Ako postoji ista retardiranije od njihovih 'usporenih snimaka' gdje zumiraju u loptu toliko da joj vidis konce, pa onda kamerman jadan lovi tu loptu dok ona putuje, a ti nakon toga moras ic trazit aspirin jer te **** kamerman izvrcao pa ne znas vise ni gdje je lopta ni gdje se igra ni ko igra... Boze sacuvajSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Kakvi su ovo snimci na BHT-u u pm![]()
joj kamere Boze, tacno su opasno zaostali
tek sam sad primjetio kakva je ovo katastrofa
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- sarajevo46
- Kontakt:
Nemam pojma da li neko s foruma prati ovo: https://www.youtube.com/channel/UCdZuGH ... QRCE4AYV0A ali šta ljudi rade i kakve preglede imaju to je vrh. 3-4 sata nakon odigrane utakmice na kanalu je pregled, sastavi, najzanimljivije, izjave trenera i sve HD. Ne mogu da vjerujem da ovi nisu sposobno nesto slicno uraditi.
Pratim jasarajevo46 je napisao/la:Nemam pojma da li neko s foruma prati ovo: https://www.youtube.com/channel/UCdZuGH ... QRCE4AYV0A ali šta ljudi rade i kakve preglede imaju to je vrh. 3-4 sata nakon odigrane utakmice na kanalu je pregled, sastavi, najzanimljivije, izjave trenera i sve HD. Ne mogu da vjerujem da ovi nisu sposobno nesto slicno uraditi.
Ja ne znam jel kod nas ikad bio prijenos utakmice nize lige osim one izmedju Slobode i Jedinstva, a ovi svaki vikend prenose neku utakmice 2.HNL, jos prikazu neke snimke i imaju pregled cijelog kola. Tu je jos mali nogomet, skole ngometa i skorosve sto je vrijedno paznje. U BiH ih se moze pratiti ako se ima plus paket Home TV-a.
I kao sto rece, sve u HD-u. Kada bi N/FSBiH napravio jedan ovakav projekt to bi bilo

I opet ce se presutiti nevjerovatne sudijske greske u ovoj ligi, praviti kao da nista nije bilo i nastaviti unistavati i ovo malo fudbala sto se igra.
Jedan grad, jedna ljubav!
U yebote, zaar je ovo moguce?Gifron je napisao/la:
I opet ce se presutiti nevjerovatne sudijske greske u ovoj ligi, praviti kao da nista nije bilo i nastaviti unistavati i ovo malo fudbala sto se igra.
Volim te Bosno!!!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja ne znam sta je gledao citav stadion, pogotovo vasi igraci na terenu. Ali je ocigledno da ste se predali nakon crvenog, pogledaj nosalancije kod zivog zida.Gifron je napisao/la:
- Marsal
- Kontakt:
Baš sinoć gledam ovaj slobodnjak i govorim starom ovaj je ukro 5 metara 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Evolve
- Kontakt:
5m gore dole, šta ima veze, ha ja...
Gledajuć malo jutros onu drugu situaciju iz Mostara i natrčavanje Kerle na Mešanovića, kontakta je definitivno bilo, e sad u kojem intezitetu. Čini mi se da se Kerla baš krkanski zabio u njega a ovaj jedva dočekao kontakt, malo pad je bio teatralniji al da je dosudio penal nebi mu se moglo prigovorit. Naginjem prema penalu malo više nakon detaljnijeg pregleda situacije.
Gledajuć malo jutros onu drugu situaciju iz Mostara i natrčavanje Kerle na Mešanovića, kontakta je definitivno bilo, e sad u kojem intezitetu. Čini mi se da se Kerla baš krkanski zabio u njega a ovaj jedva dočekao kontakt, malo pad je bio teatralniji al da je dosudio penal nebi mu se moglo prigovorit. Naginjem prema penalu malo više nakon detaljnijeg pregleda situacije.
NK Široki Brijeg
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bilo je 6 sudijskih greski, 3 na vasu, 3 na nasu stranu ako sta znaci..Gifron je napisao/la:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ako si pratio, vidio si koliko su porasli troškovi te "organizacije" baš za godinu u kojoj je pokrenuta ova televizija.Signore je napisao/la: Jedini podatak koji me zanima za ovu TV i koji nikad nisam uspio pronaci je budzet. S obzirom da se televizija moze gledati samo preko kablovskih TV operatera onda sigurno da i to HNS-u dijelom olaksava financiranje, jer ovi moraju placati pristojbu.
Usluge promidžbe i informiranja: oko 16M kuna, prije toga su bile oko 4M, znači rast od 300%
Ostali nespomenuti rashodi: oko 12M, inače oko 1M izuzev 2014. kada su bili oko 6M, u odnosu na najviše potrošenih prije, rast od 100%
Gore od ovog što nema HD sažetaka je to što liga nema vlastiti website. Usred smo 21. stoljeća, a od službenih tijela između kola samo saznajemo rezultate prošlog kola i raspored sudaca za sljedeće kolo.
