FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Urban Batalion
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Urban Batalion » 23 avg 2010, 14:08

harry_90 je napisao/la:
Urban Batalion je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ne bi ni ja dirao SDP,pogotov nakon ovog sto je Vlada Tk uradila SLobodi,nije im dala feninga,a Zvijezda i Buducnost dobili :evil: al necemo o politici .
U BH se sve veze za politiku a najvise sport.Zna se zasto je i Zvjezda i Buducnost dobili novac.Hajmo to reci ovako jer su oni zeleni a mi crveni. :mrgreen:
To i ja kazem,sve se veze za politiku,SLoboda bi sigurno dobila pare da je Salih ostao u SDA,ali covjek presao kod Radoncica,sigurno misli da ce dobro proci na izboru..
Ma nisu tuzlaci budale da glasaju za nacionalisticke stranke otac mi glasa za SDA :twisted: Pokusavam da mu nametnem da glasa za Batka. :mrgreen:
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 avg 2010, 14:20

Ne znam zasto na Tusnju nema nikad Imamovica,koliko sam uspio upratit,Komsic ode na mec Zelje,Bandic na mec Dinama,zenicki gradonacelnik bude na stadionu,samo naseg nema..Zalosno ali istinito .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 23 avg 2010, 14:21

harry_90 je napisao/la:Ne znam zasto na Tusnju nema nikad Imamovica,koliko sam uspio upratit,Komsic ode na mec Zelje,Bandic na mec Dinama,zenicki gradonacelnik bude na stadionu,samo naseg nema..Zalosno ali istinito .
Upravo tako.ZAto nam klub i propada.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 avg 2010, 14:23

harry_90 je napisao/la:Ne znam zasto na Tusnju nema nikad Imamovica,koliko sam uspio upratit,Komsic ode na mec Zelje,Bandic na mec Dinama,zenicki gradonacelnik bude na stadionu,samo naseg nema..Zalosno ali istinito .
Bitnije je knjigu objavit,nego pomoci Slobodi :evil:

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 23 avg 2010, 14:34

harry_90 je napisao/la:
Bitnije je knjigu objavit,nego pomoci Slobodi :evil:
Tako ti dodje. :|

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 avg 2010, 14:49

politika je to...a SDA i SBB nikad nece bit "isto" ,sad su oni suprotnost da ne moze bit veca, veci im je neprijatelj SBB sad od SDP-a jer im on krade glasacko tijelo...ali eto nije ovo politicki portal pa necemo o tome ali je politika isprepletena sa Slobodom 100%,od navijaca, preko izgradnje stadiona do uprave kluba.
Dokle god je ovako stanje u Tuzli sto se tice politike,nece nam biti nista bolje,a na nasu zalost kraj ovome se ne nazire. Preko Slobode ce se kupit poeni za izbore,dok ce drugi kopat Slobodu da ovi nebi mogli kupit poene, na stadionu ce bit maxx 4000 ljudi od kojih ce se 70% rotirat na tribini kako se rotira vlast u opstini,a taj stadion kad ce se zavrsit sam bog zna.
Federacija ce ga pomoc kad ista vlast bude i u federaciji i na nivou kantona i opstine, sad bio to SDA, SDP , SBB ili neko deseti. Poenta je niko nece dat pare da bi onaj drugi kupio bodove na tome, zato je Sloboda tu gdje jeste jer ne zaboravit u TZ glasa preko 100.ooo ljudi a TK je najmnogoljudniji sa preko pola miliona vecinski bosanjaka. Nije to malo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 23 avg 2010, 15:28

ultrasstyle_tz je napisao/la:politika je to...a SDA i SBB nikad nece bit "isto" ,sad su oni suprotnost da ne moze bit veca, veci im je neprijatelj SBB sad od SDP-a jer im on krade glasacko tijelo...ali eto nije ovo politicki portal pa necemo o tome ali je politika isprepletena sa Slobodom 100%,od navijaca, preko izgradnje stadiona do uprave kluba.
Dokle god je ovako stanje u Tuzli sto se tice politike,nece nam biti nista bolje,a na nasu zalost kraj ovome se ne nazire. Preko Slobode ce se kupit poeni za izbore,dok ce drugi kopat Slobodu da ovi nebi mogli kupit poene, na stadionu ce bit maxx 4000 ljudi od kojih ce se 70% rotirat na tribini kako se rotira vlast u opstini,a taj stadion kad ce se zavrsit sam bog zna.
Federacija ce ga pomoc kad ista vlast bude i u federaciji i na nivou kantona i opstine, sad bio to SDA, SDP , SBB ili neko deseti. Poenta je niko nece dat pare da bi onaj drugi kupio bodove na tome, zato je Sloboda tu gdje jeste jer ne zaboravit u TZ glasa preko 100.ooo ljudi a TK je najmnogoljudniji sa preko pola miliona vecinski bosanjaka. Nije to malo
Samo sto to nazalost nisu lovacke price kako ti stoji u potpisu. :mrgreen:

Isto je meni SBB i SDA same shit apsolutno.Gradjanske opcije kada dodju na vlast bice dobro sam FRENKIE promovise gradjanske opcije.

