Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
nemoj da se čudiš, tako ti je toBarney Stinson je napisao/la:54:24![]()
Pa sta si ocekivao, ja samo molim boga da bude manje razlike nego na prvoj utakmicu u onoj njihovoj novoj dvorani, ne sjecam se koliko je bilo ali znam da smo se propisno obrukali.Barney Stinson je napisao/la:54:24![]()
101-57 "mešćini". Biće dobro ako ponovimo taj rez i večeras, mislim da je ovaj tim ipak sposoban za tothunder je napisao/la:Pa sta si ocekivao, ja samo molim boga da bude manje razlike nego na prvoj utakmicu u onoj njihovoj novoj dvorani, ne sjecam se koliko je bilo ali znam da smo se propisno obrukali.Barney Stinson je napisao/la:54:24![]()
Ti baš možeš da sereš. Kad je doveden Kojadinović ti si toj istoj upravi čestitao, kad je doveden Copeland (a prije toga najvljen Bailey) ti si naravno opet čestitao. Sad da ih je sram.bosnas_ je napisao/la:Tuzno je biti navijac Bosne! Sta nam je uprava priredila,sram ih bilo! VV je najmanji krivac,ima retardirane igrace i ruku na srce nemaju uopste kvalitet za ovu ligi..Bilo je u Zadru tesko ocekivati nesto osim ubjedljivog poraza,jer smo igrali bez Jovanovica,Sehovica,Ivanovica,Zimica...ali izgubiti 50 razlike,pa to je sramota nevidjena! Jedina utjeha moze biti ako preostala 2 igraca budu bas kvalitetna i pod uslovom da se vratimo u Skenderiju,ja drugog nacina ne vidim da opstanemo,uopste kao klub!..
Valjda se necemo ugasiti:(
Ali pitanje je sta bi dobili sa tim, sta je alternativa, ko bi uopste pristao da vodi ovakvu Bosnu?The Game je napisao/la:Trenutno jedino moguće rješenje je odlazak Vukoičića. Jednostavno čovjek nema rezultata kod nas, fulio je s izborom igrača (poslije **** nema kajanja), lani je bilo bar nešta u NLB-u, u prvenstvu slabo, ove godine nema ništa ni u NLB-u. Jbg, savko mijenja trenera, zašto mi da budemo izuzetak. Kad je mog'o Zadar lani Acu otjerat i to nakon titule koju im je donio nakon "sto" godina, što ne bi i mi mogli ovog kad nam praktički ništa nije donio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.