KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Barney Stinson
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Barney Stinson » 28 nov 2009, 19:38

54:24 :o :o
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 28 nov 2009, 19:43

Barney Stinson je napisao/la:54:24 :o :o
nemoj da se čudiš, tako ti je to

thunder
Kontakt:

Post Postao/la thunder » 28 nov 2009, 19:44

Pa sta si ocekivao, ja samo molim boga da bude manje razlike nego na prvoj utakmicu u onoj njihovoj novoj dvorani, ne sjecam se koliko je bilo ali znam da smo se propisno obrukali.

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 28 nov 2009, 19:46

mislim znao sam da ce zadar dobiti (pretpostavljao sam) ali ovoliko i na polovremenu da ce zadar voditi 30 razlike uz samo bosnina 24 kosa... :roll:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 28 nov 2009, 19:47

thunder je napisao/la:
Pa sta si ocekivao, ja samo molim boga da bude manje razlike nego na prvoj utakmicu u onoj njihovoj novoj dvorani, ne sjecam se koliko je bilo ali znam da smo se propisno obrukali.
101-57 "mešćini". Biće dobro ako ponovimo taj rez i večeras, mislim da je ovaj tim ipak sposoban za to :roll: :roll: :roll:

Biko
Kontakt:

Post Postao/la Biko » 28 nov 2009, 20:30

Evo zavrseno 104-54, prava katastrofa, ocekivao sam poraz, ali ovoliki sigurno ne :o :o :o

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 nov 2009, 20:32

Evo zavrsena utakmica i to gorim porazo nego prosle godine. Na kraju je bilo 104-54. Molim VV da ode s klupe jer mi je stvarno zao covijeka, radi za mizernu platu dok neki kriminalci KK Bosnu vode u propast. Sljedece sedmice mislim da ce biti samo rodbina i biliski prijatelji igraca na utakmici. Oni traze previse para za karte, a ne mogu toliko ponuditi. Mozda bi oni trebali placati da njih neko gleda. Sve ono treba poslati u lijepu PM, osim VV jer nije covijek krvi sto mu je kloc Bukva doveo retarde.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 28 nov 2009, 20:37

neka istupe brukaju nas samo :roll: :evil: majko mojaaa 50 razlike

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 28 nov 2009, 20:45

fujjjjjjjjjjjjjjjj !

sutra ocekujem sve ostavke :!:

jao bruke , pa zar opet ispocetka :roll:

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 28 nov 2009, 20:55

joj sramote :(

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 28 nov 2009, 21:04

Tuzno je biti navijac Bosne! Sta nam je uprava priredila,sram ih bilo! VV je najmanji krivac,ima retardirane igrace i ruku na srce nemaju uopste kvalitet za ovu ligi..Bilo je u Zadru tesko ocekivati nesto osim ubjedljivog poraza,jer smo igrali bez Jovanovica,Sehovica,Ivanovica,Zimica...ali izgubiti 50 razlike,pa to je sramota nevidjena! Jedina utjeha moze biti ako preostala 2 igraca budu bas kvalitetna i pod uslovom da se vratimo u Skenderiju,ja drugog nacina ne vidim da opstanemo,uopste kao klub!..
Valjda se necemo ugasiti:(

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 28 nov 2009, 21:10

hebo to kad tek pocnu da puse skontaju da trebaju ulagati u omladinski pogon a ne dovoditi debile tipa bajic i ceskovic.
**** ovo.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 28 nov 2009, 21:19

bosnas_ je napisao/la:Tuzno je biti navijac Bosne! Sta nam je uprava priredila,sram ih bilo! VV je najmanji krivac,ima retardirane igrace i ruku na srce nemaju uopste kvalitet za ovu ligi..Bilo je u Zadru tesko ocekivati nesto osim ubjedljivog poraza,jer smo igrali bez Jovanovica,Sehovica,Ivanovica,Zimica...ali izgubiti 50 razlike,pa to je sramota nevidjena! Jedina utjeha moze biti ako preostala 2 igraca budu bas kvalitetna i pod uslovom da se vratimo u Skenderiju,ja drugog nacina ne vidim da opstanemo,uopste kao klub!..
Valjda se necemo ugasiti:(
Ti baš možeš da sereš. Kad je doveden Kojadinović ti si toj istoj upravi čestitao, kad je doveden Copeland (a prije toga najvljen Bailey) ti si naravno opet čestitao. Sad da ih je sram.
VV po tebi nije krivac. Što onda nije otjer'o Zimića, Pašalića, Vučorovića prije početka sezone, već neke još drži, a neke je šutn'o prije 2 hefte. Što je zahtijevao dolazak kloca Ćeškovića, a kasnije vjerovatno i onog sudije.
A to za Skenderiju ti je već tamo (onaj forum) objašnjeno i rečeno.