Hamas
Kontakt:

Post Postao/la Hamas » 23 avg 2010, 17:14

Njima (političarima) nije u interesu ulagat u sport i slobodu u Tuzli, preće im je iznajmljivat stanove i zlostavljat trinaestogodišnjakinje :oops: :o :o :o
Nadam se da će vam se popravit situacija u gradu, jer vi niste toliko loši koliko vas mnogi žele tako predstaviti.
pozz

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 23 avg 2010, 19:29

Ma sada u SBBBiH-ovce svi bježe, namirisali para i osladilo im se unaprijed. Ali ostavimo se politike, tema je FK Sloboda fudbal.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 avg 2010, 23:47

Sloboda ce pauzu u prvenstvu zbog nastupa reprezentacije,odigrati par pripremnih utakmica u madjarskom Pecuhu,obezbjedjen je prevoz,kvalitetni protivnici,smjestaj i vize. Domacin iz Madjarske je preko tuzlanskih poznanika obezbjedio ovaj turnir Slobodi,da se igraci vise uvjezbaju pred nastavak prvenstva.Glavas je inace najavljivao da ce pred pauzu zbog nastupa repke trazit da igraci odigraju nekoliko meceva da se uigraju...

Po meni veoma dobro da se igraci vise upoznaju na terenu.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 avg 2010, 23:56

Dajić nakon gola Želji: Na Grbavici su govorili da nisam igrač za njih!

Jusuf Dajić u subotnjem derbiju Slobode i Željezničara, načeo je mrežu gostiju za pobjedu svog tima, a ujedno i postigao svoj prvi gol u Premijer ligi BiH. Razloga za slavlje je imao nekoliko, a ističe onaj "osvetnički".

- Drago mi je zbog toga što sam golom upotpunio svoj rođendan, ali mi je još draže što se lopta našla u mreži golmana Željezničara. Prije nego sam i došao u situaciju da pregovaram sa Slobodom, bilo je varijanti da karijeru nastavim na Grbavici. Međutim, od tamo su došle priče da nemam kvalitet za njih. Vjerujem da su se sada uvjerili u moje, ali i kvalitete Slobode – rekao nam je Dajić, koji je za razliku od ostalih novopridošlih igrača već u četiri dosadašnje utakmice uz Ćehajića opravdao epitet pojačanja.

Sloboda je teško došla do pobjede. Ljepote u igri Tuzlaka nije bilo, ali su navijači ipak bili zadovoljni borbenošću Glavaševih izabranika.

Navijanje nam je bilo poseban motiv, jer smo igrali u teškim uslovima. U dnevnom terminu, po onakvoj vrućini nismo mogli dati svoj maksimum. Ali pobjedu smo željeli i trudili smo se, što su prepoznali i navijači – rekao nam je Dajić, koji je zajedno sa saigračima nakon utakmice proslavio i svoj rođendan i pobjedu u derbiju.

Nekadašnji reprezentativac BIH na Tušanj je stigao iz Šibenika, a sa 26 godina već ima bogato internacinalno iskustvo koje stekao nastupajući za klubove u Hrvatskoj, Mađarskoj, Belgiji i Koreji.

GOSPODIN_1921
Kontakt:

Post Postao/la GOSPODIN_1921 » 24 avg 2010, 00:02

SaltCityAttack je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Halo kakvo je to ponizavanje raje iz Kalesije,Lukavca i ostalih mjesta.To vi Pariz ili slicno.Ko vam je kriv kad vam raja iz komsiluka navija za klub iz dalekog Sarajajeva.To braco dodzite i navijajte jog glasnije da vas ovi iz Pariza dobro cuju.

ma kakvi ponizavanje boze sacuvaj.. zna se zasto za nas ne navijaju jer mi imamo drugaci mentalitet... mi nikad anismo dozvolili ljudima sa strane da nam dolaze i to je to.Ti ljudi vecina ih ima lose iskustvo u tuzlanskim skolama i onda nas ne vole ebiga i ja repektujem to sto navijaju za druge klubove.Naravno mi nismo nikada isli po nasem kantonu i pravili skupove i pozivali momke da nam se pridruze....

Kako da ocekujemo da ljudi iz Lukavca i Srebrenika navijaju za nas?... pa poslije rata dobro se zna kako su se vazda znali skupa sastati siouxi i apachi na utkamicama protiv nas i koliko su nas mrzili iz poznatih razloga :)....imamo nesto momaka iz Gracanice i Gradacca koji su u nasoj grupi i koji dolaze skoro sve utakmice...evo gledam na facebook momci iz lukavca osnivaju sebi podgrupu FUKARE LUKAVAC sto me jako raduje....znam vec par momaka iz lukavca koji dolaze na utakmice, ali ipak da planiraju osnovati podgrupu to me bas raduje.Uglavnom kada se tribina izgradi skroz drugacija ce situacija biti oko organizacije i prihvatanja clanova sa strane.
Djabe te raduje to shto je par djecaka od izmedju 14 i 17 god.iz Lukavca i zele da osnuju neku pod grupu fukare Lukavac. Jer sam bash u subotu pric'o sa starijim SIOUXOM i cuo da neko pravi trans ''fkr luakvac'' i covjek je rek'o sve moze al to NE jer ipak ste bili veliki rival Raadnickom kad je bio u PL.

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 24 avg 2010, 00:05

GOSPODIN_1921 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Halo kakvo je to ponizavanje raje iz Kalesije,Lukavca i ostalih mjesta.To vi Pariz ili slicno.Ko vam je kriv kad vam raja iz komsiluka navija za klub iz dalekog Sarajajeva.To braco dodzite i navijajte jog glasnije da vas ovi iz Pariza dobro cuju.

ma kakvi ponizavanje boze sacuvaj.. zna se zasto za nas ne navijaju jer mi imamo drugaci mentalitet... mi nikad anismo dozvolili ljudima sa strane da nam dolaze i to je to.Ti ljudi vecina ih ima lose iskustvo u tuzlanskim skolama i onda nas ne vole ebiga i ja repektujem to sto navijaju za druge klubove.Naravno mi nismo nikada isli po nasem kantonu i pravili skupove i pozivali momke da nam se pridruze....

Kako da ocekujemo da ljudi iz Lukavca i Srebrenika navijaju za nas?... pa poslije rata dobro se zna kako su se vazda znali skupa sastati siouxi i apachi na utkamicama protiv nas i koliko su nas mrzili iz poznatih razloga :)....imamo nesto momaka iz Gracanice i Gradacca koji su u nasoj grupi i koji dolaze skoro sve utakmice...evo gledam na facebook momci iz lukavca osnivaju sebi podgrupu FUKARE LUKAVAC sto me jako raduje....znam vec par momaka iz lukavca koji dolaze na utakmice, ali ipak da planiraju osnovati podgrupu to me bas raduje.Uglavnom kada se tribina izgradi skroz drugacija ce situacija biti oko organizacije i prihvatanja clanova sa strane.
Djabe te raduje to shto je par djecaka od izmedju 14 i 17 god.iz Lukavca i zele da osnuju neku pod grupu fukare Lukavac. Jer sam bash u subotu pric'o sa starijim SIOUXOM i cuo da neko pravi trans ''fkr luakvac'' i covjek je rek'o sve moze al to NE jer ipak ste bili veliki rival Raadnickom kad je bio u PL.
Djecaci brate od necega se mora poceti. :mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 avg 2010, 00:06

Jbg,ako momci navijaju za Slobodu zasto da ne naprave trans,neko ce njima zabranit ,pogotov taj iz Siouxa :lol: mislim nidje veze.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 24 avg 2010, 00:07

harry_90 je napisao/la:Jbg,ako momci navijaju za Slobodu zasto da ne naprave trans,neko ce njima zabranit ,pogotov taj iz Siouxa :lol: mislim nidje veze.
nemoj tako Siouxi su rekli sve moze,to ne moze :lol:

super je sto ce se igrat ove prijateljske utakmice,jer fkt se ovi nasi moraju uigrat..
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 24 avg 2010, 00:09

Interista di cuore je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Jbg,ako momci navijaju za Slobodu zasto da ne naprave trans,neko ce njima zabranit ,pogotov taj iz Siouxa :lol: mislim nidje veze.

super je sto ce se igrat ove prijateljske utakmice,jer fkt se ovi nasi moraju uigrat..
Siouxi ko siouxi, hebiga uvijek sam postovo komse necu nista lose govoriti za njih.Drago mi je zaista za FUKARE LUKAVAC.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 avg 2010, 00:11

Interista di cuore je napisao/la:

Slazem se sa tobom da se igraci moraju uigrati,ja mislim da ce nakon dolaska iz Pecuha,mnoge stvari krenut na bolje,naravno ako se uigraju,nije bitan rezultat,bitno je da se igraci malo vise upoznaju na terenu.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 24 avg 2010, 00:27

cuj,stariji mu sioux prico....oj hljebe :roll: :roll: ...kakvih ovdje dijabola neces nac....i sta jos kaze taj nakav stariji sioux..sviju ti...jel ima neki spisak sta se moze a sta ne :? ....a vrhunac.....oni nasi stari RIVALI :o :o :shock: ....u cemu :?: ...bocanju :? ...i fakat sam konto da su se ti siouxi davno raspali...a vidi sad...i stariju ekipu imaju :D
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Edvin_manijak
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_manijak » 24 avg 2010, 00:28

pa u njihovom ste rangu po kvalitetu tribine!

patrick_9
Kontakt:

Post Postao/la patrick_9 » 24 avg 2010, 00:29

Oooo mesari iz tuzle sta ima kod vas...kako ide????

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.