pa et recu ti nesto u povjerenjunevjernik je napisao/la:pa imas li dokaze![]()
nacrtaj hajd da vidim, sto im to ne lezi, dokazi mi
salim se ba ev vec sam odgovorio..mislio sam na ovih 5 nominovanih da im nikako ne pase..ne u globalu svim brazilcima.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
pa et recu ti nesto u povjerenjunevjernik je napisao/la:pa imas li dokaze![]()
nacrtaj hajd da vidim, sto im to ne lezi, dokazi mi
ok...vidi..znaci idemo polahko i po redu..nevjernik je napisao/la:pa i nije tako
Adriano, Mancini, Amauri prakticki 90% karijere su u Italiji i tamo izgradili ime, pogotovo Adriano koji je bio najbolji spic svijeta tamo 2004-2005
za Diega stoji to, a Ronaldinho je u Italiju dosao kao potrosen igrac, Melo jedino proslu sezonu zakazo

ma Italijanski fudbal mislim da sve niže i niže pada, nažalost. A takvi klubovi su u njemu da je nezapovjerovat da se priča o jednom štrajku igrača, svašta, sramotaJuveSissoko je napisao/la:stvarno bi bilo steta da se to odgodilo, svake godine neka sranja oko odgadjanja pocetka lige ,nekakvih ugovora o tv pravima sad ova cuda,nikad da jednom to srede, nije ni cudo,kad skontam kakvi likovi su u FIGC-u
Nisam gledao tekmu, ali kako se samo Galliani zayebao oko tog momka. Imali ga na tanjiru, ali im bilo mnogo 800k eura. kad ga budu ponovo trazili, dobice racun na 20ak mE.Dylan Dog je napisao/la:Ilicic ponovno najbolji igrac Palerma protiv Parme,pomalo nepravedno sto ovaj momak ne dobiva ni blizu paznje u medijima kao"buduci najbolji fudbaler svijeta"Pastore,od kojega cesto kao i danas odigra bolje
nedaj boze inace dosta nesretan igrac nama prije svega MAJSTOR sjecam se dok je u Milanu igrao Senderos 2-3 puta ga istrza i onda sa 16 m u same raslje... danas pravo strepim nema Silve odbrana je i onako nikakva a sad smo bas losi !Interista di cuore je napisao/la:Kjaer je jedan od najprecijenjenijih igraca koji je igro i Serie u zadnjih 10-ak godina...Munoz koji je doso ko njegova zamjena je puno bolji igrac. Zamparini je majstor kad je Kjaera uspio uspio prodat za onolike pare...
btw kako volim ovaj rani termin u calciu,jos kad bi Di Vaio presudio i danas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.