Hayley <3
Ma katastrofa su juce bile sudije na Tušnju ali nije se navlacilo na neku stranu ni blizu. Jednostavno ne znaju i jbg.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
CITY TV prenosi cesto prvu federacije , prenosili su Capljina -Rudar i jos mnoge pa treba ljude podrzati u radu i super alika bude kad bude pregled liga .Signore je napisao/la:Pratim jasarajevo46 je napisao/la:Nemam pojma da li neko s foruma prati ovo: https://www.youtube.com/channel/UCdZuGH ... QRCE4AYV0A ali šta ljudi rade i kakve preglede imaju to je vrh. 3-4 sata nakon odigrane utakmice na kanalu je pregled, sastavi, najzanimljivije, izjave trenera i sve HD. Ne mogu da vjerujem da ovi nisu sposobno nesto slicno uraditi.I to nije samo yt kanal ako je netko pomislio, to ustvari jeste televizija koja je u vlasnistvu HNS-a koji ju i financira. Evo link http://www.hntv.hr i tu mozete vidjeti sta se sve prenosi i kakve emisije pokazuju. Ovo je jedan od njihovih rijetkih poteza koje ja u posljednje vrijeme podrzavam. Ta televizija radi odlican posao (iako uvijek moze bolje) i promovira nogomet u Hrvatskoj.
Ja ne znam jel kod nas ikad bio prijenos utakmice nize lige osim one izmedju Slobode i Jedinstva, a ovi svaki vikend prenose neku utakmice 2.HNL, jos prikazu neke snimke i imaju pregled cijelog kola. Tu je jos mali nogomet, skole ngometa i skorosve sto je vrijedno paznje. U BiH ih se moze pratiti ako se ima plus paket Home TV-a.
I kao sto rece, sve u HD-u. Kada bi N/FSBiH napravio jedan ovakav projekt to bi bilo![]()
Jedini podatak koji me zanima za ovu TV i koji nikad nisam uspio pronaci je budzet. S obzirom da se televizija moze gledati samo preko kablovskih TV operatera onda sigurno da i to HNS-u dijelom olaksava financiranje, jer ovi moraju placati pristojbu.
To nisam upratio. Znaci da postoji mogucnost da ta televizija HNS kosta 18 milijuna kuna ili oko 4.5 milijuna maraka? Ogromna cifra, ali ako ju imaju onda bolje da ulazu u televiziju i promicu nogomet nego da pune svoje dzepove. Mislim da N/FSBiH nema te pare.badblueboylivno je napisao/la:Ako si pratio, vidio si koliko su porasli troškovi te "organizacije" baš za godinu u kojoj je pokrenuta ova televizija.Signore je napisao/la: Jedini podatak koji me zanima za ovu TV i koji nikad nisam uspio pronaci je budzet. S obzirom da se televizija moze gledati samo preko kablovskih TV operatera onda sigurno da i to HNS-u dijelom olaksava financiranje, jer ovi moraju placati pristojbu.![]()
Usluge promidžbe i informiranja: oko 16M kuna, prije toga su bile oko 4M, znači rast od 300%
Ostali nespomenuti rashodi: oko 12M, inače oko 1M izuzev 2014. kada su bili oko 6M, u odnosu na najviše potrošenih prije, rast od 100%
![]()
To svakako, sajt nije neki trosak, a dovoljan je jedan zaposlenik da ga vodi, mada se taj posao moze ugurati nekome tko je vec zaposlenik Saveza. HNL npr. ima pristojan sajt. Nema tu puno informacija kojih nema na stranici HNS-a, ali je barem odvojeno, pregledno i ima nekog smisla. Tu je statistika, povijest i vecina stvari koje ljude zanimaju. Kada bi PL imala takav website bilo bi dobro.badblueboylivno je napisao/la:Gore od ovog što nema HD sažetaka je to što liga nema vlastiti website. Usred smo 21. stoljeća, a od službenih tijela između kola samo saznajemo rezultate prošlog kola i raspored sudaca za sljedeće kolo.
aqarius je napisao/la:Ma kakv penal...pa prije gleda kako će pasti nego u loptu,i kako da da gol..pa ovdje izgleda penal treba suditi ako se nakašlješ kraj igrača..jest igrač Želje ispo glup ko racku,ali nije brate za penala..
Zbog propusta u suđenju na jučerašnjoj utakmici Zrinjski-Željezničar, Valjić neće biti delegiran u trećem kolu, a na redovnoj sjednici Komiteta koja će biti održana u ponedjeljak, 10.4.2017. biće donijeta odluka o eventualnim sankcijama za banjalučkog sudiju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I treba, kada nam nije dosudio dva penala sinoć!Virtu4l je napisao/la:Zbog propusta u suđenju na jučerašnjoj utakmici Zrinjski-Željezničar, Valjić neće biti delegiran u trećem kolu, a na redovnoj sjednici Komiteta koja će biti održana u ponedjeljak, 10.4.2017. biće donijeta odluka o eventualnim sankcijama za banjalučkog sudiju.
![]()
![]()
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
rigotina je napisao/la:kad je željo uzimo titule dobijali su malo više, u zadnje 2 godine malo manjesilvestar1 je napisao/la:Mene zanima koliko sudac u Bih dobije po utakmici za sudjenje??
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Što savez sad gura svog novog miljenika Petrovića, a hoće Valjića da povale. K'o da je on kriv što Željo nije mog'o meda i nije mog'o doć u priliku da se njima svira penal. Dovoljno ih je spasio što nije barem jedan penal sudio Zrinjskom...a ovako mu vraćaju.
Čudo i Petrovića opet nisu stavili Želji. Ali ajde ako zapne uletiće on, ima još do kraja.
Čudo i Petrovića opet nisu stavili Želji. Ali ajde ako zapne uletiće on, ima još do kraja.
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 06 apr 2017, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
jel ovo kone pričaju nekom o suđenju
dok im je svaki sudija suspendovan
e da vidim i ovaj dernek
e da vidim i ovaj dernek
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Vidim niko ne želi da komentariše onaj čisti poništeni gol Krupe protiv Zrinjskog za 0-1
ali to nije moderno, samo je moderno protiv Željezničara, a nama nije dva čista penala svirao 
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.