PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Zeljo92
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Zeljo92 » 14 jan 2017, 13:54

Hrasno1921 je napisao/la:Daj ba mali uozbilji se, kazem ti screen shot mi poslao forumas da vidim koliki si jado, poklapaju se neke stvari tako da si ti, slobodno ti pljuj a visi na najvecem bh. sportskom portalu i forumu ... :kafa:

pusti se ti ostalih, ti si odbio poziv nemoj se vaditi na druge, sta rece onda "ja imam 19.g a ti meni prijetis i hoces da se nalazis samnom" :rol:
ja ne bijem djecu u pravu si, ali da si p**** pa i sa tih 19. jesi, nije ti tlinaest godina vec 19., pounoljetan si ...

nego postajes ofiran, 90% postova ti o meni i amazonu, a blizi se godisnjica, nego pokusajte tamo da saljete pp. provjerenim a ne svima :mrgreen: :wave:
Amazonu ja ne mogu nista, to sam rekao 100%, covjek postuje pravila foruma i diskutuje to sto nema isto misljenje kao ostali tu ja ne mogu nista! Ti da ne lazes ja ti nista ne bih rekao. Cuj pusti se ti ostalih hahahahahaha kakav troller, nije tebi niko poslao screenshot nit ti imas ikakve insajderske, petljas petljas li petljas. Skontao sam i ja sto ti se dozvoljava da pises na ovom forumu al nema veze, jedan hrasno ko nijedan, lahko je picic kontrolisat, bacis mu desno mudo kako amazon kaze i miran hrasno :kafa:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 14 jan 2017, 14:03

Zeljo92 je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Daj ba mali uozbilji se, kazem ti screen shot mi poslao forumas da vidim koliki si jado, poklapaju se neke stvari tako da si ti, slobodno ti pljuj a visi na najvecem bh. sportskom portalu i forumu ... :kafa:

pusti se ti ostalih, ti si odbio poziv nemoj se vaditi na druge, sta rece onda "ja imam 19.g a ti meni prijetis i hoces da se nalazis samnom" :rol:
ja ne bijem djecu u pravu si, ali da si p**** pa i sa tih 19. jesi, nije ti tlinaest godina vec 19., pounoljetan si ...

nego postajes ofiran, 90% postova ti o meni i amazonu, a blizi se godisnjica, nego pokusajte tamo da saljete pp. provjerenim a ne svima :mrgreen: :wave:
Amazonu ja ne mogu nista, to sam rekao 100%, covjek postuje pravila foruma i diskutuje to sto nema isto misljenje kao ostali tu ja ne mogu nista! Ti da ne lazes ja ti nista ne bih rekao. Cuj pusti se ti ostalih hahahahahaha kakav troller, nije tebi niko poslao screenshot nit ti imas ikakve insajderske, petljas petljas li petljas. Skontao sam i ja sto ti se dozvoljava da pises na ovom forumu al nema veze, jedan hrasno ko nijedan, lahko je picic kontrolisat, bacis mu desno mudo kako amazon kaze i miran hrasno :kafa:
Ne budi jos veca p**** nego sto jesi pa napisi javno, da ljudi znaju ako imas i trunku hrabrosti ...

Eno sad o amazonu :lol:
pusti se ti drugih, nego provaljen si u svim segmentima, i ono sto ne uspijem ja provaliti pomognu mi neki sa foruma, sigurno nisam duzan 19.godisnjaku bilo sta dokazivati, nego da kazem koji ti je stari acc? blizi se godisnjica pa valjda da vas zelja mine na neka stara dobra vremena okupljate se jedan po jedan, samo zaboravljate da sam i ja ovdje od 2010., svi smo mi ipak "stara raja" :lol:

Lako je sa tobom, vidi se da si mlad picic jos, jedna malo ostroja poruka i ti si miran ko bubica, dobar si ti decko samo letis malo pred rudu, sve u svemu zanimljiv si ovako za prciti i istresati se u kasne sitne sate ...
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 14 jan 2017, 14:07

Hrasno1921 je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:

Ne budi jos veca p**** nego sto jesi pa napisi javno, da ljudi znaju ako imas i trunku hrabrosti ...

