PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- zenicacelik
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Mutirala ti ba I naZe..... IMA 3 pi.ke I 4 sise.....
Kada god neki PITAR zine da kaze nesto,meni jurne eksplozivna dijareja...
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Da mi je vidit vas sa tim viskom mutiranih udova kako igrate tenis rodio bi sezenicacelik je napisao/la:To AS mi poznato.....is prve ga primala...... Mislim poen.... To je AStiti14oldschool je napisao/la:Sta to ti iznajmljujes?komplet mostar pa toliko rezervacija?:urnebes: onda ti zena po vazdan samo hurmasice pravi za svabeTifoz je napisao/la: Moram vecinu vremena provoditi na netu zbog stranice i rezervacija ali tvoj smogovski mozak to ne može skontat. Haj ti brato na čimburijadu valja istuc 2000 jaja![]()
bila jedna u zenici Mostarka radila u poznatoj slasticarnoj "As" na kaoniku,da nije i to tvoje
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
goveđigulašmajka
Jos da imam 3 qurca i 4 ruke drama bi bilozenicacelik je napisao/la:Mutirala ti ba I naZe..... IMA 3 pi.ke I 4 sise.....
DŽELO ODLAZI
High je napisao/la:Izudin vam je bio zakletva dok neko nije stradao. Kancer ste trebali davno odstraniti.Ajzea je napisao/la:High jade bar iz poštovanja prema Mirzi rahmetli ne piši to "Izudinovci". Maloumniče jadni ! Ne moraš iz poštovanja prema meni iako sam ga znao, ja nisam bitan, bar nemoj iz poštovanja prema njegovoj sestri i mami koje su same ostale i naravno njemu !!![]()
tko bi gori, eto je doli
Pozdrav pseudoetičarima i Kokotovim Belim orlovima.
Prestani citirati moje ime, smrtniče.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 07 avg 2015, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
To je 3 pi.ke i 4 sise vise nego sto si ti u zivotu vidio smogovac!zenicacelik je napisao/la:Mutirala ti ba I naZe..... IMA 3 pi.ke I 4 sise.....
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- zenicacelik
- Kontakt:
Ne moram tebi bit zanimljiv...... Ja cu te karat a ti me ignorisi..... Sta jos iznajmljivas?Tifoz je napisao/la:Jos da imam 3 qurca i 4 ruke drama bi bilozenicacelik je napisao/la:Mutirala ti ba I naZe..... IMA 3 pi.ke I 4 sise.....![]()
haj sad drkadzijo nisi zanimljiv grob te yebo bolje su fore u bečlije kad se opali solnom kiselinom
šibe
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Opet ce lik neko ban dobit
kad mu se svi na kosti navale
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Vama je ubica i dalje zakletva ! Rahmet ti duši Amare Mistriću, niti zasluzio da ti vođa Hordi kojem i dan danas dizu parole podrške oduzme zivot !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Zna li neko zašto korisnik zenicacelik iz dana u dan svojevoljno nalijeće na voleje ?
Kakva je ovdje mazohistička ekipica, ovo nisu istine
Kakva je ovdje mazohistička ekipica, ovo nisu istine
On ce karatzenicacelik je napisao/la:Ne moram tebi bit zanimljiv...... Ja cu te karat a ti me ignorisi..... Sta jos iznajmljivas?Tifoz je napisao/la:Jos da imam 3 qurca i 4 ruke drama bi bilozenicacelik je napisao/la:Mutirala ti ba I naZe..... IMA 3 pi.ke I 4 sise.....![]()
haj sad drkadzijo nisi zanimljiv grob te yebo bolje su fore u bečlije kad se opali solnom kiselinom
šibe
DŽELO ODLAZI
Mislim što i ti što se ovoga tiče i nekidan rekoh da je velika manipulacija nenajaljene parole postavljati ispred mase koja ne zna ni šta piše na njima, tako da nema potrebe da me etiketiraš tako kako etiketiraš. S takvih mjesta najbolje je otići. Što se tiče rahmetli momka, njegova smrt produkt je loše atmosfere koja je morala eskalirati - nažalost.Ajzea je napisao/la:Vama je ubica i dalje zakletva ! Rahmet ti duši Amare Mistriću, niti zasluzio da ti vođa Hordi kojem i dan danas dizu parole podrške oduzme zivot !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- zenicacelik
- Kontakt:
Evo ga ...... Hahahahahahahahahahahhahaha hercegovnac provaljen si
Eno na temi slobode javno pozivanje na bojkot ovog topica
neki lik ih ubjeđuje valjda jedini normalan među njima. Svjestan ponizavanja,zlostavljanja i ismijavanja koje svaki dan dozivljavaju od strane par južnjaka
evo ja cu dobrovoljno prestati ako to utice na njihovo mentalno stanje
Yebo sve meni je njihovo zdravlje najvaznije
DŽELO ODLAZI
Tifoz je napisao/la:Eno na temi slobode javno pozivanje na bojkot ovog topica![]()
neki lik ih ubjeđuje valjda jedini normalan među njima. Svjestan ponizavanja,zlostavljanja i ismijavanja koje svaki dan dozivljavaju od strane par južnjaka
evo ja cu dobrovoljno prestati ako to utice na njihovo mentalno stanje
![]()
![]()
Pa da, sad opet ide fazon da kao ignoriraju.
Dok se ne oporave i dok se muda ne vrate na svoje mjesto.
Nego, Batva pusti zlajcija, loži te bezveze, aj nam malo objasni kako su Fukare funkcionisale prije ovog zadnjeg raspada. Organizacije tribine, ulazak, karte, gostovanja?
Ma pratim ja i pdf kajakašaHeller je napisao/la:drago mi je da pratis
DŽELO ODLAZI
Tifoz i tepsijazenicacelik je napisao/la:
Evo ga ...... Hahahahahahahahahahahhahaha hercegovnac provaljen si
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ŽON
Teska noc za navijace Veleza, ne znam kako ce preboliti ispadanje svog cmarnog tima
ŽON
Teska noc za navijace Veleza, ne znam kako ce preboliti ispadanje svog cmarnog tima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.