Zeljo92 je napisao/la:Hrasno1921 je napisao/la:Daj ba mali uozbilji se, kazem ti screen shot mi poslao forumas da vidim koliki si jado, poklapaju se neke stvari tako da si ti, slobodno ti pljuj a visi na najvecem bh. sportskom portalu i forumu ...
pusti se ti ostalih, ti si odbio poziv nemoj se vaditi na druge, sta rece onda "ja imam 19.g a ti meni prijetis i hoces da se nalazis samnom"
ja ne bijem djecu u pravu si, ali da si p**** pa i sa tih 19. jesi, nije ti tlinaest godina vec 19., pounoljetan si ...
nego postajes ofiran, 90% postova ti o meni i amazonu, a blizi se godisnjica, nego pokusajte tamo da saljete pp. provjerenim a ne svima

Amazonu ja ne mogu nista, to sam rekao 100%, covjek postuje pravila foruma i diskutuje to sto nema isto misljenje kao ostali tu ja ne mogu nista! Ti da ne lazes ja ti nista ne bih rekao. Cuj pusti se ti ostalih hahahahahaha kakav troller, nije tebi niko poslao screenshot nit ti imas ikakve insajderske, petljas petljas li petljas.
Skontao sam i ja sto ti se dozvoljava da pises na ovom forumu al nema veze, jedan hrasno ko nijedan, lahko je picic kontrolisat, bacis mu desno mudo kako amazon kaze i miran hrasno

Ne budi jos veca p**** nego sto jesi pa napisi javno, da ljudi znaju ako imas i trunku hrabrosti ...
Eno sad o amazonu
pusti se ti drugih, nego provaljen si u svim segmentima, i ono sto ne uspijem ja provaliti pomognu mi neki sa foruma, sigurno nisam duzan 19.godisnjaku bilo sta dokazivati, nego da kazem koji ti je stari acc? blizi se godisnjica pa valjda da vas zelja mine na neka stara dobra vremena okupljate se jedan po jedan, samo zaboravljate da sam i ja ovdje od 2010., svi smo mi ipak "stara raja"
Lako je sa tobom, vidi se da si mlad picic jos, jedna malo ostroja poruka i ti si miran ko bubica, dobar si ti decko samo letis malo pred rudu, sve u svemu zanimljiv si ovako za prciti i istresati se u kasne sitne sate ...