Nije povreda, a ni taktika, samo stara uobičajna navika.Janez je napisao/la:Odem do prodavnice i Milner in, a Džeko out neka povreda ili nova taktička zamisao Inžinjera?![]()
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Centre forward
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- zlatan.edvin
- Kontakt:
E sad neka izgube, kakva glupa izmjena, pa Nasrija je trebao izvaditi
L'pool ih je lagano poceo probijati kroz sredinu u ovih prvih 10 minuta,pa s Milnerom zeli da malo pojaca vezni red i eto Dzeko kao i obicno ispasta.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma Dzeko je danas zaradio dnevnicu 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Čuva ga za Andoru.
O ovome sam pisao prije par dana, Džeko - Milner, Pelle to redovno radi.Janez je napisao/la:Odem do prodavnice i Milner in, a Džeko out neka povreda ili nova taktička zamisao Inžinjera?![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sad ce primit 2 do kraja... davno je treb'o napustit ovaj usrani klub!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Pravo ste cudni, pa da mu ne vjeruje, ne bi ga uopste stavio u prvi sastav, stavio bi Bonya. Takticka izmjena, i to je to. Cas pred tekmu se hvali Pellegrini, sad je najgori. Budite realni malo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Retardirana izmjena. Čovjek hoće titulu a ovdje bodom zadovoljan. 
Idemo Liverpool. Uvijek je Džeko taj koji se kažnjava, sve ide preko njega.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
+1Unofficialpage je napisao/la:Retardirana izmjena. Čovjek hoće titulu a ovdje bodom zadovoljan.
#Salihović
Prije je ovo radio kad je čuvao rezultat, ali sad ne mogu da vjerujem da je ovdje zadovoljan sa bodom.Goalgetter je napisao/la:Pravo ste cudni, pa da mu ne vjeruje, ne bi ga uopste stavio u prvi sastav, stavio bi Bonya. Takticka izmjena, i to je to. Cas pred tekmu se hvali Pellegrini, sad je najgori. Budite realni malo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NoName
- Kontakt:
Problem je što je on uvijek prva opcija za zamjenu, šta god uradio na terenu. Bem ti, kad bih vidio da se Kabaljero sprema da uđe znao bih da će i on ući umjesto Edina
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ma nije zadovoljan bodom ali pojacava vezni red.
Liverpool nije nimalo slab, ljudi lahko kombinuju.
Liverpool nije nimalo slab, ljudi lahko kombinuju.
- DragonGirl
- Kontakt:
Ja sam bila ubijeđena da će van Nasri ili Toure...
Ali po staroj dobroj navici zna se ko je uvijek na tapetu, nema veze, čestitke za sjajan gol, odlična partija

Ali po staroj dobroj navici zna se ko je uvijek na tapetu, nema veze, čestitke za sjajan gol, odlična partija
Hvala druže prepao sam se da nije neka povreda jer ako ništa prije 65. minute ne vadi Džeku pa me to zanimalo.Centre forward je napisao/la:Nije povreda, a ni taktika, samo stara uobičajna navika.
Znam legendo nego mi je nekako prerano bila zamjena po pitanju vremena. Bože moj zabio je gol danas to se od njega očekuje neka sad Kun ili Bony odrade svoj dio posla i zarade dnevnicu kao što kaže drug @soccerfan .Virtu4l je napisao/la:O ovome sam pisao prije par dana, Džeko - Milner, Pelle to redovno radi.
Sve bi bilo u redu da su vodili pa ga zamijenio kako bi sacuvali razultat, ovako vaditi Edina prije onog puza Nasrija je nigdje veze, razumijem da je trebalo zatvoriti sredinu jer je bilo propuha, ali to se moglo uciniti i izvodjenjem Francuza, jer za razliku od njega Milner moze trcati i pokrivati cijeli teren.
Logicnija izmjena bi bila Milner - Nasri, ipak trcis za titulom, a pogotovo sto je ovaj bio daleko najlosiji na terenu.
Ako nista, nadam se da ce Edin odigrati 90 min u srijedu protiv Leicestera i zabiti hettrick.
Ajmo Mume, unisti tog Sancheza i Ozila.
Logicnija izmjena bi bila Milner - Nasri, ipak trcis za titulom, a pogotovo sto je ovaj bio daleko najlosiji na terenu.
Ako nista, nadam se da ce Edin odigrati 90 min u srijedu protiv Leicestera i zabiti hettrick.
Ajmo Mume, unisti tog Sancheza i Ozila.
- Goalgetter
- Kontakt:
Prelagano dolaze Sterling, Coutinho i Lallana u gola,vidis i sam da ih vile nosaju. Yaya Toure i stoperi nenormalno grijese u dodavanjima, mora nesto promjeniti u stilu igre. Nazalost, on je uvijek prvi za izmjenu ili Nasri, a posto je znatno spor i trom kad su kontre upitanju, onda on mora vani.Virtu4l je napisao/la:Prije je ovo radio kad je čuvao rezultat, ali sad ne mogu da vjerujem da je ovdje zadovoljan sa bodom.Goalgetter je napisao/la:Pravo ste cudni, pa da mu ne vjeruje, ne bi ga uopste stavio u prvi sastav, stavio bi Bonya. Takticka izmjena, i to je to. Cas pred tekmu se hvali Pellegrini, sad je najgori. Budite realni malo.
Ne radi se o tome da Pele ne cijeni Dzeku vec ne mogu da vjerujem da se zadovoljava bodom ovdje i da želi ojačati defanzivu... Iznenadio sam se izmjenom, hajd da je ušao novi napadač Bony, nego mesar Milner... Ovaj potez nisam očekivao... CITY mora pobijediti ukoliko žele titulu!!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Pa takticka izmjena. Hoce bolju kontrolu veznog i zato vadi napadaca. Aguero naravno nikad nece izac prije Dzeke.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Zamisli kako je sad Bonyju, dobijaće šansu samo kad gube.Janez je napisao/la:Znam legendo nego mi je nekako prerano bila zamjena po pitanju vremena. Bože moj zabio je gol danas to se od njega očekuje neka sad Kun ili Bony odrade svoj dio posla i zarade dnevnicu kao što kaže drug @soccerfan .
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Goalgetter, nerkolfc, rukometubih23, torbica i 54 gosta.