Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Hvala Pjanicu sto je izdrzao, i hvala Zeljku Komsicu koji je to konacno sredio na kraju. Zamislite da nam je dlaka falila da izgubimo i Pjanica i Begovica. Gdje bi sada bili...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
On i Begovic u ovom trenutku nasi najbolji igraci.
Nadam se da ce zaigrati u nekom jos vecem klubu.. Kao npr. Barca. Jer ovaj lik je zasluzio da igra u boljem klubu sa svojim sjajnim partijama
Nadam se da ce zaigrati u nekom jos vecem klubu.. Kao npr. Barca. Jer ovaj lik je zasluzio da igra u boljem klubu sa svojim sjajnim partijama

Kakvog mi igraca hvala Bogu imamo u repki, IGRAČINA
K´o da se malo nabild´o
.
Na ljeto Barca dolazi po velemajsotra Miralema, cisto da imamo našeg bosanca u najvecem klubu svijeta. Veliki igrac i jest za velikog kluba.
Logicno, što bi rek'o Čombe
Logicno, što bi rek'o Čombe
mislim da je Pjanic kao covjek dosta emotivan i da se lako veže za druge stvari (ljude, grad..), pa cisto sumnjam da ce on u naredne min 4 sezone napustiti Romu ako ista bude konkurentna, tj igra evropu i ganja se u vrhu u ligi. Ove sezone kako god Roma završi cisto sumnjam da ce otici jer ima još 2 godine ugovora, al one tamo sezone ako Roma ne bude dobra (bude igrala kao ove sezone) mislim da ga nece moci zadržati.
Po onome što znam i cujem pravo je zagotivio klub i grad
Po onome što znam i cujem pravo je zagotivio klub i grad
nema potpisa
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ko kaze da Pjanica nikad nije htjela Francuska, neka poslusa
.
Ko kaze da Pjanica nikad nije htjela Francuska, neka poslusa
Jedan je Miralem Pjanić !Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ko kaze da Pjanica nikad nije htjela Francuska, neka poslusa.
igra li pjanić danas ? il je opet pod nekim suspenzijama 
Igra Pjanke danas, odslužio je svoje 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Odsluzio je suspenziju, al je pitanje hoce li igrati, s obzirom da imaju novog trenera...vlada87 je napisao/la:igra li pjanić danas ? il je opet pod nekim suspenzijama
cuj pitanje je hocel igrati. odakle si ti dosao sa jupiteraBega22 je napisao/la:Odsluzio je suspenziju, al je pitanje hoce li igrati, s obzirom da imaju novog trenera...vlada87 je napisao/la:igra li pjanić danas ? il je opet pod nekim suspenzijama
Sakuragi je napisao/la:cuj pitanje je hocel igrati. odakle si ti dosao sa jupiteraBega22 je napisao/la:Odsluzio je suspenziju, al je pitanje hoce li igrati, s obzirom da imaju novog trenera...vlada87 je napisao/la:igra li pjanić danas ? il je opet pod nekim suspenzijama
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Goalgetter
- Kontakt:
Stekelenburg; Marquinhos, Burdisso, Castan; Lamela, De Rossi, Pjanic, Bradley, Marquinho; Osvaldo, Totti
Konacno vezni red kako bog zapovjeda de rosi bredli i pjana meni odlican trojac i kad bi se uigrali uh kako bi samo zarili i paliliGoalgetter je napisao/la:Stekelenburg; Marquinhos, Burdisso, Castan; Lamela, De Rossi, Pjanic, Bradley, Marquinho; Osvaldo, Totti
ima li neko link
u kolko pocinje majstor?
Poceo.sedra je napisao/la:u kolko pocinje majstor?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu