Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

_Bad_boy
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la _Bad_boy » 09 dec 2010, 01:32

nevjernik je napisao/la:pa imas li dokaze :D

nacrtaj hajd da vidim, sto im to ne lezi, dokazi mi :P
pa et recu ti nesto u povjerenju :D ja sam brazilac koji je bio par sezona u italiji i nikako mi nije pasala :D

salim se ba ev vec sam odgovorio..mislio sam na ovih 5 nominovanih da im nikako ne pase..ne u globalu svim brazilcima.
-PAJA Fan Club!!

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 09 dec 2010, 01:33

pa i nije tako

Adriano, Mancini, Amauri prakticki 90% karijere su u Italiji i tamo izgradili ime, pogotovo Adriano koji je bio najbolji spic svijeta tamo 2004-2005

za Diega stoji to, a Ronaldinho je u Italiju dosao kao potrosen igrac, Melo jedino proslu sezonu zakazo
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 09 dec 2010, 02:00

nevjernik je napisao/la:pa i nije tako

Adriano, Mancini, Amauri prakticki 90% karijere su u Italiji i tamo izgradili ime, pogotovo Adriano koji je bio najbolji spic svijeta tamo 2004-2005

za Diega stoji to, a Ronaldinho je u Italiju dosao kao potrosen igrac, Melo jedino proslu sezonu zakazo
ok...vidi..znaci idemo polahko i po redu..
1.Jel istina da su ovo nominirani igraci za kantu ove sezone?-JEST
2.Jel istina da ih ima deset na ovoj listi?-JEST
3.Jel istina da je njih 6 od ukupno 10 iz brazila? -JEST
4.Jel ti sad jasnije?-JEST :D
znaci na osnovu ove liste za sezonu 2010/11 ja sam konstatirao da ovim brazilcima sa liste ova sezona u italiji nije bas sjela kao kec na desetku..bez ikakvog ulaska u njihove prethodne sezone i rezultate..znaci ne brazilskim igracima u globalu nego ovoj probranoj brazilskoj eliti koja nije ostavila neki predobar utisak..
:)
-PAJA Fan Club!!

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 09 dec 2010, 02:03

haj dobro, kako ti kazes :D

dakla zakljucili smo da se govori o ovoj/prosloj sezoni, a ne u globalu :D ;)
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 09 dec 2010, 09:40

koji ste vi likovi, jao :roll: pa vi uzimate nekakvu radio emisiju za ozbiljno :shock: :shock: :shock:

a sto se brazilaca tice, oni samo ne odgovaraju u Juventusu.. pogledaj samo igrace koji su prosli kroz Milan i sve ce ti biti jasno..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 dec 2010, 09:49

o čemu vi raspravljate, pa to su tri novinara sjela i napravila svoj spisak kandidata za tu kantu, sad mi da imamo neki svoj list stavimo tu etooa ibrahimovića, cavania krasića
a u evropi mesija, ronalda, xavija i šta ja znam koga sve ne i naće se neko kome će to biti krunski dokaz da su ti ljudi loši, koji fail :roll:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 09 dec 2010, 11:07

i ovu Bidone d'oro bi Adriano mogao uzeti...ipak ima najvise iskustva u tome :D , a nekako kad sve sagledas i zasluzio je, posto to vecinom ide ono tko se od pojacanja ne snadje, a on koliko je prasine digao i koliko su ga romanisti digli da je u top formi i tako to definitivno zasluzuje ovu prestiznu nagradu :D

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 09 dec 2010, 16:17

SLOermo je doveo treceg slovenca za samo neki mjesec. Vec sada bivsi stoper Maribora, Siniša Anđelković (24), novi je igrac Palerma. Kao da to nije dovoljno, italijanski klub je vrlo blizu da dovede jos jednog slovenca a rijec je o veznom igracu Gorice, Jasminu Kurtiču (21).
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 dec 2010, 16:21

sve "slovenci" hihi, pogtovo ovaj KurtiČ :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 dec 2010, 20:44