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 28 nov 2009, 21:55

V.V je najveci krivac!!!!!Raja se lozi na njega,pojma nemam zbog cega?FMP je imao igrace,a u belgiji nije nista napravio....Nemamo igru,akcije ne postoje.....Znali su pljuvati po nenadu "kad je bio na turniru i govoriti kako je pannios los...Nenad ima u grckoj ligi 2-2 skor......Za ove sto misle da samo bukva dovodi igrace grijese,VV je zelio te igrace......

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 28 nov 2009, 22:02

MA uprava je za sve kriva , kakav omladinski pogon u ovoj jadranskoj ligi ..
Omladinski pogon treba da bude -FILIJALA VOGOSCA- pa da KK Bosna iz nje uzima po POTREBI .
Mejson i slicni njemu nisu iz OMLADINSKOG pogona ,,,
U kojem Klubu u NLB ligi je omladinski pogon ?????????????
A kod nas :Pasalic , Zimic , Camdzic ,Buza , Klinac ,Demic , sve djeca bez iskustva i propali talenti...
Sloboda nam je pokazala da bi mi bili NEGDJE U ligi 13...
A da ne pominjemo direktora 35-6 godina ,ali bez iskustva ikakvog ,,PiAra -decko i nezna sta mu je posao ,kada ga vidim odma i pomislim da nezna ni sta bi trebao da radi ali eto -ocevo IME, mu je dalo taj polozaj da nista ne radi ,samo na turniru da uruci pehar ...
ZALOSNO

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 28 nov 2009, 22:14

Vidi se da u rosteru od 18 prijavljenih igraca ,ima pola djece koja nebi igrala ni u ligi 13 ,ili bi imali skroz malu minutazu .E u tome je sada problem ,bonus 20 skoro ispunjen ,a ako ispadnemo iz NLB l. ko zna kada cemo se vratiti ...Zalosno ..
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

thunder
Kontakt:

Post Postao/la thunder » 28 nov 2009, 22:17

Ko ce ba odigrati akciju, ne znaju trcati ko ljudi, ne znaju lopte uhvatiti, izgubiti od nekog 50 razlike, neshvatljivo... sta su radili citavu utakmicu, da su samo stajali i pustili ih da sutaju manje bi bilo. Dokad ce brukati ime Bosne???
Sta je problem? Pa ako vidis da nemas normalne igrace daj im kolektivni otkaz, uvedi mlade igrace, pa ces bar imati neko opravdanje za poraze. Ne mogu da vjerujem da je jedna ustanova kao sto je Bosna spala na to da je neka ekipa porazi sa pedeset koseva razlike. Stid me :oops: :oops: :oops:

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 28 nov 2009, 22:38

stvarno nemam više komentare na ovakve igre kk bosne :twisted: :evil:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 28 nov 2009, 22:42

Trenutno jedino moguće rješenje je odlazak Vukoičića. Jednostavno čovjek nema rezultata kod nas, fulio je s izborom igrača (poslije **** nema kajanja), lani je bilo bar nešta u NLB-u, u prvenstvu slabo, ove godine nema ništa ni u NLB-u. Jbg, savko mijenja trenera, zašto mi da budemo izuzetak. Kad je mog'o Zadar lani Acu otjerat i to nakon titule koju im je donio nakon "sto" godina, što ne bi i mi mogli ovog kad nam praktički ništa nije donio.

thunder
Kontakt:

Post Postao/la thunder » 28 nov 2009, 22:45

The Game je napisao/la:Trenutno jedino moguće rješenje je odlazak Vukoičića. Jednostavno čovjek nema rezultata kod nas, fulio je s izborom igrača (poslije **** nema kajanja), lani je bilo bar nešta u NLB-u, u prvenstvu slabo, ove godine nema ništa ni u NLB-u. Jbg, savko mijenja trenera, zašto mi da budemo izuzetak. Kad je mog'o Zadar lani Acu otjerat i to nakon titule koju im je donio nakon "sto" godina, što ne bi i mi mogli ovog kad nam praktički ništa nije donio.
Ali pitanje je sta bi dobili sa tim, sta je alternativa, ko bi uopste pristao da vodi ovakvu Bosnu?

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.