Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Damiane da se razumijemo, prednost Realu bi dao cisto zbog individualne klase. Treba ocekivati tvrdu utakmicu i iste obicno gore navedena klasa rijesava i donosi prevagu.
Sad, vicemo. Xabi jes belaj, veliki. Illara ne smije igrati. Ne znam jel Khedira full spreman da se uigra, vremena nesto ima, uglavnom ovog gore ne bi. Il da se kakav stoper gurne tu.
Sad, vicemo. Xabi jes belaj, veliki. Illara ne smije igrati. Ne znam jel Khedira full spreman da se uigra, vremena nesto ima, uglavnom ovog gore ne bi. Il da se kakav stoper gurne tu.
Neki brate nemoj previse pa neki bi srceni dobili od muke .Harrison je napisao/la:Mozda se nakon vecerasnjeg slavlja jorgandzije opuste pa ih Levante klepi po usima i otvori nam put do titule. Kako bi to samo dobro bilo da uzmemo sva 3 trofeja, auu
Čestitke, taktika je odlučila, puno više volje i svježine, perfektno su vaši odigrali, a naši skroz podbacili.
Mislim da dvojica, najmanje, sa ove teme znaju šta sam to pisao.
Real može osvojiti, bilo bi skroz zasluženo, ali isto tako i Atletico.
Ovo je preslika prošlogodišnjeg finala samo u Španskom ruhu, a greška vam je što unaprijed upisujete titulu.
Mislim da dvojica, najmanje, sa ove teme znaju šta sam to pisao.
Real može osvojiti, bilo bi skroz zasluženo, ali isto tako i Atletico.
Ovo je preslika prošlogodišnjeg finala samo u Španskom ruhu, a greška vam je što unaprijed upisujete titulu.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 01 maj 2014, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
Klare je sinoc ocito nesto naucio. 
Bio si zanimljiviji ranije al haj. 
Sačekajte početak sljedeće sezone kad dobije Lewandowskog 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
geoxx je napisao/la:Bio si zanimljiviji ranije al haj.
Nad tobom sunce najljepše sja
Kako ce Ronaldo i Coentrao biti nalozeni da igraju ipak ce to biti domaca tekma za njih 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Napokon decima
- Consigliere
- Kontakt:
Al, bas....LenBias je napisao/la:tamam mislis komsije ce ispasti iz lp i onda zijaniti u spaniji iduce kolo kad ono tri tacke
Prerano je nesto ozbiljnije analizirati i predvidjati. Mi u utakmicu ulazimo kao favoriti, ali to ce stajati dok se lopta ne zakotrlja sa centra a onda Sparta!
Ali, ljudi moji, koja ce to samo festa biti u Lisabonu a tek koja u Madridu. Samo 400-500 metara dijeli 'nas' i 'njihov' trg.

Primera rutinski dokazuje dominaciju, jos jednom
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Casillas treba - mora da brani u La Ligi ovo sto je ostalo 3,4 kola.
Fakticki sjediti mjesec dana pa igrati finale LIGE PRVAKA.
Treba mu jos tekmi.
Fakticki sjediti mjesec dana pa igrati finale LIGE PRVAKA.
Treba mu jos tekmi.
madrid ce da gori, sto ovako sto onakoConsigliere je napisao/la:Al, bas....LenBias je napisao/la:tamam mislis komsije ce ispasti iz lp i onda zijaniti u spaniji iduce kolo kad ono tri tackeI svaki put uvjere sviju kako su mega ekipa. Potpuno zasluzeno finale.
Prerano je nesto ozbiljnije analizirati i predvidjati. Mi u utakmicu ulazimo kao favoriti, ali to ce stajati dok se lopta ne zakotrlja sa centra a onda Sparta!![]()
Ali, ljudi moji, koja ce to samo festa biti u Lisabonu a tek koja u Madridu. Samo 400-500 metara dijeli 'nas' i 'njihov' trg.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- tyler durden
- Kontakt:
Sveti je napisao/la:fakatKawhi je napisao/la:Pređosmo lobotomce po stranicama čim smo u jedno finale došli![]()
Nego, pored titula prvaka kupa, lige šampiona, i eventualno primere, realu komotno treba dati i titulu prvaka njemačke
[youtube][/youtube]
Part 2.
cules 7:34 ludi su ovi katalonci cak i za bajern zavijali.. dalje 15:16
ove tablete sto lik donio ovom treba nekima i ovdje... sve je ovo zbog predhodni dana od "istog" bajern pep ovo ono..
Ituljarde cules
Part 2.
cules 7:34 ludi su ovi katalonci cak i za bajern zavijali.. dalje 15:16
Ituljarde cules
ko je ovaj sto ga prcaju hahahahahaha
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Cules i Sevillista.LenBias je napisao/la:ko je ovaj sto ga prcaju hahahahahaha
https://www.google.ba/search?q=cristoba ... 24&bih=629" onclick="window.open(this.href);return false;
Na kraju mu je dopizdilo 13:46.
[youtube][/youtube]
Consigliere je napisao/la:Al, bas....LenBias je napisao/la:tamam mislis komsije ce ispasti iz lp i onda zijaniti u spaniji iduce kolo kad ono tri tackeI svaki put uvjere sviju kako su mega ekipa. Potpuno zasluzeno finale.
Prerano je nesto ozbiljnije analizirati i predvidjati. Mi u utakmicu ulazimo kao favoriti, ali to ce stajati dok se lopta ne zakotrlja sa centra a onda Sparta!![]()
kad su to jos DOKAZALI dominaciju pogotovo ova 2 tima ovo je kao ono finale porto vs monako potpuno neocekivano 2 autsajdera u finalu
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
jedini predstavnik spanije posljednjih 10 god. je BARCA
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
Lillard je napisao/la:ti si bas uporan
u vezi cega
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.