Eno sad o amazonu :lol:
pusti se ti drugih, nego provaljen si u svim segmentima, i ono sto ne uspijem ja provaliti pomognu mi neki sa foruma, sigurno nisam duzan 19.godisnjaku bilo sta dokazivati, nego da kazem koji ti je stari acc? blizi se godisnjica pa valjda da vas zelja mine na neka stara dobra vremena okupljate se jedan po jedan, samo zaboravljate da sam i ja ovdje od 2010., svi smo mi ipak "stara raja" :lol:

Lako je sa tobom, vidi se da si mlad picic jos, jedna malo ostroja poruka i ti si miran ko bubica, dobar si ti decko samo letis malo pred rudu, sve u svemu zanimljiv si ovako za prciti i istresati se u kasne sitne sate ...
Da cujem koji je to moj stari acc? :D cuj hrasno od 2010, Boze kakav mentalni sklop...ti ko violina, ma kakav violina gori si od njeg 100x. Mlad ja bio ili ne prcim te uduz i poprijeko ;)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jan 2017, 14:07

A zato on koristi nazive njanjajevo, seljo i sl. :lol: :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 14 jan 2017, 14:10

ti prcis? :lol:

jel ti cundara dovoljno narasla da mozes uopste prciti? :rol:
1921'

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 14 jan 2017, 14:15

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 14 jan 2017, 14:18

Gleaj'**** na forume a sve slike iz teretane, bubaju zeljezo samo. Mangupi sta li :D
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 14 jan 2017, 14:21

Je li moguce da je lik stavio u nick 92 ne bi li odavao dojam da je stariji a lik zapravo 97,98 godiste :rol:

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 14 jan 2017, 14:23

Lakoste je napisao/la:Je li moguce da je lik stavio u nick 92 ne bi li odavao dojam da je stariji a lik zapravo 97,98 godiste :rol:
budi malo pametniji...

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 14 jan 2017, 14:23

Zenzo je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Kaze Zukanovic:
Frankfurt i HSV hoce Duljevica. Sarajevo trazi 1,3 Mio €

HAHAHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
To je onaj lik sto nabija cijene pitara na transfermarketu ? Da mozda Radovac nece u Hertu za 700.000 € ?
Je li to onaj najbolji igrač lige koji u 15 utakmica ima 0 golova i jednu asistenciju hahahahahh

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 14 jan 2017, 14:24

Nemojte ga tako, uvijek i amazonu kazem povuci rucnu, jos je mlad "mojne ga puno"
1921'

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 14 jan 2017, 14:29

High je napisao/la:http://www.****/clanak/272086/16?url ... /272086/16

Samke otišao po Virtuala? Nadajmo se da je ovaj drugi dobro prošao!
:urnebes:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jan 2017, 14:33

Monci je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Kaze Zukanovic:
Frankfurt i HSV hoce Duljevica. Sarajevo trazi 1,3 Mio €

HAHAHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
To je onaj lik sto nabija cijene pitara na transfermarketu ? Da mozda Radovac nece u Hertu za 700.000 € ?
Je li to onaj najbolji igrač lige koji u 15 utakmica ima 0 golova i jednu asistenciju hahahahahh
A sad cinjenicom ubiti mitomana kao i uvijek, Duljevic ima 1 gol i 8 asistencija u 15 utakmica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 jan 2017, 14:46

Još jedan filozof pokajnik, Sandi Križman. :kafa: Next...
SRETAN BROJ - 1725

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 14 jan 2017, 15:04

To je onaj lik sto nabija cijene pitara na transfermarketu ? Da mozda Radovac nece u Hertu za 700.000 € ?[/quote]

Je li to onaj najbolji igrač lige koji u 15 utakmica ima 0 golova i jednu asistenciju hahahahahh[/quote]

A sad cinjenicom ubiti mitomana kao i uvijek, Duljevic ima 1 gol i 8 asistencija u 15 utakmica.[/quote]

Ogromna razlika, u pravu si izvini....nema govora klasa je to prevazišao je on ovu ligu ima 5 godina, ali cijena ga yebe...kako me sjećanje služi do sada smo mi faktički jedinu oficijelnu ponudu za njega dali zar ne?

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 14 jan 2017, 15:11

MortemHz je napisao/la:
Monci je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:
A sad cinjenicom ubiti mitomana kao i uvijek, Duljevic ima 1 gol i 8 asistencija u 15 utakmica.
slika
hahahahahhahahahahahahahah
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 14 jan 2017, 15:12

Mortem je dobra osoba samo on ne zna argumentovat kako treba.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 14 jan 2017, 15:16

Ovaj elamanakia vam je slagiran izgleda :lol:

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 14 jan 2017, 15:17

Zeljo92 je napisao/la:Mortem je dobra osoba samo on ne zna argumentovat kako treba.
prcis li mali? :urnebes:

ne znas ni ti pravopis, pa nije "argumentovat" vec argumentovati, nije "njeg" vec njega itd. sprcim li ti uciteljicu .... :rol:
1921'

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 14 jan 2017, 15:23

Hrasno1921 je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Mortem je dobra osoba samo on ne zna argumentovat kako treba.
prcis li mali? :urnebes:

ne znas ni ti pravopis, pa nije "argumentovat" vec argumentovati, nije "njeg" vec njega itd. sprcim li ti uciteljicu .... :rol:
Jesam ti komplekse nabio :roll:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.