Definitivno se igra ovo kola i strajk je obustavljen 8-) 8-)

slika
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 dec 2010, 21:12

stvarno bi bilo steta da se to odgodilo, svake godine neka sranja oko odgadjanja pocetka lige ,nekakvih ugovora o tv pravima sad ova cuda,nikad da jednom to srede, nije ni cudo,kad skontam kakvi likovi su u FIGC-u ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 09 dec 2010, 22:10

Cekajte, hocel to Palermo sad imati 4 slovenca, Ilicic, Bacinovic, Andjelkovic, Kurtic :lol:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 dec 2010, 22:16

JuveSissoko je napisao/la:stvarno bi bilo steta da se to odgodilo, svake godine neka sranja oko odgadjanja pocetka lige ,nekakvih ugovora o tv pravima sad ova cuda,nikad da jednom to srede, nije ni cudo,kad skontam kakvi likovi su u FIGC-u ;)
ma Italijanski fudbal mislim da sve niže i niže pada, nažalost. A takvi klubovi su u njemu da je nezapovjerovat da se priča o jednom štrajku igrača, svašta, sramota :(
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 dec 2010, 22:28

Ilicic ponovno najbolji igrac Palerma protiv Parme,pomalo nepravedno sto ovaj momak ne dobiva ni blizu paznje u medijima kao"buduci najbolji fudbaler svijeta"Pastore,od kojega cesto kao i danas odigra bolje :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 dec 2010, 22:36

Dylan Dog je napisao/la:Ilicic ponovno najbolji igrac Palerma protiv Parme,pomalo nepravedno sto ovaj momak ne dobiva ni blizu paznje u medijima kao"buduci najbolji fudbaler svijeta"Pastore,od kojega cesto kao i danas odigra bolje :roll:
Nisam gledao tekmu, ali kako se samo Galliani zayebao oko tog momka. Imali ga na tanjiru, ali im bilo mnogo 800k eura. kad ga budu ponovo trazili, dobice racun na 20ak mE. :D

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 11 dec 2010, 23:59

Palermo poslije Juventusa ekipa koja je dala najviše golova. Juventus sa utakmicom manje 29, a Palermo 28. Prošlu sezonu i ovu su dobri, još ove sezone otišlo par igrača, ali najbitniji je odlazak Cavania i Simplicia. Ali su ih ovi Slovenci odlično zamjenili.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 12 dec 2010, 09:33

odlazak Kjaera je puno bitniji od odlaska Simplicija :P
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 12 dec 2010, 10:11

Kjaer je jedan od najprecijenjenijih igraca koji je igro i Serie u zadnjih 10-ak godina...Munoz koji je doso ko njegova zamjena je puno bolji igrac. Zamparini je majstor kad je Kjaera uspio uspio prodat za onolike pare...

btw kako volim ovaj rani termin u calciu,jos kad bi Di Vaio presudio i danas :mrgreen:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 12 dec 2010, 10:17

Interista di cuore je napisao/la:Kjaer je jedan od najprecijenjenijih igraca koji je igro i Serie u zadnjih 10-ak godina...Munoz koji je doso ko njegova zamjena je puno bolji igrac. Zamparini je majstor kad je Kjaera uspio uspio prodat za onolike pare...

btw kako volim ovaj rani termin u calciu,jos kad bi Di Vaio presudio i danas :mrgreen:
nedaj boze inace dosta nesretan igrac nama prije svega MAJSTOR sjecam se dok je u Milanu igrao Senderos 2-3 puta ga istrza i onda sa 16 m u same raslje... danas pravo strepim nema Silve odbrana je i onako nikakva a sad smo bas losi !

Jedino nas Ibra moze izvuci ako ga bude islo..
-RIVALDO-

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 dec 2010, 14:48

kako se zove ona pjesma sto je isla kao najavna spica za Serie A dok je PINK prenosio???

Pade mi namapmet..prejaka je bila...

jel znate na koju mislim??? :mrgreen:

dajte link :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []