi dobru cifru dobru priliku sto da ne realno od ljubavi se ne zivi , lako je vani igracima , lupam dijete liverpola talentovan dodje mu ponuda da predje u celzi on nece sto jer i maticni klub moze da mu prvo osigura egzistenciju te da pomogne da napreduje ... meni bi tesko palo da smo recimo u situaciji ko barsa
bas tako sto rece ko za barcu,prvo treba uslove dat uslove napravit za napredak e ako onda neko ode e onda mu treba se sto se kaze po.srat u ceif...a ne vako raja vise trenira po betnou nego na travi kvalitet je takav da bi ja da skupim solidnu mahalsku ekipu uzrasta istih mogao dobiti pola juniora ,plata takodjer i u prvom timu nije nesto,i onda fol OJ GDJE CE OTIC
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
Prpaaaa prijatelju ne kreći prema Grbavici...džaba ti je pravit toliki put evo ti odma rezultat 4:0 ili ipak 4:1 za Želju posto je vrlo moguce da vam sudija svirne barem jedan penal,indirekt ili slobodnjak sa ruba kaznenog prostora onako iz navikeПрпа ! je napisao/la:Е , па $ & ' је - сутра .. $ се на " !!
Dobro neko reče. Kod nas ima prednost onaj koji mjesečno plaća 50 km, dok npr. neki talenat koji nema te pare ne može trenirati. Valja pripreme plaćati, onda opremu. Sve to treba klub obezbjediti. Nadam se da ćemo imati nekad od sponzora 2-3 miliona KM, pa da najmanje pola miliona KM ide samo na oml. pogon. , 2 miliona na plate, a ostatak nek stoji ili za ostale troškove. Pa ja. Arminu želim sve najbolje i da uspije u Liverpoolu, pa postane najbolji strijelac Premiershipa za par godina. On će se probiti, ne sumnjam, jer momak radi, nije mu mrsko, uporan je
Trenutno korisnika/ca: DinGospo21, GavranBeli, Levin i 51 gost.