Dogovor je dogovor

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kako cete da se pokupite u rupe uskoro ((:jasan je napisao/la:Pa sad igramo na svom stadionu mozemo ugasit kad hocemoooHigh je napisao/la:Da li će krimogena hobotnica, zvana FKŽ, ovaj put imati više mašte i smjelosti u utakmici protiv Krupe, nego prošli put kad su protiv istog protivnika dali gol kad je nestala struja, kako gledatelji na TV-prijenosu ne bi vidjeli kriminal i lopovluk?
Vitez - Široki Brijeg (Arena Sport)tareizo je napisao/la:tko sta prenosi danas i sutra unaprijed hvala
Cudo BHT da potrefi nesto..akisarajevo92 je napisao/la:Vitez - Široki Brijeg (Arena Sport)tareizo je napisao/la:tko sta prenosi danas i sutra unaprijed hvala
Radnik - Sloboda (Moja TV)
Željezničar - Krupa (BHT)
Metalleghe - Čelik (Moja TV)
Sarajevo - Zrinjski (Arena Sport)

Daba im je sad skupljati!NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Siroki ce na kraju imati bodova za 4.-5. mjesto na tabeli

hvalaakisarajevo92 je napisao/la:Vitez - Široki Brijeg (Arena Sport)tareizo je napisao/la:tko sta prenosi danas i sutra unaprijed hvala
Radnik - Sloboda (Moja TV)
Željezničar - Krupa (BHT)
Metalleghe - Čelik (Moja TV)
Sarajevo - Zrinjski (Arena Sport)
To je nekako logicno. Siroki kao najjaci tim u ligi za opstanak ima da tako kazemo lagan raspored dok Krupa, Radnik i Sloboda u ligi za prvaka imaju daleko tezi. Dok je HNL imao ovaj sistem, prvi u toj ligi za opstanak je redovno imao bodova za cetvrto mjesto, ponekad i za trece.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Siroki ce na kraju imati bodova za 4.-5. mjesto na tabeli
Isto ko kad kurvi kažeš da je kur.va, počet će se braniti, poštenoj curi kad kažeš da je kur.va samo te ignorira, tako i ovi našli se prozvani, a svakoj ptici na grani jasno da su klub koji je i prije i poslije rata povezan sa namještanjima rezultata i prljavim poslovima. Najveća legenda im pravomoćno osuđena zbog namještanja rezultata. Pametnom dosta! (dakle navijačima kmelje treba ponavljati do Sudnjeg dana)MortemHz je napisao/la:Oni kradu i namjestaju pa se sada to zeli pripisati nama ili Zrinjskom, ljudima bivsa i bolja drzava dokazala namjestanje ali odavno se zna da obraza nemaju, nista cudno. Jos ono poslije rata kad su pucale zastavice i kad je nestajalo vode u Trebinju...zamisljam jarane kako Hitler govori obicnim ljudima sto su ubice, ako me shvatasElCartel11 je napisao/la:Koliko kontradiktornosti u jednom postuNeandertalac je napisao/la:Saopštenje u pravo vrijeme.
Svjedoci smo da neki manji klubovi ( Sa, Zri ) imaju tendenciju prljavih rabota mimo terena i zato se trebaju poduzeti neophodni koraci da se te radnje zaustave i u budućnosti spriječe. Korupcija je uzela maha u BiH fudbalu a klubovi sa jakim uticajom u savezu ( Sa, Zri ) i u sudijskim organizacijama ( Sa, Zri ) smatraju taj uticaj kao privilegiju što je protivno zdravom sportskom odgoju i sigurno jedan od razloga zašto nam je fudbal na najnižim mogućim granama po desetinama parametara. Takođe, dva gore spomenuta kluba imaju običaj da lagano stečeni kapital, kladioničarski i državni novac koriste za potkupljivanje ljudi u manjim klubovima kao što je posljednji susret između Slobode i Sarajeva gdje je čak i letimičnim posmatranjem vidljivo da domaćin nema namjeru niti da uputi udarac u okvir gola. Sramotno da se tako pokušava postati šampion naše lijepe ali na žalost korumpirane zemlje.

Kladionicarski Mag u najmanju ruku.Prijedor je napisao/la:
Dogovor je dogovor
maxmore je napisao/la:Kladionicarski Mag u najmanju ruku.Prijedor je napisao/la:
Dogovor je dogovor

Neka bolan Olimpika, sve dok postoji i najmanja šansa treba navijati sa njihLakoste je napisao/la:Mladost

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.